Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 218

• 34 391
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив

Прекрасно ни е момчето - възмъжава с взеки изминат ден.

# 691
Да и аз това си мисля

# 692

Много се радвам за новата снимка.Много е хубав.Пак са го изловили момчето ни.

# 693
  • Пловдив

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=623668980986966&set= … ype=1&theater

Ето и превода от английски - от Engin Akyurek Universal Fans Club:
"Енгин Акюрек, дълго време беше на курсове по актьорско майсторство в Англия. На въпрос на репортера, за разлика от много други актьори, той не отговори, че е затрупан с няколко нови проекта, които разглежда. Вместо това той каза "Аз имам филм който предстои. Освен него нямам други проекти и други предложения." Енгин Акюрек беше много искрен и продължи: "Ще бъде глупаво от моя страна да кажа, че съм затрупан с проекти или, че избирам най-подходящия." Той се качи в колата и си тръгна.

# 694

В тая жега - време е за плаж Grinning Grinning

Скрит текст:

# 695

Толкова са красиви двамата.Керим я гали с поглед

не знам зали ми се получи..... но ще продължа... дая, той я гали , ами тя... ох тук съм съсп смесени чувства....

Скрит текст:
Благодаря за оказаната чест от г-жа AureliaFelix, че след изявите ми. Относно загрижеността да не пропусна новата серия на Черната змия нямаше нужда!  Peace Не съм всеядна. Не гледам всичко на Енгин. От скромната му филмография съм отразила само КВФ и АБО, като първия е в графата "любими", а втория в тази на "не бих гледала втори път". А кога, как и защо ще влизам в даден форум си е единствено и само мое право.  Peace

пп - Още веднъж благодарности на г-жата, че ме е цитирала защото така ми е запазила част от поста, който е бил изтрит.  Joy Joy Joy Joy Joy

Браво, Делина!  smile3525 Поздравявам те за чудесния вкус.  thumbsup  Този великолепен кадър, запечатал изстраданото щастие на Фатмагюл и Керим е за тебе!  Heart Eyes

С насилената  усмивка на Берен?????  newsm78 newsm78 newsm78 Изненадваш ме, и то силно Ангела...... или се майтапиш??????, но наистина на "вкус и на цвет - товорища нет!" Peace Peace

Намерете приликите и разликите! Ама, Милке, що си търсиш белята...  Joy Къде я видя тази красота у Берен!  hahaha Да не те "баннат" от компанията след няколко дни, когато Вадина ще се "прероди" отново в Гони...  Joy  Хубавото е, че реинкарнацията е започнала - нечленоразделната реч отвреме-навреме се редува с нормална...  Joy

П.П. Уточнявам, че заслугата за това
Цитат
великолепен кадър,
не е моя. Не само цитира, но си позволява да  прави и  грубо изкривяване на графичното оформление на автора.

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 16:16 от ангела 33

# 696
  • София
Скрит текст:
Цитат
Потребител

Местожителство:
София

Re: Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 218
« #681 Съб., 27 Юли 2013, 13:30 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Боже, Боже, гледам и не вярвам на очите си!    Докъде са стигнали нещата в тази тема! И колко низко са паднали някои хора, пишещи в нея, за да коментират личните профили на потребители във фейсбук, без дори да са си направили труда да прочетат по-внимателно това, което коментират.
Дейзи, имах друго мнение за теб - след снощните ти постове ми падна в очите. Как стигна до извода, че Ирина Илиева има близначета,че не ми стана ясно? Дори в една от снимките във фейсбук самата Ирина казва, че това са кръщелниците й, а не нейните деца? Що за заключения? Винаги ми е харесвал твоя умерен тон и изказ. Жалко, че се поддаде на влиянието на някои други потребителки и промени начина си на писане и стила си. Вярвам, че си интелигентно момиче, защо пишеш абсолютно непроверени данни?

Просто не мога да повярвам - някои хора от темата просто вече се "Оляха".  
Да, Марица не е права, че влиза с други никове, не ми харесва и това, че залива темата с много еднакви снимки и безполезни възклицания, но това не е повод да излеете цялата си злоба срещу нея, която да стигне чак дотам, че да размятате в публичното пространство лична информация относно дъщеря й и отгоре на всичкото доколкото виждам абсолютно неверни данни. Много жалко, много! Смятах повечето от вас за умни и интелигентни жени! Отвратена съм!
Отгоре на всичко нито веднъж в тази тема не видях, някой който е сгрешил да се извини - защо е толкова трудно да кажете едно "Извинявай"? Всеки греши понякога, прави прибързани заключения, но важното е да има доблестта да си признае, че е сгрешил, да поиска прошка от човека, който е наранил.

След всичко, което прочетох снощи, май е най-добре да спра да влизам в темата изобщо - дори като четяща от балкона! Ясно е, че тук освен злоба и лични нападки, няма вече какво друго да се види и научи! Жалко - за темата и за талантливия актьор Енгин, който заслужава много повече.

Нека престанем с адвокатстването на една персона, която провокира с истеричните си нападки  тези момичета тук, които нямат "чадър". Същите нападки понесе и Дейзи. Факт е, че използва ника и сътояние на дъщеря си, за да внесе пак смут. Ето това е за отвращение, а не нормалната човешка реакция на наднатите хора, които както писах не са дебили. Защо не взе отношение по поместени материали за Енгин - стари и нови, а за това!
ORS,  не мисля, че е задължително да се включваш след всяко мнение, което не съответства на мнението на твоите дружки от темата. То е очевидно кой на кога адвокатства, не виждаш ли? Можеше поне да си направиш труда да прочетеш по-внимателно мнението ми, преди да го коментираш. Ако го беше направила щеше да видиш, че на мен също не ми е приятно пускането на едни и същи снимки и въздишки по Енгин, които публикува Марица. Но далеч по-отвратително е вашето поведение спрямо нея. А най-гнусно е това, че вие дори не се усещате какво правите и смятате, че сте прави. Относно оцветеното в червено - не виждам нищо човешко в това, което някои съфорумки, на които ти адвокатстваш, сътвориха снощи и което правят от доста време насам. Защото използването на чужди никове може и да не е правилно, но пък клюкарстването и злобеенето срещу хора, които дори не познавате, е още по-недопустимо, да не кажа по-силна дума, особено когато се касае за здравословен проблем.   Хайде престанете вече да тровите темата с личните си пристрастия и ненавист и се съсредоточете върху актьора, който е записан в заглавието - то не бяха злобни подмятания заради това, че някои не харесват Берен, то не беше размятане на лични данни и лични нападки срещу съфорумки и какво ли още не. Ако не сте забелязали от известно време темата е САМО за Енгин и всички публикации, които не се отнасят за него - са за модератор.

Искам да помоля Мариана да вкара ред в темата, защото случващото е направо недопустимо и ще прогони и малкото останали хора като мен, които влизат в темата, за да четат или пишат.

# 697

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=623668980986966&set= … ype=1&theater

"Енгин Акюрек, дълго време беше на курсове по актьорско майсторство в Англия. На въпрос на репортера, за разлика от много други актьори, той не отговори, че е затрупан с няколко нови проекта, които разглежда. Вместо това той каза "Аз имам филм който предстои. Освен него нямам други проекти и други предложения." Енгин Акюрек беше много искрен и продължи: "Ще бъде глупаво от моя страна да кажа, че съм затрупан с проекти или, че избирам най-подходящия." Той се качи в колата и си тръгна.

Е, браво, Мариянче! Ето че започна да превеждаш и от английски! Пожелавам ти все такива новини да има!
Браво и на Енгин Акюрек! С отговора си той отново доказа, че е с класи над своите събратя от гилдията!  Че са му чужди главозамайването, суетата и самовеличаенето! Да е живо и здраво момчето.

# 698

Искам специално да ти благодаря Мариана. Добре си схванала и новината на турски, сравнявайки я с английския превод. Това момче, Енгин,  заслужава да има такива фенове като теб. Поздравления.

# 699
  • Пловдив

Искам да помоля Мариана да вкара ред в темата, защото случващото е направо недопустимо и ще прогони и малкото останали хора като мен, които влизат в темата, за да четат или пишат.

Използвам поста ти, да обърна още веднъж внимание на пишещите в темата. Заглавието е пределно ясно. Тя е посветена единствено и само на отзиви, коментари и всякакви материали, но за Енгин Акюрек. От няколкото споделени думи с репортера, личи колко е скромен в реалния живот. Да се поучим от него в нашия виртуалин дом, да бъдем негови достойни фенове. Никой не се интересува от това кой кой е и как се изживява в реала. Тук е добре дошъл всеки, но само с любовта си към Енгин Акюрек.

# 700
Скрит текст:
Цитат
Потребител

Местожителство:
София

Re: Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 218
« #681 Съб., 27 Юли 2013, 13:30 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Боже, Боже, гледам и не вярвам на очите си!    Докъде са стигнали нещата в тази тема! И колко низко са паднали някои хора, пишещи в нея, за да коментират личните профили на потребители във фейсбук, без дори да са си направили труда да прочетат по-внимателно това, което коментират.
Дейзи, имах друго мнение за теб - след снощните ти постове ми падна в очите. Как стигна до извода, че Ирина Илиева има близначета,че не ми стана ясно? Дори в една от снимките във фейсбук самата Ирина казва, че това са кръщелниците й, а не нейните деца? Що за заключения? Винаги ми е харесвал твоя умерен тон и изказ. Жалко, че се поддаде на влиянието на някои други потребителки и промени начина си на писане и стила си. Вярвам, че си интелигентно момиче, защо пишеш абсолютно непроверени данни?

Просто не мога да повярвам - някои хора от темата просто вече се "Оляха".  
Да, Марица не е права, че влиза с други никове, не ми харесва и това, че залива темата с много еднакви снимки и безполезни възклицания, но това не е повод да излеете цялата си злоба срещу нея, която да стигне чак дотам, че да размятате в публичното пространство лична информация относно дъщеря й и отгоре на всичкото доколкото виждам абсолютно неверни данни. Много жалко, много! Смятах повечето от вас за умни и интелигентни жени! Отвратена съм!
Отгоре на всичко нито веднъж в тази тема не видях, някой който е сгрешил да се извини - защо е толкова трудно да кажете едно "Извинявай"? Всеки греши понякога, прави прибързани заключения, но важното е да има доблестта да си признае, че е сгрешил, да поиска прошка от човека, който е наранил.

След всичко, което прочетох снощи, май е най-добре да спра да влизам в темата изобщо - дори като четяща от балкона! Ясно е, че тук освен злоба и лични нападки, няма вече какво друго да се види и научи! Жалко - за темата и за талантливия актьор Енгин, който заслужава много повече.

Нека престанем с адвокатстването на една персона, която провокира с истеричните си нападки  тези момичета тук, които нямат "чадър". Същите нападки понесе и Дейзи. Факт е, че използва ника и сътояние на дъщеря си, за да внесе пак смут. Ето това е за отвращение, а не нормалната човешка реакция на наднатите хора, които както писах не са дебили. Защо не взе отношение по поместени материали за Енгин - стари и нови, а за това!
ORS,  не мисля, че е задължително да се включваш след всяко мнение, което не съответства на мнението на твоите дружки от темата. То е очевидно кой на кога адвокатства, не виждаш ли? Можеше поне да си направиш труда да прочетеш по-внимателно мнението ми, преди да го коментираш. Ако го беше направила щеше да видиш, че на мен също не ми е приятно пускането на едни и същи снимки и въздишки по Енгин, които публикува Марица. Но далеч по-отвратително е вашето поведение спрямо нея. А най-гнусно е това, че вие дори не се усещате какво правите и смятате, че сте прави. Относно оцветеното в червено - не виждам нищо човешко в това, което някои съфорумки, на които ти адвокатстваш, сътвориха снощи и което правят от доста време насам. Защото използването на чужди никове може и да не е правилно, но пък клюкарстването и злобеенето срещу хора, които дори не познавате, е още по-недопустимо, да не кажа по-силна дума, особено когато се касае за здравословен проблем.   Хайде престанете вече да тровите темата с личните си пристрастия и ненавист и се съсредоточете върху актьора, който е записан в заглавието - то не бяха злобни подмятания заради това, че някои не харесват Берен, то не беше размятане на лични данни и лични нападки срещу съфорумки и какво ли още не. Ако не сте забелязали от известно време темата е САМО за Енгин и всички публикации, които не се отнасят за него - са за модератор.

Много странна логика!  newsm78 И какво излиза? Че хората, които се възмущават от постъпката на една майка, злоупотребила с интимен проблем на детето си, са виновни, за това    ...че се възмущават.

# 701

Искам специално да ти благодаря Мариана. Добре си схванала и новината на турски, сравнявайки я с английския превод. Това момче, Енгин,  заслужава да има такива фенове като теб. Поздравления.

Нова снимка - браво !

Мариянка все повече се убеждавам, че новините ... просто идват при теб. От което естествено щастливите сме ние.

Докато успея да изчета всичко що сте написали и "сътворили" като умни и възпитани момичета ... то стана кафяно време.

Четох, четох, после се връщах на някои постове отново да ги прочета - дано схвана написаното.

И честно казано стана ми срамно и болно.

Повече няма да коментирам - изводите за всяко едно момиче пишещо в темата отдавна си ги бях направила, просто сега ги затвърдих / за някои с огромно съжаление в още по негативна краска /.

Единствено не разбрах - защо техническият ми проблем беше отправен към Пламена с доза ирония ?

Скрит текст:

# 702

Момичета, аз продължавам срещата си с Низипли.

# 703
Валя, благодаря, че „улови“ новината! newsm51
Благодаря на Елинор и Дива, че постнаха снимката! newsm51
Марияна, благодаря че публикува превода на тази статия. newsm51

Ето я истината от самия извор.  Енгин определя за глупост мисълта за затрупаност с проекти и избор на най-подходящ. Когато източникът говори и казва своята истина, какво остава освен да се замълчи. Не се вижда друга алтернатива в момента. Утре може да е по друг начин, но днес е така, за което аз лично съжалявам. Толкова ми се изкаше да снима пак в сериал, но уви, за този сезон.
Сега предстои да чакаме филма с нетърпение!

Какво излезе? Тези, от така наречената „клика“ в мислите си за заетостта на Енгин и в тревогите за нея,  сме били по-близко до реалността и истината на самия източник.

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 16:54 от dimana-nova

# 704

Използвам поста ти, да обърна още веднъж внимание на пишещите в темата. Заглавието е пределно ясно. Тя е посветена единствено и само на отзиви, коментари и всякакви материали, но за Енгин Акюрек. От няколкото споделени думи с репортера, личи колко е скромен в реалния живот. Да се поучим от него в нашия виртуалин дом, да бъдем негови достойни фенове. Никой не се интересува от това кой кой е и как се изживява в реала. Тук е добре дошъл всеки, но само с любовта си към Енгин Акюрек.

Мариана, съгласна съм тук да се пише единствено за Енгин Акюрек, но и за това
има забрани. Като се напише по-различно мнение......и се почва с нападки, забрани,
дори подканяне за напускане от темата. Naughty
А това, че никой не се интересува кой кой е  - да, но когато едни хора пишат скрити
зад няколко имена, това е подигравка със всички в темата и....раздвоение на личността Thinking

Марта, добре си дошла отново! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт