Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 218

• 34 454
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Охо,как добре сте се разположили.Нека денят ви бъде изпълнен с много приятни емоции. Нека в новата тема да цари ведра атмосфера и умерен тон. Днес синоптиците говорят за високи градуси.Да се разсъблечем.

Ели,честита радост!Да се учи,да сполучи! И да не забравиш да ни кажеш като се дипломира.Ние ще чакаме.

# 46
# 47
# 48
Здравейте,чета темата но рядко пиша но сега ме предизвикаха всички тези караници и обиди.Всички ви познавам тук от форума и нямам друго мнение за вас но е недопустимо такова държание на 50 - 60 годишни жени  за каквито се представяте.Много е грозно за четящите.Да Валентина няма смислени коментари вече има само възклицания и снимки ,който сме ги виждали много пъти.Липсват ми много хора от тук ,които излязоха по една или друга причина.Лек ден и чакам доматите Laughing

# 49
# 50
# 51
# 52
Скрит текст:

Добро утро, момичета! newsm51

Днес искам да забравя вчерашния ден…Горчи ми. Искрено желая да не се беше случвал…И ще го забравя.
Нека всички заедно да се порадваме на днешното слънце, което ще избута сенките на злобата и безсилието…тези коварни и неканени гости в нашия уютен дом…
Да започнем с красивите мисли на Рийм Мохамед, изказани, естествено, за нашия любимец Енгин Акюрек :

ENGIN AKYUREK (24)

Скрит текст:
♥ Reem Mohamed
take my heart for a while,render it with your beautiful smile ,
no matter how hard the way is ,i could hold your hand and can walk for miles
my eyes get brighten and my soul get wings,even if your thought visits me for a while ,when i look into your eyes i see the world ,and thats the moment i realize that living life this way is worth while.
Вземи сърцето ми за миг и го утеши с красивата си усмивка. Колкото и да е трудна, ще държа ръката ти и ще вървя миля след миля. Очите ми ще грейнат, а душата ми ще се сдобие с криле, дори ако за малко мислите ти спрат при мен. Когато погледна в очите ти, виждам света и в този миг осъзнавам, че животът си струва такъв, какъвто е…

Добър ден на всички момичета. Казвам на всички, защото не приемам определения за съшествуваща "клика". Провокирана съм от поста на Лав и бих искала да помоля нека тези , които се включиха по-късно в този форум да не се опитват да гонят останалите от него.
Такова поведение граничи освен с агресия, но и с лош вкус и липса на толерантност към различното мнение.
До сега не съм поставяла въпроса кой кога е регистриран и е влязъл  да коментира в темата, но сега го поставям, с молба към всички вас, за толерантност и уважение към всички.
Тези от така наречената "клика" не са от вчера и са дали много на тази тема. Обидно е да бъдат "гонени" от по-новите. А на по-новите, ако не им харесва мнението на ветераните в темата, нека бъдат малко по- търпеливи към тях, дори и затова, че са писали почти две години преди тях и благодарение на техните постове, публикувани дни , месеци и години, тази тема е жива и до днес, за да бъде открита  и откривана от нови и нови почитателки на Енгин и неговия талант.
 Много ли е трудно , момичета, това да се случи? Защо винаги, когато се напише  пост, различен от пълен позитивизъм, веднага някой започва да го гони от темата? Нима живота не е шарен и мненията на хората не са различни? Как можеше близо година и половина  в темата да цареше  пълна хармония и толерантност към различното мнение , а сега да не може и когато думите не са достатъчни започват гонките и подкана за напускане?
Този форум чия територия  е? Точно ми прилича на територия, за която се води война. Абсолютна класика.
Срамно и позорно за интелигентни жени.
Защо не се научим да подминаваме с усмивка постове, които не ни харесват или не са близко до собственото мнение? Защо винаги някои са адвокати на други? Защо винаги няколко съфорумки
се чувстват длъжни да взимат отношение на всеки публикуван пост? Това е контрол върху публикациите и мнението, което изразяват, дори контрол, който граничи едва ли не с цензура.
Накрая ще кажа, че в тази тема съм имала чудесни мигове и преживявания с героите на Енгин и не смятам, че някой има право да ме подканва да я напусна. Да, преди време реших, че няма какво повече да давам и да получавам и реших да напусна, но никога не съм спирала да влизам и да чета, макар че появяването на бакона бе първо снимано, а после иронизирано.
Не разбирам такова поведение на потребители във форум, който е всеобща територия.
Много съжалявам и ми е обидно от тази женска битка. Нарочно подчертавам пола на битката, защото в основата на войните излиза, че са жените.
Надявам се след поста ми на фронта всичко  да е спокойно.
 Отново ще кажа: нищо лично, просто форум.

# 53

Прекрасно уловен кадър...

# 54
# 55
  • Пловдив

Просто няма какво да се каже освен - божествен.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 56
# 57
  • Пловдив

Мъжка сълза - истинска.
Скрит текст:

# 58
Привет, момичета. Simple Smile

Скрит текст:

Ето първата новина - сложена във фейса на ENGINcilerr (Engin Akyürek). Съобщението е от Лиана в туитъра и, преведено на английски от Фадва Истенядо:
"Водещата на програмата: Тя казва, че днес Енгин я е уведомил, че приема да участва с нея в програмата и следващата седмица ще заснемат интервюто в Истанбул."

Марианка, благодаря за поредната новина - потвърждение и уточнение. Simple Smile Много ме зарадва!  Hug

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 13:50 от marytza

# 59
Момичета,аз искам да питам нещо:вчера моят син се опита да ми сложи снимка на профила,но не се получи(избрах си снимка по размер),опита няколко пъти,но без успех.Затова ви моля за помощ.                                                                                                                                                                                                       
Скрит текст:

Ками, дай на лични - точно какво искаш да сложиш. Ще помагаме.   Heart Eyes

Малко странен за мене колаж на Вета (сигурно защото съм въздържател Simple Smile, но пък вие може да го харесате... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт