Имаме си нова дарба - до септември ще сме като мама Барба! Тема № 21

• 29 169
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • София
So^Amazing, браво за резултата и честита количка!

Туитито, дръж положението още малко.

Аз с въпрос - някой ползва ли крема за зърна на Медела? Тази сутрин го отворих да се мажа. Първо,  оказа се не крем, а една доста неприятна мазна и гъста субстанция. Проблемът, е че това чудо не попива, оклепах си роклята, сега съм с две петна. На всичкото отгоре ми е толкова неприятно, сякаш това не са моите гърди, не знам как ще кърмя, не ми е приятно да се пипна.

# 301
So^Amazing браво чудесни новини ! А за бъбрека казаха ли нещо ?  Hug
Sleeping Beauty каза да лежа  Crazy добре че имам но щпа и във вторник си отивам при мойта лекарка (този беше дежурен и го мързеше да гледа ) ooooh! Много мразя последния ден от ваканцията ,багажи бързане . Надявам се да сте изкарали добре  Peace
Веселото и  моя беше така ,но с няколкото примера за подранили бебчета се задейства  Wink ,а снощи се прибра и сготви вечерята  Heart Eyes
Lulu25 май си права ,като взема но шпа ме отпуска и кръста .
soho doll какво пише като състав ? Повечето са на основата на ланолин ,аз ползвам бебешки вазелин и попива много бързо а кожата е мека и хидратирана .
Само аз ли не виждам табличката със седмиците  от 1 страничка  newsm78

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 10:26 от tuitito

# 302
Сохо, имам го крема, но не съм го отваряла. Сигурно ще е като твоя. Смятам да го ползвам в болницата чак.
Туитито, ние сме явно трагичен случай.

# 303
Здравейте и от мен пупинки   bouquet
Веселото не сте само вие моя дори ремонт не поиска да направим Naughty, а аз само козметичен исках . Бях се заела всичко сама да почиствам и да подреждам , но след случката миналата седмица се отказах  Tired Сега кошарката си е в сака сгъната и всеки ден му се моля да я разпъне и да започнем с разместването само в спалнята , където ще е и бебчо , да да ама не  Mr. Green
В този ред на мисли мамите дето ще ползват преносими кошарки, ще слагате ли друго матраче, че аз съм забравила като е на горното ниво слагах ли или не  newsm78. Защото моята кошарка е на бертони и си има матраче  , ама то е едно тънко такова  newsm78 знам че като свалихме нивото си слагахме и другото матраче отгоре.
Туитито пази леглото мила и стискай кълки още десетина дни  Hug , аз нош па си пия на 6 часа след страшните болки в кръста и да ми кажа момичета, се чувствам супер като ги няма гадните болки. Аз крем за зърната не съм си взела и предния път не бях, моя док ми беше казал тогава с хавлиена кърпа след баня и какъвто и да е крем , но да е мазен да масажирам Peace
Днес пак ще си седя в къщи че тези горещини не ми се излиза хич  Hug

# 304
Здравейте коремчета!
Аз да ви се оплача,хич не можах да спя тази нощ.Бяхме в апартамента,в който живот и здраве ще бъдем след като се роди бебо,уж понагласихме.Обаче като легнах нещо като взе да ме хапе...И така до 3 часа никакъв сън.Накрая накарах ММ да се преместим в друга стая. Ужасно беше.ВИкам му теб не те ли хапе,той-НЕ.Или той спи като пън или аз не съм в ред  Shocked Не знам какво беше това чудо!
Звездичка-честито дипломиране.
So amazing-честита количка!
Туити,стискам палци да стискаш кълки колкото трябва.  bouquet
За секса-и аз съм го забравила това нещо откак съм забременяла,но по лекарска препоръка.Тресе ме хормона понякога,ама няма как,сега бебчо ми е на първо място.  Mr. Green

# 305
  • София
Туитито, явно само ти не я виждаш Simple Smile
Да, мазилото има ланолин. Неприятно ми е като усещане, поне да попиваше бързо, пък то докато изстискам мъка, защото е твърдо и като се нанася е отврат. Ако не беше до 2016 - та, щях да си помисля, че е развалено. То аз това и помислих, де.

Веселото, казаха ми месец преди раждането да го започвам.  

Седмаче, нервички са били, не буби.

И аз трудно го увещавам моя да започне нещо, но аз не се предавам като вас. Първо казвам, после моля, следват нервничене, скандал, сълзи, понякога го гоня, после млъквам и тогава той започва. Ама какво ми коства на нервната система няма да ви обяснявам.

# 306
SoAmazing, много се радвам, че бебо е здрав! Честита количка - много е хубава! Значи ти си доволна от МД в София? Вчера се бях умислила нещо, че ако се наложи раждане сега, трябва да тичам или в МД или в Токуда. Днес пак пуснах изследвания за пикочна киселина, пък да видим резултата. Този път не си забравих урината  Joy Вчера ходих до Вита да ми дадат парола, за да си проверя резултата от МБ от 24.07. Днес най-после излизат и какво да видя - това са ми изследванията от 17.01!  Joy Ще им звънна след малко да питам какъв е случаят, но много ме разсмяха. Снощи излизахме с кумовете - беше много приятно. Подухваше, почти като на моренце се почувствах! Бебето им е пораснало - не можех да му се нарадвам. Вече запълва с крачета и дупе цялата мивка и само се смее! Сладурче! Дай Боже всички да имаме такива добри дечица! Soho, някъде бях чела, че вече не се препоръчва мазане на зърната - май от ЛЛЛ беше цитат. Не съм 100 % сигурна, но... Какво четох още - да си купим Арника и да започваме да смучем. Възстановяването било много по-бързо.

# 307
  • София
Аааа, дадох 20лв. за тази гадост, ще си я ползвам! Аз дори нямах намерение да взимам, но в един магазин ме питаха дали аз съм си подготвила нещата и като им казах, че почти нищо не ми искат, продавачката ми каза, че задължително ми трябва този крем и то голямата туба, щото малката до никъде не е.
Изследванията може да не са готови и затова да виждаш само старите.

# 308
Здрасти  Hug
Днес е отново горещо при нас , добре че вентилатора ме спасява . Бях се засилила да купувам климатик , че така или иначе на есен трябва да сложа , но за сега реших , че първо трябва да отделя пари за раждането и да приключа с всички разходи покрай бебето .
Днес имам да оправям разхвърляна къща , да пера ....един ден да си почина и да не пипна нищо и на другият е бомба  Whistling
Туитито, дано бебчетата издържат до 16-ти , и не бързат ...Ама как няма да те прегледат  Shocked  
Sleeping Beauty, кофти е момента с приготвянето за края на почивката , дано сте си прекарали добре  Peace  
Седмаче , и на мен ми звучи , че си имала сърбеж на нервна основа , особено ако днес нямаш следи от ухапвания  Wink
Лулу, и аз тази нощ сънувах странен сън. Н емога да го нарека кошмар , но си беше стряскащо. Сънувах , че бебчо се мърда в корема , но кожата ми е толкова тънка и прозрачна , че като ме побутне с ръка и тя се очертава и мога да видя пръстчетата . Абе малко като кошмар си беше май ... Confused
Не си мажа зърната с нищо , няма и да ги мажа  Peace

От ММ и да искам не мога да се оплача , нали го няма  Mr. Green  Сама си се оправям и това е ...Обаче съм сигурна , че ако беше тук щях да го побъркам и да не му дам и секунда спокойствие докато не приготвим всичко  Mr. Green  Ама той си ми е много добър и не мога да се оплача за нищо  Heart Eyes

# 309
Ланолинът си е такъв - мазен и непопиващ, после на загрубелите и разранени зърна обаче добре идва  Mr. Green Аз май не смятам да мажа предварително, че аз миналата година по това време още кърмех, като си погледна зърната, хич не са изнежени, даже напротив Simple Smile Така или иначе, наблюдението ми е, че проблемите се получават не толкова от нежна/загрубяла кожа, а от правилното поставяне на детето на гърдата. Надявам се, че вече да знам как да му помогна, ама знае ли човек  Outta Joint

Преносимата кошарка и на двете нива е с допълнително матраче, то това нейното много трудно може да се нарече матраче. Моят още си си спи в нея. Лошото е, че като го бяхме оставили за една седмица при баба му, тя го е оставяла да скача по нея и да я прескача и й е счупил една от горните закопчалки. Той сега си спи в нея, защото е на долното ниво и не му пречи, но идеята ми беше да му купим на него голямо легло, а малкият да ползва кошарката. Обаче - явно ще трябва новият човек да си е с ново легло, защото като не може да се изпъне добре, горното ниво няма да стои добре.

Веселото, ти се ядосваш на твоя, че легло не иска да купува, ама моят пък хич, ама хич не се сеща, че има някакви неща, които ще трябват и за малкото. Подозирам, че въпросното легло ще бъде купено докато съм в болницата, ако не и малко след това ooooh! При нас наистина почти всичко си го имаме от баткото, но голяма част от нещата са толкова амортизирани, че май няма да изтраят - наколичката е счупен механизмът за сгъване и чака тати да го направи (кога ли  ooooh!); леглото вече казах, че е счупено; имаме три столчета за кола, две от които по принцип стават за новородено, но и от тях всяко от някъде е сдало багажа...

# 310
Здравейте мами,

Со амейзинг, чудесни новини! БРаво! Надявам се добре да си се почерпила със сладоледче  Mr. Green

Раясветлина, вероятно си го слагала матрачето и на горното ниво. Моята също е на бертони и слагахме допълнителния матрак и докато спеше горе. Това тъничкото за никъде не е, нали в началото трябва да спят на твърда повърхност.

Слипинг бюти, надявам се добре да си отдъхнала!

Туитито, пази се още малко да устискаш, но ти с двама малчугани - отесняло им е и явно са почнали да дават зор Simple Smile

За мазането и аз от ЛЛЛ знам, че не е необходимо, но така или иначе всеки си решава какво да прави. Много хора пък се мажат. Гърдите си имат естествено омазняване в ареолата и ако бебето се постави от самото начало правилно - не би трябвало да има проблем. Мазала съм се гармастан след началото на кърменето, защото имаше известна болка. Бързо отшумя.

Хубав неделен ден!  Hug

# 311
Здравейте Simple Smile
Много жега беше и тая нощ,ужас  ooooh!
Сънувах и някакви щуротии  #Crazy ,рядко си помня сънищата,ама тоз път..
Бебо се събуди рано-рано и почна с неговите танци Simple Smile
Снощи до късно се въртя,направо се чудя какво толкоз прави и се върти  newsm78
Аз крем за зърна мисля да не взимам,дано не ми потрябва,да можем да се справим с бебо сами  Rolling Eyes
Пазете се от жегата !
Ние нямаме легло още  Embarassed ,ама ще трябва да го погвам ММ лека-полека  Mr. Green

# 312
Туитито, явно само ти не я виждаш Simple Smile

Е сега излезе ама къде е проблема  smile3537 не ясно  Joy
От вчера умирам за сладко  Crazy дали да си забъркам нещо лесно  Thinking Идеи ?! може и на ЛС Mr. Green
sealover точно този по добре да не пипа , а часната клиника ми е далече пък ММ беше на работа  Rolling Eyes Хубавото е че овладях положението и сега аз хъркам на дивана ,а кучето до дивана  hahaha Май е усещала нещо ,защото от няколко дни все се гушка в мен и е особено внимателна .
nenimira afwitch  newsm29  newsm45 при нас едно от трите винаги върши работа  bowuu

# 313
Лулу мила това което ти си го написала все едно аз съм го писала  Hug, количката и на нас е със счупен механизам за  сгъване, кошарката и при нас се е леко деформирала от прескачане и точно за това искам да видя дали става нещо от нея или не ....................................... ама явно ще става по трудния начин  с подмазване  Mr. Green и то с много  Joy.
А като се сетя още колко работи трябва да взимам  ooooh!, а той милият ми е нямаме ли си от баткото  Crossing Arms

# 314
  • Пловдив
Добър ден. Днес станах по-раничко. Измих чиниите, голяма мъка за моят кръст.  Tired След малко отиваме у на ММ тяхните на обяд. Много обичам да не готвя.  Mr. Green
soho doll, аз пък снимката на аватара не ти виждам от доста време.  newsm78 Крем за зърна ползвах след като се разраниха зърната. Лансинох май беше. Мазни са, ама като има зор вършат работа. Превантивно не знам как действат. А захапването е най-важно, но аз имам огромни ареоли и все не ги хващат целите и все отнякъде се разраняват. Дано се уцелим този път с бебо.
ММ е решил, че вероятно ще раждам някоя друга година направо. Мрънкам, бутам, ръчкам, обяснявам, подмазвам се-нищо. То не, че кой знае какво има да се прави, но никой не го почва. Например банята основно не мога да я ремонтирам в момента, но има малко мухъл над плочките, искам да го напръска с препарат, да го почисти и да мине една боя отгоре. В пералното помещение да сложи една стара секция да подредим препарати, обувки има там и така, но и това не става. Има време е отговорът и това е.  Whistling Май ще трябва някакъв по-солиден скандал да спретна.
RAQSVETLINA, аз взех отделно матрак, че и ние ще сме с такава кошара. То този на кошарата хич не ми вдъхва доверие.
nenimira, и моят постоянно нещо мърда. Онзи ден се шегувах, че има спортен празник. Как не се спря- не знам. Като се кротне за известно време и почвам да се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт