В момента чета ... 20

• 54 881
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • София, България
"Акабадора" е доста приятна книжка, хареса ми.  

На морето дочетох "Параграф 22", определено ще си спомням книгата, не ми вървеше трудно, имаше интересни и забавни моменти, както и страхотно структуриране не изреченията, което прави впечатление. Знам че много хора са я започвали и оставяли като непрочитаема, аз нямах трудности.

Прочетох също "Сватовникът от Перигор"  - приятно книжле, има доста весели моменти, не съжалих че й отделих време, което вече си е признание за такъв тип литература.  Peace

Прочетох и хваления от мен "Жълтък" на Йосип Новакович - отново да се възхитя на разказите, имаше моменти, които четях буквално с отворена уста.

Сега съм на Уилям Уортън "Отбой в полунощ", която си я купих от морето от едни кашони. Имам си традиция всяка година да си взимам книжка за спомен ( на старо).

В момента съм прочела около 1/3 от книгата, еми какво да ви кажа, все едно си продължавам да чета Параграф 22, направо книгата може да се сложи като допълнителни глави към Параграфа -отново Втора световна война, американски войници от специални части в Европа и игра със структурата на текста.
Вчера се усетих, че съм навлязла дълбоко във военната тематика, почти само това чета - Параграф 22, Жълтък, Отбой в полунощ", че и Правек.

# 421
  • Варна
Ами време му е наистина.

А "Клара и сянката" чела ли си я? Как е тя? Пак ли има псиноми?
Чела съм я. Не, там темата е за изкуството, твореца, себеотдадеността.

# 422
Започнах "Великият Гетсби" и много ми харесва засега. Според Киндъл ще съм я прочела за 12ч и 36 мин. с темпото, с което я "поглъщам" от сутринта.  Crazy

# 423
Аз изгълтах "Степфордски съпруги", сега мисля да си припомня филма.
За който я е пропуснал, препоръчвам. Толкова бързо се чете, че дори и да има недоволни, няма да изгубят почти никакво време.

Все пак, като говорим за Айра Левин, за мен най-доброто от автора е " Момчетата от Бразилия"  Peace

# 424
На Сомоса четох "Зиг Заг" и от тогава не смея да се доближа до негова книга  Laughing Laughing. Защото след "Зиг Заг" известно време сънувах кошмари и не смеех да ходя по тъмни коридори.... Дали "Стръв" ще ми причини подбни страдания Simple Smile?
Има ли я на български тази книга? Искам да видя на мен как ще ми повлияе
Ако питаш за "Зиг Заг" на Сомоса - да, има я на български. Аз я купих преди около 3 години, издание на Колибри, 2009г.

# 425
На Сомоса четох "Зиг Заг" и от тогава не смея да се доближа до негова книга  Laughing Laughing. Защото след "Зиг Заг" известно време сънувах кошмари и не смеех да ходя по тъмни коридори.... Дали "Стръв" ще ми причини подбни страдания Simple Smile?
Има ли я на български тази книга? Искам да видя на мен как ще ми повлияе
Ако питаш за "Зиг Заг" на Сомоса - да, има я на български. Аз я купих преди около 3 години, издание на Колибри, 2009г.
Мерси  Peace

# 426
# 427
Мда  Tired
В Хеликон беше останала само "Стръв".

# 428
  • Варна
Аз пуснах връзки да ми намерят недостигащите ми два романа Sunglasses

# 429
  • на североизток от Рая
Аз пуснах връзки да ми намерят недостигащите ми два романа Sunglasses

Кои ти трябват?

Да потърся ли при нас?  Hug

# 430
  • Варна
Зигзаг и Пещерата?  Rolling Eyes  Flutter

# 431
  • на североизток от Рая

Ако ги намеря, да ги взема ли?
 Утре имам излизане по магазините. Ще търся подаръци за детски РД, ще влизам и в книжарници.
 Мога да погледна за книгите. Но да знам дали да ги купя ако са налични.

# 432
  • Варна
Ще бъда благодарна  bouquet

# 433
  • на североизток от Рая

Утре ще имаш отговор!  Hug

# 434
Приключих "Мостът  над  Дрина" от  Иво  Адрич. Прекрасна книга! Благодаря на всички, които я препоръчаха в този  форум. Сега  започнах "Магелан"  на  Стефан  Цвайг. И  нея я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт