Имаме си нова дарба - до септември ще сме като мама Барба! Тема № 21

• 29 102
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Много е топло не се диша. Едвам издържах 15 мин.   на площадката и се прибрахме.
Да ви кажа честно  мен изписването не ми е толкова голям проблем,  но за питката не знам как ще стане. Имам поне 20 мои близки и приятелки които да поканя. Голяма част са с по едно или две деца, някои от които бебета  и не ми се иска цялата тази тълпа да се изсипе вкъщи. Обмислям вариант да не е вкъщи, но не се сещам за подходящо място. Знам, че много рано да мисля и за това, но ....

Защо не направиш като мен?  Аз съм в същото положение. Събери ги предварително на бебешко парти. А на 40 покани само 4-5 най-близки роднини/приятелки.

dessie88, не може. Първо трябва да му се чете молитва на 40-я ден. До тогава те с майката нямат право да стъпват в църква.

Lulu25, добре си направила. Майката трябва да е красива и да се чувства комфортно  Mr. Green

Шамс
, и аз съм като теб - много добре ми се отразяват жегите  Mr. Green За ужас на всички, които ме виждат по улиците в обедно време. hahaha

# 91
Мамчета, като се движите (вървите) не усещате ли някакво придърпване отдолу, като бодежи, то не като, а ми то направо са си бодежи? Аз, ги усещам... Дали не е, че бебето вече се смъква надолу...????  newsm78

# 92
Мамчета, като се движите (вървите) не усещате ли някакво придърпване отдолу, като бодежи, то не като, а ми то направо са си бодежи? Аз, ги усещам... Дали не е, че бебето вече се смъква надолу...????  newsm78
Аз имам такива и си  мисля че е от тежестта  newsm78 

# 93
Аз усещам силен натиск , и чувството че ей сега ще се напишкам . Жегата ме мъчи заради разширените вени , които имам и заради които си усещам краката много тежки и болезнени.

# 94
  • София
Много е топло не се диша. Едвам издържах 15 мин.   на площадката и се прибрахме.
Да ви кажа честно  мен изписването не ми е толкова голям проблем,  но за питката не знам как ще стане. Имам поне 20 мои близки и приятелки които да поканя. Голяма част са с по едно или две деца, някои от които бебета  и не ми се иска цялата тази тълпа да се изсипе вкъщи. Обмислям вариант да не е вкъщи, но не се сещам за подходящо място. Знам, че много рано да мисля и за това, но ....

Защо не направиш като мен?  Аз съм в същото положение. Събери ги предварително на бебешко парти. А на 40 покани само 4-5 най-близки роднини/приятелки.

Ама те искат да видят бебето, а не бременната му майка Mr. Green

Иначе аз съм била на такъв baby shower и беше много забавно.  Приятно и на вас.

Аз пък усещам тежест все едно бебето се е отпуснало в долната част на корема, не знам как да го обясня.  Иначе си ме подритва горе под ребрата.

Днес много се ядосах, заради голяма глупост, ама... бременни му хормони ooooh! Подозирам, че съм вдигнала кръвно, защото после ми беше зле известно време.  Мерих го след 2-3 часа и беше ок вече.  Сега се притеснявам дали бебето е добре Confused 

# 95
Аз усещам силен натиск , и чувството че ей сега ще се напишкам . Жегата ме мъчи заради разширените вени , които имам и заради които си усещам краката много тежки и болезнени.
Точно, това усещам и аз. Бодежи, все едно ей сега ще се напишкам... Даже на моменти спирам за 1-2 минути, защото чувството е силно понякога

# 96
Преди малко излизахме с ММ да се поразходя по хладно, че днес не съм мърдала и на връщане седнахме на пейката пред входа, че ме заболя кръста. Минава една циганка и вика : " Момче ще е, момче ще имаш", ние започнахме да се смеем и и викаме " позна", а тя : " до 1 седмица ще е ", а аз " рано е още " луда работа  Joy Joy Joy

# 97
  • София
Това усещане, че ви се пишка, е нормално, явно бебето притиска мехура или просто го подритва.  Аз пък имам такова усещане при контракции, вероятно тогава матката натиска там.

