Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 218

• 34 461
  • 723
  •   1
Отговори
# 75

Този кадър никога няма да ми омръзне да го гледам.

# 76

Цитат на: Goni в Ср., 24 Юли 2013, 01:18
Цитат
о сега не си ли разбрала че ти си НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СПАМ ЗА ТЕМАТА....
АШКОЛСУН И НА ТЪПОУМИЕТО......КОЕТО НОСИШ В СЕБЕ СИ .....
А ПРОПО.... ТИ С КАКВО СЕ ИНДИКИРАШ ЧЕ СИ ЧОВЕКЪТ
КОЙТО ДА РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ В ТЕМАТА
В КОЯТО ВЕЧЕ НЕ СИ....
И ДА КАЗВА КАКВО Е В ТЕМАТА ИЛИ НЕ.....
Я МАЛКО СИ СВИЙ ГЛУПАВОТО САМОЧУВСТВИЕ И СИ СЕДНИ
ЧЕ ОТ МНОГО ПОДСКАЧАНЕ ДА НЕ ТИ СЕ ОТВИНТИ НЯКОЙ ЧАРК...
ООООО БОЖЕ ПРОСТИ МИ
ЧЕ СЕ СБЛЪСКАХ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С ГРЕШНИЦИ НЕВЕРНИ...
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
БОЖЕ ГОСПОДИ
НЯКОИ ЦЯЛ ДЕН КЛЕЧАТ ОКОЛО ТЕМАТА ЗА ДА СЕ ......... ВЕЧЕРТА
ОООО
ТЕ НАИСТИНА СА СЪЖАЛЕНИЕ...... НЯМА ЛИ НЯКОЙ ОКОЛО ТЯХ
БЕ...... ДА ГИ ВКАРА В ПРАВИЯТ ПЪТ????????

Вместо "добро утро"... Срамно! И недопустимо!

Наистина недопустимо!!!
За такъв пост Гони би трябвало да изхвърчи от форума. Но вместо това, се намират "муцки". които я обгрижват. Марица трогателно я защитава. Елинор пише, че нищо не й пречи, всеки може да пише каквото иска, форум е. Лаф иска да забрави вчерашния ден. Марияна призовава за позитивно начало на деня.

Не разбирам как може да сте толкова равнодушни. Такова равнодушие граничи с предателство.
Да не говорим, че формално, всички правила на форума са потъпкани.

Като ви познавам, вече не се учудвам на странния, изкривен начин, по който възприемате и КВФ, и АБО, и Енгин Акюрек. Не се учудвам, че толкова рядко в темата се четат стойностни постове, а и тези, които ги пишат, някак бързо изчезват. Защото се обгрижват писания като по-горе цитираното. Защото който няма срам, е неуязвим.
Здравейте!
Здравей, Валя! Снощи те нямаше, но атмосферата беше инфарктна. Лично се притесних за здравето на някои лица и...ме изтриха. Това, сякаш, не е тема за актьор, интелигентен и талантлив, което предполага нормални мисли и реакции или поне ТЪРПИМОСТ към друго мнение. Явно е, че всечки сме тук заради неговия талант. Личност не пиша, защото не ми е личен познат, за да го познавам, а и не съм психилог да правя прихопортрети, нито фен в тийнеджърска възраст, че да реагирам бурно. Но никога не бих си позволила такива реакции извън добрия тон не, ами...Нито бих изпитвала такива "чувства" Това тук "война на живот и смърт" ли е ?! И в друг пост питах бях задала въпрос и пак го задавам - ЗАСЛУЖАВА ЛИ ТОЗИ, ИНАЧЕ ТАЛАНТЛИВ И ИНТЕЛИГЕНТЕН АКТЬОР такъв антагонизъм и непримиримост към друго мнение, което е различно от безкритични хвалебствия?! Съвършен човек няма! Съвършен е само Бог!

# 77
  • Пловдив

Едно прекрасно колажче.

# 78
Привет отново!
Тануша,не бой се и  аз съм така с Енгин,Керим идругите му превъплащения Wink.Еле пък Керимчик най -много .Гледам си го -не преча на заниманията на домочадието , напротив-поощрявам футболните пристрастия или други такива на съпружието ,които са ме дразнели до момента  и така .Такава ми е тактиката  GrinningИ той доволен ,а аз още повече Mr. Green

ХаяскоHug и аз прилагам твоите тактики,
   но след толкова години брак, усеща намеренията ми още във "въздуха".  Joy

# 79

Момичета,няма значение  дали е Мустафа, Керим,Кадир, Низипли,нали е Енгин все го търсим с поглед. На всяка снимка се радваме,все едно я виждаме за пръв път.

# 80

Привет момичета !

Добре съм ви заварила в нова тема !

Аз за няколко дни оставам без техника, защото нали знаете приказката, че зад всеки "прецакан" компютър стои един човек , който "нищо"  не е пипал.

Допусната съм за кратко до чужд лаптоп и само използвам възможността да ви поздравя !

Ще си върна да изчета назад новостите !

До скоро !

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 20:38 от Марта_49

# 81

В тази серия е една от любимите,озадачен потресен от човешката низост

# 82
# 83
# 84
Ето го уловения миг и двамата са насаме с мислите си

# 85

Мартичка, привет!  wavey

Притеснявай компютърния специалист да пипа по-бързо, защото ще ни липсваш!  Heart Eyes

# 86
  • Бургас

Керим изобщо не го вълнува какво става на монитора.Наострил е уши,за пръв път я чува да се  смее.

# 87
# 88

Страхотен

# 89

Общи условия

Активация на акаунт