Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 218

• 34 456
  • 723
  •   1
Отговори
# 60

Това е от мен по преговора, дано не съм досадила на някой с повтарящите се снимки.
   За мен по-важно е, че го направих с уважение към всички, и най-вече към таланта на
   ЕНГИН АКЮРЕК
.
 Heart Eyes

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 14:15 от Tanusha_

# 61
Тануша, благодаря! newsm51
Спокойно, Енгин никога не ни е вповече, особено с кадри на Булута...

# 62
Интересен коментар на Вета. Не е посочила автор... може би е лично творчество. Хареса ми - споделям. Simple Smile

">#at=35[/video]

И тази песен ми хареса - споделям. Simple Smile

# 63
Интересен коментар на Вета. Не е посочила автор... може би е лично творчество. Хареса ми - споделям. Simple Smile

Прекрасно,Маричке...
 smile3525

# 64

Енгин/Булут... прекрасен... съвършен актьор с уникален герой...

Един рицар на печалния образ виждам в него... борещ се със своите вятърни мелници... но Булут не се отказа - до край.

Вазов беше казал... "Лудите, лудите – те да са живи“... Защото "лудите" променят света, следвайки  светлината на своите мечти, придобили енергията и смелостта да оставят собствена следа. Защото хората, които са достатъчно луди да мислят, че могат да променят света, са тези, които го правят!

Скрит текст:
ДОН  КИХОТ ?

Разгъват ветрените мелници
поскърцващите си криле.
Зоват ме скучните ми делници
към по-реални светове.
А аз въпроси си задавам,
не спирам, ровя в мен сега.
И отговор не получавам.
Кънти привична тишина.

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 14:04 от marytza

# 65

Красота в бяло и черно...

# 66
Тануш, няма омръзване, няма повторение. Всеки кадър с Енгин и неговите герои е уникален. Всеки път дори добре познати кадри могат да ни кажат нещо ново, в зависимост от настроението, с което ги погледнем... Слагай смело, мила, каквото ти харесва. Тези, на които им е омръзнало, не харесаха и новите снимки, или поне не ги удостоиха с внимание, както и не коментираха смислено нито една от новините, свързани с Енгин. Няма смисъл да се стараем да угаждаме на хора, на които няма как да им се угоди. Мисля, и че не за това сме в темата - да угаждаме на нечии капризи или да попълваме нечии тестове за оценка, която не ни е нужна. Simple Smile

# 67

Сериозен, усмихнат... Невероятен. Слънцето в нашите очи.   Nature Sun With Face

# 68

https://www.facebook.com/photo.php?v=2151226696175&set=vb.15 … ype=2&theater

Откъс... толкова е приятно да го видим отново... Simple Smile

# 69

Маричке, провокираш ме да започна да  гледам филма, вече не знам за кой ли път.  Grinning

# 70
А, нема лошо, Тануш. Simple Smile)) Аз също продължавам да си го гледам. Simple Smile)) Особено първи сезон. Прекрасен Енгин/Керим. Преди да го ондулират и въдворят в ред... Simple Smile Малко див, но сърдечен и чувствителен... палав, закачлив, но и внимателен, разбиращ... Терзанията му са показани по невероятно въздействащ начин... търпението и разкаянието, любовта и копежа му са просто разбиващи... Един поглед и сърцето ти спира да бие... и ти се приисква да утешиш това невинно дете, станало жертва на обстоятелствата и на "приятелите" си...

Кадър за милиони. Не бих го дала и за милион други кадри от други филми, които също харесвам. Това око, тези ръце, събрани за молитва или размисъл... няма друг такъв... Прекрасен, прекрасен Енгин! Занм, че думите са слаби, знам, че се повтарям, но това е най-добрият актьор, когото познавам... а аз познавам мнозина, защото обичам киноизкуството... Енгин е единствен. Неповторим. Абсолютно омагьосващ с таланта си.

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 14:43 от marytza

# 71

Ако ме изгонят от работа и от вкъщи, няма да е виновен Енгин,
   аз сама ще съм си виновна, че не мога да се откъсна нито ден от него и от вас.  Heart Eyes

# 72
Имаш само една застраховка за такива варианти, Тануш - превръщаш работотдателя и съпруга в съмишленици. Wink)) Накарай ги за изгледат филмите с Енгин... или поне няколко серии... Simple Smile) Всеки разумен човек може да прецени и оцени, че гледаното си струва загубата на време и се отплаща с естетическа наслада. Simple Smile) Хич и да не станат фенове, поне ще проявят разбиране защо ти си станала такава. Simple Smile)

# 73

Още не мога да свикна с новата партньорка на Енгин, кой ли пък ме пита.  Joy

Избягвам и колажите с нея, но понякога си позволявам, ако е със снимки от реала им.  newsm03

# 74
  • Бургас
Привет отново!
Тануша,не бой се и  аз съм така с Енгин,Керим идругите му превъплащения Wink.Еле пък Керимчик най -много .Гледам си го -не преча на заниманията на домочадието , напротив-поощрявам футболните пристрастия или други такива на съпружието ,които са ме дразнели до момента  и така .Такава ми е тактиката  GrinningИ той доволен ,а аз още повече Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт