Имаме си нова дарба - до септември ще сме като мама Барба! Тема № 21

• 29 548
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро момичета!

Голяма жега е от сега, не се диша.

Аз съм се замислила, че май ще ми се отвори голям проблем с болничния. Текущият (издаден от болницата) ми е до 06,08 вкл. и от 07,08 трябва да ми се издаде 45 дни от наблюдаващия гинеколог. Тя е в отпуск и ми каза да отида на 12,08, като щяла да го пусне от 07,08. Знам, че болничен със задна дата не се издава, а и се притеснявам ако стане нещо и влезна пак в болница до 12,08. Изобщо не знам какво да правя, а и нямам някаква алтернатива. Тя добре ме вина на 12,08, но до тогава може всичко да се случи. На мен ми се засилват контракциите и т.н. На 06,08 съм на преглед при лекаря при който ще раждам, но пък не може да ми издаде болничен, може само да ме приеме в болница. Cry

# 601
Добро утро и от мен. Вчера ме мъчиха киселини и цяла вечер пъшках много ми беше гадно добре че това ме спохожда веднъж на2-3 седмици не знам ако е всеки ден как ще оцелея Sick Планували сме с ММ да ходим събота или неделя до София за скрин и креватче  smile3508  стаята лека полека се ремонтира ох дано всичко подредя навреме. В понеделник съм на ЖК ще видя изследванията които направих миналата седмица и ще ми дадат всичко необходимо за раждането  #Crazy  време не остана после във вторник съм на среща с докторката при която мисля да раждам  #Crazy  Hug Честити покупки на всички, стискайте кълки тези дето имат проблеми никой повече да не ражда преди 36 г.с. Приятен ден на всички  Hug

# 602
  • София
мими, няма проблем с болничния, и на мен ще ми го дадат няколко дни след датата.  То е важно да бъде предвидено и да се изведе с правилната дата, а ти кога ще си го вземеш е без значение.  За влизане в болница за раждане болничен не ти трябва Peace

# 603
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Днес сутринта ходих да давам кръв и урина за изследвания,а влагалищен секрет лекарката каза че към 37 седмица ще ми вземе Simple Smile
mimi_9 Как да не може да се издаде болничен със задна дата?На мен през цялата бременност ми го вадят с задна дата,защото все така се получава,дори сега 45 дневния болничен ми го издадоха на 31 с дата 22.С предна дата не може да се издава Simple Smile
На мене магнезия ми каза още една седмица да го пия.Допивам си блистера и спирам че аман вече с тия хапчета само ги мисля дали съм ги пила  Whistling

# 604
  Здравейте мамчета  Wink Аз само слушам за кърменето, попивам информация като гъбка и се опитвам да се подготвя психически, но уви продължавам да съм супер объркана. Но нормално, бебето не върви с инструкции за употреба и дистанционно.  Mr. Green А би било супер като ревне да натиснеш "мутето"  Joy
   Мойто АГ каза , че трябвало да мине 37 седмица и тогава да съм тичала, ако искам. Вероятно тогава ще спрем и хапчолъка. Тогава бебо си бил напълно, напълно готов за излизане.
   Вече две вечери се кълча на 4 крака, но без успех. Тя се укротява все едно е в люлчица. А така искам да раждам нормално  Crossing Arms

# 605
Здравейте!
Вчера преживях един ужасен ден, както писах във фейса - бях с разстройство и  повръщане, че и Габи се зарази, а на всичкото отгоре бяхме и сами. ММ се прибра чак тази сутрин от работа. Добре, че беше комшийката да ни помага, че даже и за хапчета не можех да отида. Но днес вече сме по-добре. Такъв глад ме гони, а трябва да съм на диета. Свалила съм 2 кг. Вчера като ми беше толкова зле се замислих,че скоро ми предстои раждане и ще ме боли и ще лежа по ония болници - ужас. Няма по-хубаво нещо от това да си здрав, особено детето ти.
Лек ден!

# 606
Sleeping Beauty и Puffy1988 благодаря ви, определено ме успокоихте  bouquet

Puffy1988, като ти гледам лентичката време не ти остава до раждането Mr. Green И аз чакам 36г.с. да ги спирам тези хапове и вече да минава това раждане Laughing

tania_tsvetanova, бързичко да се оправяте spoko

# 607
Здравейте сладурки Simple Smile
Аз от днес вече не съм на работа и като излезнах сутринта, та преди малко се прибрах  Joy
Сега да събера малко багаж и ще ходим до Троян да си видим баткото до неделя, че е на бабин дом до септември.
Мими дано няма проблеми с б.л. И аз сега във вторник /6.08/ трябва да ходя да си взема моя, които  ще с дата 1.08. и се надявам да няма проблеми. А и не ти трябва да бързаш още за болницата, има време  Hug
tania_tsvetanova радвам се, че вече с те по-добре с Габи, и дано до утре вече и да сте забравили за гадния вирус  Hug
Мая 191 и аз много искам бебка да се обърне и да раждам нормално /баткото така раждах/, но лекаря каза, че шанса е нулев. Но никога не се знае, може да ни изненадат накрая и да се обърнат  PraynigSimple Smile
Айде да оправям багажа и Дим да ни няма:)
Ако мога ще пиша уикенда, ако ли не в неделя като се приберем   bouquet
Вие да стискате кълки и да почивате  Hug

# 608
  • Пловдив
Добър ден. Аз още нищо не съм почнала от прането и гладенето. Поръчах скрин, ама от 23.07., та на 6.08., та сега на 13.08. щяли да го получат. Бясна съм. Благодарим за разбирането. Направо им затворих телефона.  smile3515
Има някакви изгледи да ни върнат едни пари, дето ги чакахме за ремонт на кухнята, ама точно септември ще дойдат, та няма да е тази година явно. С новородено ще сме точно за къртене и прахоляк. Здраве да е.
Sleeping Beauty, тази книжка ни я препоръчаха на лекцията. Мисля, че я има по книжарниците. Много я похвали лекторката. Не е и скъпа изобщо.
ММ ме вбеси снощи. Хем не дава на климатик да спя, хем снощи затвори и всички врати, да не съм била и на течение. ЕЕеееее, ама ще пукна от жега и в собствен сос сварена. Та като станах и се развихрих, та подпрях с едни столове и разни играчки тук-там врати и прозорци и викам а си барнал, а-ще видиш кво става. То пък такова течение става, че какво да ви разправям, едвам полъхва.

# 609
Аз си взех днес подплънки на Бейбилов , кутия от 30 бр и са супер . Взех и малко дребни подаръчета за Невенка , че ми беше домъчняло да купувам за нея .  Heart Eyes Като се прибрах и малко съм задрямала , но ме субудиха  Whistling Сега съвсем главата ми се върти. Нищо поне е хубав повод , един братовчед на ММ си дойде от курс и поиска докато е тук за няколко седмици  да ползва колата ни . ММ каза , че няма проблем при едно  условие да ме вози мен където ми трябва  Party Е, да ама колата нещо още ММ като заминаваше имаше проблем и сега първо трябва да го оправят . Дано е скоро , че днес пак се насладих на нередовните ни автобуси и накрая след 35 м. чакане бях принудена да си взема такси.
На мен ми остава още да си взема нощници , превръзки , евентуално помпа ( но ще взема от тези евтините за сега ) , и май това е  Rolling Eyes  Пак трябва всичко да проверя де.
Къде се губите днес , явно жегата здраво ни мори всички  Wink
Нинка, да си прекарате много добре ...завид -завид , че ще сте в балкана  Flutter
Таня , бързо оздравяване , много е кофти така като си сам , още с дете и няма на кого да разчиташ  Hug
Петя, аз ако имах климатик , въобще нямаше да се мъча да чакам на някакво си въображаемо течение . Ама ние в БГ сме много страхливи на тая тема , че ще се схванем от течението , че климатика ще ни разболее и.т.н .... Не е за учудване , че едно време мъжете и през лятото са ходили с вълнени пояси , явно предпазливостта от изстудяване си ни е в кръвта  Mr. Green Laughing

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 15:41 от sealover

# 610
То и ММ го беше страх да спи на климатик, че ще простине ooooh! ама сега не мога да го накарам да го изключи Joy
Аз без климатика ще умра, той ми е единствения приятел Mr. Green

# 611
Sleeping beauty, благодаря за линка. Ще я потърся в книжарниците, ако я нямат ще я поръчам по интернет. Определено имам нужда от подобна книжка.
Сутринта ходих до една аптека за Огестан и си купих галиев термометър. Тук една мама го беше предложила.
Утре сутрин ще си имам помощници и ще сглабяме скрина, леглото и масата за преповиване.  Crazy След това ще започна да пера, гладя и подреждам.

# 612
Здравейте сладурки,
Влизам за бърз отчет, тъй като нямам много какво да споделя
Прегледът днес беше страхотен, хубав обстоен разговор с доки, бебката е вече 2200 и си плува все още...всичко в норми и слава богу ок за момента
тъй като уикенда ще мръднем извън града искам да пожелая страхотна фотосесия на мамите от Варна - така е да пристрастна съм  Embarassed
Разбира се хубав и спокоен уикенд и на всички други мами
Като се върна отново ще ви "догонвам с четенето", вероятно ще се включа в новата тема, обикновено изписвате текущата уикенда Laughing
пазете се!

# 613
Здравейте, мамчета! Днес е много топло, станах вир вода. Поне сега си теглих един душ и се освежих. Днес, бях на преглед, маймунката се е обърнала вече и тежи 2,600. От Понеделник, почвам на тонове да ходя само.  Hug Някой, от София ще ражда ли в Шейново? Половината ми приятелки родиха там, ама не знам защо, всичките ги мъчат по 10 часа раждане..? Ебаси, чудото!  Thinking А мисля и, аз да раждам там...  #Crazy

# 614
  Танче, дано да няма повече такива кризисни моменти. Винаги е хубаво да има на кой да разчиташ, било то и да иде до аптеката.
  Нинка, според мойто доки пък имало много време  newsm78 Понякога ставало преди раждането  newsm78 Абе аз си тая надежди  Mr. Green Даже не го мисля секциото като вариант.
  Пете , тия мъже много ги е страх да не настинем. И аз все отварям , ама то като не подухва вън, кво течение да стане. Преди малко се изкъпах и докато си издърпам косата със сешоара и пак лувнах в пот.
  Веселото , ще споделиш ли дали си доволна от него. Аз взех електронен, но такова отклонение дава от живачния, че чак яд ме хвана. Не може да му се има доверие. А за галиевия чух добри отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт