Кралски работи и клюки - 6

• 52 331
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Момичета мерна ми се назад по темата, че пишете, че Кейт е направила страхотен жест към Даяна. Това нещо го пропуснах. Някой ще ме осветли ли?
На изписването беше със синя рокля на точки, Даяна също е била със синя рокля на точки на изписването на Уилям
И майката на Кейт на свиждането беше с рокля на точки!
Е това вече е уникално Simple Smile
Аз писах, че майката на Кейт е с рокля на точки, но така изглеждаше на екран. Като видях след това снимки, стана ясно че не са точки.
Важното е, че Кейт беше с точки и жените по света и се възхищавали, че е показала коремчето си. Което тук някои оплюха

# 241

Тази снимка от кога е? Тук зъбите на Кейт са хубави, но не и избелени. Simple Smile
Долавям също така и разлика в усмивката и. Сега е някак си по-различна. Thinking
На тези снимки ми се струва с по-големи бузки от сега.

# 242
На тези снимки ми се струва с по-големи бузки от сега.

Да, това сме го обсъждали и преди, била е по-пълна  Peace
Тя е от жените, които пълнее първо на бузи.

# 243
# 244
Чарлз и Камила им отива да са двойка. Чарлз не е имал право на избор заради властните си родители. Дано сега е щастлив.

Уилям каква буйна коса развява на млади години, не е истина! Не, че сега е стар и по-малко чаровен, но раничко оплешивя момчето.

Списание HELLO пише за предстоящото кръщене на малкия принц:

Предполага се, че кръщенето ще е през есента, когато кралицата и херцога се върнат от Балморал в Лондон . Традиционно, кръщенето ще е в музикалната стая на Бъкингамския дворец . Там са били кръстени Чарлз и Уилям . Предполага се, че ще го кръщава архиепископа на Кентърбъри.

Ще бъде частна церемония, така че може и да няма пряко предаване в случая. След церемонята ще има фотосесия, която в последствие ще бъде публикувана.

Малкият принц ще бъде кръстен с вода от река Йордан. Ще бъде облечен в традиционна за Уиндзорите кръщелна риза .

На кръщенето ще присъстват семейство Уиндзор и семейство Мидълтън, почти в пълен състав. Може да присъстват и близки приятели на Уилям и Кейт.

Не се знае все още кои ще са кръстниците. Ще стане ясно в деня на кръщенето. Предполага се, че това ще са Хари, Пипа и Джеймс Мидълтън, Томас Ван Страубенз и Хю Ван Кутсем - бащата на детето, което се прочу като шаферка на сватбата на Уилям и Кейт .

Но най-любопитно е коя кралска особа ще е кръстник на бебока Джордж. По традиция би трябвало да е някоя европейска кралска особа. Например, кръстникът на Уилям е екскраля на Гърция - Константин. Но това ще стане известно непосредствено преди кръщенето.

# 245
И Чарлз и Камила и Бабата са ми излючително противни ... не само защото съсипаха живота на едно толкова мило и добро същество като Даяна, ами просто имат нещо извратено и отвратително във физиономиите и тримата. Уилям е доста симпатичен, Катрин също, но някак си са много праволинейни и не смеят да направят и крачка извън приетите от бабата обичаи. Дано Хари е наследил духа на майка си и покаже малко характер и самоличност, защото не обичам хора, което не показват никаква самоличност и следват като овце измислени от някакви съмнителни личности традиции.

# 246
  • София
Е чак пък измислени личности newsm78
Като за 60 години на престола колко да е измислена Елизабет!

# 247
  • Бургас
И Чарлз и Камила и Бабата са ми излючително противни ... не само защото съсипаха живота на едно толкова мило и добро същество като Даяна, ами просто имат нещо извратено и отвратително във физиономиите и тримата. Уилям е доста симпатичен, Катрин също, но някак си са много праволинейни и не смеят да направят и крачка извън приетите от бабата обичаи. Дано Хари е наследил духа на майка си и покаже малко характер и самоличност, защото не обичам хора, което не показват никаква самоличност и следват като овце измислени от някакви съмнителни личности традиции.

Съмнителни  личности? Кои са тия съмнителни личности?

# 248
Той Хари си показва характер,затова не мохат да му хванат спатиите. Луда глава

# 249
  • София

Laughing Както винаги а ниво с коментарите  Heart Eyes

И според мен Хари е наследил характера на майка си. Уилям е по-спокоен, повече слуша явно баба си, което е обяснимо, все пак е престолонаследника  Tired

# 250
Уилям е оплешивял рано, защото носи гена на Чарлз.В същото време косата на Хари ми се струва нормална, явно нещата опират до наследственост.

# 251
Изобщо не съм очарована от Камилата на младини.  Tired Naughty Даяна беше 100 пъти по-хубава.

# 252
  • Бургас
За пореден път се убеждавам, че красотата е субективно понятие. Не че Даяна е била уникално красива, но в сравнение с Камила, е била много по-добре изглеждаща. Камилата си е грозобай отвсякъде.
И аз се радвам, че Чарлз и Камила се ожениха. Явно са били един за друг и любовта им е силна и искрена. Хора, които се обичат толкова силно трябва да са заедно. Жалко само, че за Даяна нещата не се наредиха добре. Не стига, че години наред беше нещастна, а накрая и този инцидент  Sad

# 253
  • София
Много кофти съдба имаше Даяна. И точно когато постигна мир със себе си и откри щастието, взе че загина толкова нелепо.
Щеше да е прекрасна баба. Пък и много ми се иска, ако можех да видя Кейт редом до Даяна. Мисля, че щяха да си допаднат.

# 254
  • Бургас
Много кофти съдба имаше Даяна. И точно когато постигна мир със себе си и откри щастието, взе че загина толкова нелепо.
Щеше да е прекрасна баба. Пък и много ми се иска, ако можех да видя Кейт редом до Даяна. Мисля, че щяха да си допаднат.

Е как ще си допадат една на друга, като щяха да са снаха и свекърва  Mr. Green
Шегувам се. И аз мисля, че биха имали чудесни отношения. Жалко наистина, че така се развиха нещата за Лейди Ди.

Общи условия

Активация на акаунт