Имаме си нова дарба - до септември ще сме като мама Барба! Тема № 21

• 28 802
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Диди, снимката ми е от 39-та седмица, аз преносих  и родих в 41ва  Simple Smile
Като те гледам на снимките във ФБ, ми се струва,че твоя корем е доста по-малък от моя с Ива, моят в момента също е по-малък, а бебето изпреварва със същите темпове като сестра си  newsm78

# 706
  • Пловдив
Добър ден. Днес съм наспана и особено работна след няколко дни на пълна апатия. Обаче съм много непохватна и това ме вбесява. Пуфтя докато се навеждам, като изтърва нещо и направо бяс ме хваща, а корема си го удрям в разни врати/ предимно на хладилника  Blush/. Изчистих, подредих, сготвих, сега прахът ми остана, ама вече се изморих. ММ най-накрая с баща му сложиха шкафа в пералното и ще се подредят нещата. Сега и допълнителен таванен простор ми слагат, че го имаме и е грехота да си стои.
Аз за кореми и кг няма да говоря.
Дундичка, точно така се чувствам и аз, особено по отношение на спането.
ioana_g, леко раждане. Не остана. Накрая е най-тягостно. И всеки ти вика , ми хайде де, ти не роди ли.  Mr. Green
sealover, аз пък се регистрирах, че да мога да видя. Много ми хареса кученцето.  Heart Eyes
А, щях да питам оранжевите памперс някой ползвал ли е, че са по-евтини?

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 17:19 от -Petia-

# 707
  • До морето :)
Петя, на мен ми бяха подарили един пакет оранжев памперси, но не бях доволна, най-вече защото лепенките не са с ластик и ми беше много гадно това. Все си мислех, че не мога хубаво да го стегна.

Йоана, не остана, още малко.  Hug

За коремите - не помня моя кога се прибра, честно казано, но не беше веднага. Някъде към 2-рия месец, но аз по принцип си имах коремче. Сега ще видя как е.

# 708
Здравейте и от мен милички бонбонки   bouquet
Днес цял ден нищо не съм правила и продължавам в същия дух  Mr. Green
Връщам се да ви чета Hug
Амели и аз забелязвам че с първата бременност корема ми беше доста по-голям , сега ми се струва дори че е малък  newsm78

# 709
Здравейте и от мен Hug

Бяхме на преглед, бебката изоставаше с две седмици в развитието си, но сега е дръпнала и е в норма, само околоплодните води доста са намалели, предполагам защото вече сме на финалната права, пък и влезнах в девети месец Simple Smile Другата седмица док каза, че ще ми изпише някакво вагинално гелче, което омекотявало шийката на матката и впоследствие разтегливостта е по-голяма при раждането, вие ползвали ли сте/ ще ползвате ли такова?

# 710
На мен ми растат горе долу еднакви коремите, макар че сега ми изглежда по-малък. Но като го мери докторът, почти 1:1 е със сантиметрите. Но сега съм по слаба. Сега съм 63 кг., а тогава по това време бях 70.

Fosha, скоро не се беше разписвала! Това с гелчето ми изглежда интересно.

# 711
... Обаче съм много непохватна и това ме вбесява. Пуфтя докато се навеждам, като изтърва нещо и направо бяс ме хваща, а корема си го удрям в разни врати/ предимно на хладилника  Blush/. ....
Аз за кореми и кг няма да говоря.
1:1 съм и аз, Пете Hug

Ползвала съм оранжевите на Pampers и бях доволна. Много рядко ми се е случвало да пропуснат, слагах ги основно лятото, защото бяха по-тънки. За лепките не помня да са били по-различни от другите newsm78...но това беше преди 5 години(а всякаш беше вчера) Sad

# 712
fosha,, сега ми е рано, но преди предното раждане помня, че слагах едни глобули 0 мисля, че бяха на Цикатридина, ама да не бъкам. Лекарката каза, че точно това им е целта, иначе ги почнах около десетина дни преди термин и тръгнах да раждам точно на термин. Подозирам, че са имали и някакъв такъв катализиращ раждането ефект, защото мойта лекарка тогава ми беше запазила ВИП стая в Шейново за датата на термина и беше нагласила да е на смяна.

За килограмите отговорих във фейса, мисля, че съм на същото ниво като с предната бременност, когато от 53 достигнах 70, сега тръгнах от 54 и съм на 67 в момента. От това по-малко не знам накъде да ям. Ям си два пъти дневно (обед и вечеря, аз по принципне закусвам) и то даже и за толкова нямам апетит за сериозно ядене. Ѝ на Малтофера,и на витамините ми пише да се взимат при хранене, като същевременно на всяко от тях пише да не се взима заедно с други медикаменти. Заради тях сега гледам да успея да направя две хранения,с които да ги взимам по отделно ooooh!

Корема и аз много го закачам, но много ме и боли като го закача  newsm78, а го закачам все там, където ме болеше по едно време.
С първата бременост също не помня за колко време се прибра  - връщането на матката в нормални размери си беше за 10-20 дена може би,но отпуснатата кожа, отделно допълнителните килограми - първото лятоне можех да си вляза в стандартните дрехи. Ще опитам да намеря и аз снимки и да направя колажче.
Амели, страшна мадама си две седмици след раждането! Дай боже всекиму! Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 20:06 от Lulu25

# 713
Мамчета, знаете ли, колко време след изписването се ходи на първата консултация? Или в болницата ще обеснят?  newsm78

За килограмите - качила съм само 8 кг...  Почнах бремеността на 48 кг, сега съм 55.
 Ето и, аз да се покажа...

http://i40.tinypic.com/2qlwcgz.jpg Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 21:41 от Miimiiнka

# 714
Добро утро,мами!
Стискайте ми палци,днес съм на преглед.Ще мина после за отчет  Hug

# 715
 Добро утро момичета!
 Напоследък забелязвам, че не сте много активни.
 Седмаче, стиснати палчета имаш от мен.

# 716
Днес май няколко мами са на преглед. Успех на всички и чакаме отчет!   bouquet

# 717
Добро утро !
Пете, опасна си ти  Hug 
И аз се удрям или по- точно закачам с корема си много неща  Confused  Не никак приятно усещането , ама той като е щръкнал половин метър, върви го опази това чудо  Mr. Green
Фоша, поздравления за хубавите новини  Peace
В девети месец не се ли влиза в навършена 37 г.с  newsm78 
Днес както споменах вчера съм на преглед , но преди това малко трябва да се мобилизирам и да поизчистя в къщи , че е лудница  Whistling
От къде във Варна мога да си взема някакви нощници по-евтинки , че само това ми остана в списъка ( въображаемия ...така и не седнах да го напиша Mr. Green)   Thinking
Последните дни много ми се яде сладко  Crazy  Последният месец явно ще чупя кантарите  Laughing
Хубав ден  Hug

# 718
Добро утро newsm46
Май вече всичи ги тресе едно чистене, подреждане Mr. Green мене не хич не и се хваща даже, само като си помисля и ми се  Sick
Днес и аз съм на ЖК  baby_neutral в най-голямата жега, направо не ми се мисли Confused
Като гледам как сте наредили шкафчета и тем подобни, изпадам в депресия, че аз нищо не съм приготвила Embarassed
В Кауфланд има намалена козметика Микса, а в Дм има памперси на 20 лв пакета, някой ако го интересува Laughing

# 719
Добро и от мен  Hug
Завърнахме се от балкана, а и вече съм в отпуск, и започвам подготовката за бебка Simple Smile
sealover и Седмае ще стискаме палчета и после на отчет  Hug
Аз също последно време се усещам, че спа доста в/у корема си, но се чуствам много удобно. Предполагам, че ако на госпожицата не й е комфортно веднага ще извести  Joy
Йоанкаааа знаеш си, с теб сме  Hug
Еййй fosha радвам се, че сте си наваксали  Hug Липсваше ни на срещата  Hug
 Ани успех и на теб на прегледа днес  Peace Аз също не съм приготвила, тепърва започвам, не си сама спокойно  Hug
За памперсите може да се възползвам, мерси  Peace
Miimiiнka много добре изглеждаш, и ти като мен си само на пупа пораснала. Аз сега съм вече + 7 кг.
П.с. Хааа гледам бебето на лентичката ми, че се е обърнало главично, а моята г-жица още си прави углушки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт