Имаме си нова дарба - до септември ще сме като мама Барба! Тема № 21

• 29 533
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Sealover, Hugна малката принцеса, бързо и безпроблемно ще заздравее всичко. И за липсата на ММ, те разбирам напълно. Диана беше на 7 месеца, когато той дойде тук, а ние останахме в България...много от първите неща свързани с Диди ги пропусна - 1-я РД, прожождане, прощапулник и т.н. По стечение на обстоятелствата 5-я РД беше първият на който присъства.

Шамс, мила стискай кълки и се пази Hug Hug Hug

Андреа 77, мисля чаеното дърво вирее само в Автралия, така че няма какво да те притеснява...а как по-точно ще го използваш за дезинфекция на пералнята? Това много ми е много болна тема, защото аз ще ползвам обща пералня  Sad

tuitito, браво за добрите резултати и поздравления за ММ.

На мен сутиените за кърмене ми бяха много удобни, бяха памучни, евтини 2-3лв, носех си ги и в къщи и навън. Сутиен за кърмене с банели Shocked, такова нещо чувам за първи път. И сега ще си взема, въпреки, че цените им са доста солени Sad

# 451
Мими, значи и двете другата сряда на линия при доки Simple Smile Тогава полага ли ни се  безплатно ехо?

Мойта е в  отпуск и ме вика на 12.08, но ще пусне от 07.08. Надявам се да не възникне проблем. Тя ме гледа всеки път на ехо без иска нещо да и плащам.

# 452
За термина същата работа - навсякъде е 15 ти освен при лекарката дето ще раждам. Там е 16 ти. Предупреди ме като ида да раждам да й кажа да го коригира за да не ми объркат болничния.

Шамс стискай още малко, съвсем на финала си  Hug

Лулу с миналата бременност качих 5 кг последните три седмици преди термина и точно тях много трудно свалих. А сега както нямам и кантар, че сме у свеки направо не ми се мисли.

# 453
Шамс, не се тревожи, но,ако имаш възможнодт, леж и ставай само за ядене и тоалетна. Аз се принудих да моля майка и ММ за съдействие. Ама поне закрепих положението.
 Туитито, твоя мъж може да шие на машина ?И готви? Еееее , трябва да почерпиш  Mr. Green
И аз мисля за сутиен...ама нещо не мога да си харесам. Хем искам да е секси, хем да е удобен ... Mr. GreenХехе, голяма съм патка.
 Йоанка, на линия ли си? Лентичката ти свършва вече!!!

# 454
Амели, каза, че отиваш при майка ти в Ловеч и затова... Пък сега видях, че то било близичко. Все едно с кола в задръстване в София. Soho, къдеее сиии? Шамс, устискай още 5 седмици вкъщи!  bouquet

# 455
Сутиени за кърмачки си взех комплект от 2 за 25 лв от ХМ. Тип спортно бюстие са, но сутиени. Невероятно меки и удобни. Чак вкъщи видях , че и презрамката се сваля. Страшно попадение.
Банели на сутиен за кърмене звучи много болезнено  Crazy

Млечните каналчета са много тесни и всяко притискане на гърдата по някакъв начин предизвиква запушване. Поне при мен.

# 456
Амели, каза, че отиваш при майка ти в Ловеч и затова... Пък сега видях, че то било близичко.

Ами да, още нямаме жилище в Плевен  Laughing Разстоянието с кола при нормална скорост 60-80км/ч се взима за 30 мин, а ако бързаш, и за по-малко. Вече съм го минавала с първото раждане, с контракции и ритмично изтичащи води. Една съседка е пътувала същото време от Дианабад до Шейново.

# 457
Мая 191 тя музата е временна  с мноого подготовка Laughing но си е за черпня наистина  cook
Сутиени имам 2 много мекички и много евтини ,взех и един на Лидъл ,но бюста ми спадна до обичайните си размери ,а беше станал  #Crazy а аз голям го взех  Sad

Лека вечер пупинки аз  smile3524

# 458
  • София
Дария, честно да ти кажа и аз не знам как ще го ползвам маслото от чаено дърво  Embarassed
ДианаР беше писала, че ще си купи за дезинфекция на многократни пелени, и аз затова реших да си купя за нашите. В една от темите за многократни памперси пише, че се слагало 4-5 капки в кофа с вода, където се съхраняват мръсните памперси преди да ги изпереш, за да не миришат.

# 459
Здравейте, коремчета Hug от няколко дни не мога да стигна до писането, само чета и то с няколко странички все изоставах. Голяма жега беше, още малко и щях да изпукам. Сега вече се поразхлади smile3533. Бебка не спира да шава. Нощем вече ставам по 2 пъти до тоалетна. Утре сме на преглед и нямам търпение да си я видя. Сутринта малко се разходихме с ММ до няколко магазина. Уж бяхме приключили с покупките, но госпожицата се сдоби с дънкова пола hahaha Толкова е малка, че чак не мога да си представя как ще й седи Crazy Купихме си и от термометрите за ухо и чело от Лидъл.
Sealover много неприятно, че малката отново е с гипс. Дано скоро да се възстанови и да няма повече подобни изживявания Sad

# 460
  • Пловдив
Дария, честно да ти кажа и аз не знам как ще го ползвам маслото от чаено дърво  Embarassed
ДианаР беше писала, че ще си купи за дезинфекция на многократни пелени, и аз затова реших да си купя за нашите. В една от темите за многократни памперси пише, че се слагало 4-5 капки в кофа с вода, където се съхраняват мръсните памперси преди да ги изпереш, за да не миришат.

Мисля, че не се слага вода в кофата само капваш няколко капки в многократните пелени за да не миришат. И ако искаш в прането капваш пак няколко капки за дезинфекция. И аз от тази тема ги научих тия неща. Има едно магазинче до нас за здравословна храна 10мл чаено дърво беше 5 лева и нещо, незнам в ДМ колко е.

# 461
Sealover  Hug сега прочетох дано бързо се оправи малката  Hug
Шамс само лежане му е майката, така че мила почивай си много  Hug
Туито при теб вече доста бърдо наближава времето , кажи речи две седмици, кога се мина това време  Hug
За термина моя си излиза точно по пм при последен цикъл на 12.12.12  Mr. Green термин 18.09 Blush

# 462
Йоанка, на линия ли си? Лентичката ти свършва вече!!!
Тук съм, тук съм. Днес цял ден чистя пак. Ама изгледи за раждане още нямам. Още ден два и лентичката ще стане с едноцифрено число, направо взех да се шашвам вече. Утре сме на отворени врати, четвъртък срещата със софийските мами, и след това когато реши малката е добре дошла. Всичко е изпрано, изгладено и я чакаме Hug
Само не ми се иска да е на 6-ти, че тогава аз имам рожден ден, ама и тогава да е, здраве да е, няма да я върнем Simple Smile
Ох тези жеги много ме тормозят, сега стоя къпана с мокра коса на климатик, ама то иначе не се издържа. Само дето се изкъпах, почнах да се потя наново. Не мога и да си представя да се мажа с олио направо, после едва издържам.

# 463
Добро утро!
 И аз да се запиша първа!

# 464
Отдавна станах и аз  Crazy Кофти нощ, изпокарахме се с ММ, после сума време гадни кошмари...

Не знам, дано избутаме още малко, много съм се притеснила... Йоана, как бих се сменила с теб ако знаеш  Joy

Общи условия

Активация на акаунт