таня, почувствала се е длъжна да каже нещо жената Wink  Ти да не вземеш да се впрегнеш сега!

# 98
Преди малко излизахме с ММ да се поразходя по хладно, че днес не съм мърдала и на връщане седнахме на пейката пред входа, че ме заболя кръста. Минава една циганка и вика : " Момче ще е, момче ще имаш", ние започнахме да се смеем и и викаме " позна", а тя : " до 1 седмица ще е ", а аз " рано е още " луда работа  Joy Joy Joy
hahaha А по мен една подвикваше, че голяма радост ме чакало

Sleeping Beauty, грам не се усетих, че искат да видят бебето като го написах.  Mr. Green Мозъкът ми заработи чисто организационно.  hahaha

Много е хубава люлката, която ми дадоха. Не мога да й се нарадвам.  Heart Eyes Ще гледам тези дни да я снимам да ви я покажа и да купя малко плат за чершафчета. И обиколник има към нея, но за сега нямам намерение да го слагам.

# 99
Миминка,, значи най-вероятно и твоето усещане идва от п.мехур, особено ако бебчо си е с главичката надолу и тя притиска точно там.
Памперс, приятно изкарване на Бейби шауъра , дано да получиш все хубави подаръци.  Peace

# 100
Добро утро от мен   bouquet
Будувам си от 6   Tired
Събудих се и не мога да заспя, че и бебо се събуди и сега си шавурка, нали вчера цееелия ден спа  Thinking
Изследванията за МБ кога ви ги правят, сега на 45- дневния ли ?
Или в началото на 9 месец  newsm78

# 101
Добро утро и от мен!

И аз станах в 7 часа и сега пия кафе.
Ненимира, изследванията за МБ ще ми ги правят сега като вляза в 9 месец.

# 102
Добро утро!

И аз имам такова притискане на пикочния мехур откак бебето се обърна главично. С предната бременност не съм имала, но беба се обърна много късно и корема ми така и не слезе надолу.

За малката - ще се гледаме един месец в нас след като се роди бебето и после на градина. Тя сега е в ужасен период и отделно се борим с последиците от бабиното гледане  Crazy Лошото е, че майка ми ще идва отново август да я гледа, защото ми е много трудно да я извеждам вече, не мога да тичам след нея. От топлото много ми прилошава и на няколко пъти ми изкара акъла, а аз не мога да реагирам. И пак ще се върнем назад във възпитанието  Crazy  Ще гледам да ги наблюдавам много отблизо обаче, а при първа възможност на градина. Надявам се да не се разболява много, а ако го прави ще мислим друг вариант в зависимост от ситуацията.

# 103
Добро утро момичета!
Днес съм станала рано, че след малко отиваме на преглед.
Мен жегите ми понасят добре за сега. Само, че такова потене не е е било никога.Все твърдях, че аз не се потя...ама ей на..  Laughing
За изписването, ще ми е  трудно да кажа на родителите на мъжа ми да не идват после в къщи... Ще съберем по всяка вероятност моите, неговите родители, сестра ми с мъжа и детето и ако неговата сестра е тук, също. Ще поръчам на ММ да отиде да поръча хапки от някои кетъринг, една тортичка да купи малко напитки и това е. Бебето ще го покажа и после в леглото си, без да се подмята напред назад. Кой видял - видял Laughing
Хубав ден от мен и чао, че ще закъснея Wink

# 104
Предният път за изписването изобщо нищо не бяхме предвиждали. Взехме бебето от болницата - естествено бяха дошли бабата, дядото, вуйчото и вуйната да го видят; добре, че таткото беше изчистил и оправил вкъщи - минахме през един магазин и купихме някакви пакетирани неща (както споменах, беше някакъв следобеден час, време за сладки и кафе) и това беше. От нашите така или иначе не ме е срам, дори и да беше малко разхвърляно вкъщи. Пък не върви да им кажеш "Вървете си", особено когато и за тях е първо внуче и голяма емоция Simple Smile

Мен също жегата не ме тормози чак толкова.
При ходене обаче от това усещане за притискане на пикочния мехур получавам и контракции - втвърдява се целия корем. В общи линии гледам да съм пишкала преди да изляза и по пътя да има тоалетни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт