Имаме си нова дарба - до септември ще сме като мама Барба! Тема № 21

• 29 144
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Ох аз пък днес съм постояно гладна  Mr. Green, легнах да спя и все за храна мисля станах и си направих сандвич Mr. Green направо не мога да се позная  ooooh!
Вие как сте с похапването ?

# 211
Ох аз пък днес съм постояно гладна  Mr. Green, легнах да спя и все за храна мисля станах и си направих сандвич Mr. Green направо не мога да се позная  ooooh!
Вие как сте с похапването ?
И аз почти цяла нощ не спах ,а на въпроса - в 2 сутринта печен сандвич с .... поспах малко и после закуска  Mr. Green Не мога да си намеря удобно място и всичко ме болии  Crazy Още малко ....
Коткинчо да се оправяте бързо  Praynig
Тази сутрин съм с кашлица и леко ме дразни гърлото ,а уж  е лято Crazy

# 212
  • София
Амели, ако намериш схема на някоя от пелените, нямаш ли желание да изплетеш повече от една? Whistling  Срещу заплащане, разбира се Peace

# 213
На Амели много и се плете  Joy Вече станахме две желаещите:) В моите романтични представи си мечтаех как сама ще оплета нещо по-простичко, но реалността е жестока Simple Smile

# 214
...
Кики и всеки,който има интерес- складът на Майорал не работи в събота и неделя.
...

Благорадя Wink

# 215
Върнах се и не мога да повярвам , че съм жива . Такъв маратон му ударих днес  Crazy   То не бяха автобуси , таксита , имаше катастрофа по пътя , та и висене в трафик сума ти време .  Crazy Накрая едвам отидох да си взема детето ...Болничният го взех и го изпратих с бърз куриер , щот хич не ми се пътува и до Златните , като зная  и там колко време  трябва да се друсам . Купих си две рокли , още гащи , един много красив шал и на малката също един чифт гащички . Аз да ви призная , не искам да ходя на тонове , и ще говоря с лекаря да прецени дали наистина се налага да ходя . Много ми беше досадно с с малката да ходя . Само незнам сащо казвате , че лежите докато ви ги записват, аз си спомням , че сядах в едно много удобно кресло и имаше много списания за четене , ама пак ми беше досадно  Mr. Green Хем тогава ме караха и ме взимаха от болницата , а сега както трябва да сменям два автобуса , най-много да си навредя от колкото нещо полезно да ми се случи с ходене за тонове...
Добре , оплаках се малко , а сега ще си почивам  Mr. Green

# 216
Sealover, това с креслото сигурно е било в щатско  Simple Smile тук лежиш, при това по гръб, в продължение на половин час, не само, че е скучно, ами е и гадно заради лежането по гръб. Спомням си и при раждането, че от самите контракции не ми беше толкова неприятно, колкото от тези притискащите за тоновете и от това, че трябваше да лежа заради тях. Sick И аз определено не се натискам да ходя  Grinning

Аз пък съм от спящите, по много и все не ми стига. И направо настръхвам при мисълта какво ме чака тепърва - ако сега тоя сън ми е недостатъчен, то после ще е съвсем красота  Twisted Evil Който се успокоява, че малко остава.... малко остава, да, от времето, в което можеш да си позволиш да не спиш, защото те е хванал саклет  Mr. Green

Аз също, колкото повече се движа, толкова по-добре се чувствам. По принцип се придвижвам предимно с кола и не мога да кажа, че кой знае какви километри пеш навъртам (автомобилни не са малко, но не се броят Simple Smile ), но самата организация на активния ден ме мобилизира. Ако остана вкъщи съм постоянно гладна, все ми е тежко, защото все съм хапнала нещо, пък не съм яла, почва всичко да ме боли... Абе ако има как да го избегна залежаването вкъщи накрая, ще го избегна Stop

А с това пазаруване - е, не мога да се пречупя нищо да му купя на това дете, какво е това чудо не знам. newsm78 Днес завъртяхме малко из Илиянци да видим там какво е положението, баткото се уреди, таткото се уреди, за мъника едно че нищо не харесах, второ че не мога да се пречупя. Close Дрехи за новородено ми се струва абсолютно излишно да купувам - от баткото има много дори неносени, а и като подарят тук-там по нещо, няма да има кога да ги носи. Пък за по-голям ще е като се роди... Абе луда работа, да се надявач като вляза в девети месец да ме тресне малко повече ентусиазъм. Crazy

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 22:49 от Lulu25

# 217

Вчера и днес имало намаление 15% в МД в часовете между 17-19ч. на всичко. Ще се метна за памперси, мокри кърпи, превръзки и еднократни бикини.

Какво е МД?

Леле много съм отнесена, това е ДМ Embarassed

Да попитам за памперсите - някой знаели каква е особената разлика между белите и зелени пакети на Памперс Rolling EyesАз взех от зеления, защото такива съм ползвала с баткото пък и като цена да ми по джоба.

Знаете ли дали мога да ям ленено семе?

Прегледа при нефролога мина добре, но изследванията са ми пълна каша. Завишени са: холестерол, CRP, утайка, левкоцити. Хемоглобина и желязото са ми под нормата. Сега възникна парадокса с какво да се храня. За да вдигна желязото и хемоглобина трябва да ям месо, но пък холестерола ми е доста завишен Joy Чакам си стерилната урина и ако в нея няма нищо хич няма да го мисля.

От ДМ купих памперси, мокри кърпички, еднократни гащи и превръзки.

# 218
  • Пловдив
mimi_9, това го намерих в нета
Цитат
При бременните жени холестеролът обикновено се повишава, но това е естествено, поради което реални резултати могат да се получат около два месеца след раждането.
Левкоцитите също са увеличени при бременност.  Peace

# 219
sealover защо се ходи на тонове ? Embarassed Само веднъж тази седмица се опитаха да ги запишат ама диванетата не се спряха  Mr. Green та не стана , и аз бях легнала и накрая всичко ме болеше  Twisted Evil а нали съм свикнала с 8 възглавници направо мъчение си беше  Confused
А роклите за сега или за после са ? Wink
ММ вече и на 5 крачки не ме изпуска ,представям си като гушне бебетата  Grinning
Имам една полу изплетена жилетчица и май ми мина мерака за плетки  Blush
При мен пък хемоглобина е леко понижен ,а желязото е леко над горната граница мислех че не е възможно  newsm78

# 220
Petia, много ти благодаря за инфото.

Сега отворих еднократните бикини и са ми малки Joy

# 221
Petia, много ти благодаря за инфото.

Сега отворих еднократните бикини и са ми малки Joy
Мими и аз бях така, а купих L-XL. След това си купих обикновени по-големи бикини от Керфур в The mall, 6 бр за 7-8 лв. Даже извадих едни там на място и ги премерих върху клина директно в пробната.
Също така знам че на Чико еднократните са по-големи. Можеш и тях да пробваш.

# 222
Хаха Мими аз за това щот си знам колко са ми големи задните прелести и си купих дълбоки бабешки гащи  Mr. Green
Лулу, да в Щатско се разполагах на кресло  Mr. Green  Сега като чух , че трябва и още легнала да съм съвсем ще правя мили очи на АГ -то да не ме праща за тонове ( шегувам се , ако трябва ще ходя ) , че то аз като легна по гръб и ми прималява и не мога да дишам Crazy
Туитито, мен ме пращаха на тонове с малката заради диабета , който имах , предполагам , че ако бремеността е здрава без никакви проблеми може и да се избегне. Ако някой има повече инфо да споделя , аз все си мисля , че това е процедура която се прави при проблемни бременности за да наблюдават бебчо как е  Thinking
За потенето гледам се чудите , то и аз съм така все се стичат вадички ....Това е естественият механизъм на организма да се бори с прегряването . Потим се и по този начин тялото се охлажда , и така се предпазва малкото бебче и то да не прегрее  Peace Ще търпим к'во да се прави  Wink
Рая, и аз съм така все нещо чопля  и дъвча и си личи де  Mr. Green
Мими аз първо като прочетох за това намаление и си викам бре в Майчин дом взеха намаления ли да правят .  Joy Това разбирасе на пръв поглед , преди да прочета внимателно , после и аз зацепих , че говориш за ДМ  Laughing

# 223
ЗдрАвейте момичета! Аз да се отчета. Вчерашния преглед мина добре. Казват,че бебчо върви някъде седмица напред. Ние все така обикаляме и оправямв багажи. Днес купих завивки,много сладки,избрахме количката,минах и през зъболекаря... Въобще не св спрях. Но главоболието.е ужасно. Минах и през личниа лекар да ми измери кръсното,ама те се.събраха трима доктори и тримата го изкараха в стойности от 100 до 130. Иди разбери . Сега открих на бельото.си капка кръв,точно една и се надявам да е от вчерашното бръснене,че е малко по- настрани.
Надявам се утре да имам.повече.време да ви изчета,че бързо напредвате.
Сега мога да се надявам само на спокоен сън и утре да е малко.по- добро.от днес.
PS съжалявам за грешките ,но пиша от телефон,че.ми е зает компютъра.

# 224

Мими аз първо като прочетох за това намаление и си викам бре в Майчин дом взеха намаления ли да правят .  Joy
Joy Joy Joy

Сетих се още нещо, тия 2-3 нощи не знам как точно успявам да се завъртя, но някакси го докарвам да спя почти по корем и ми е супер удобно - не знам обаче как да го опиша; коремът с бебето, разбира се, е настрани, но цялото ми тяло иначе е извъртяно все едно съм по корем.

Аз още не искам да си поглеждам размера  Embarassed С новото клинче и блузка от вчера изглеждам много прибрано и се имам за много фина Flutter, само дето който ме види и ме пита колко остава и скоро ли ще е Simple Smile Май все пак не съм толкова фина, колкото ми се иска, но ще поживея още малко в заблуда преди да пробвам бабешките гащи  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт