Кралски работи и клюки - 6

• 52 351
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Чела съм, че Катрин не е било с друг мъж освен с Уилям.

Няма да се учудя. Връзката им е от 12г. Това значи, че Кейт е била на около 20г., когато са се запознали. А и четох, че била затворено и скромно момиче -значи нищо чудно да е била девствена.
Докато са живяли с Уилям и още двама души като студенти е имала връзка с друг мъж.Когато са зажевили заедно с Уилям пръвоначално не са били гаджета.

Аз четох, че са се запознали още първата учебна година и са се сближили и през втората учебна година са наели имение с още двама свои колеги и са живели четиримата в него. Значи още първата учебна година са станали гаджета.

# 226
Кейт бе поканила бившето си гадже на сватбата си ,

Чарлс не е искал да се жени за Камила ,
заминал е на плаване ( бил е в армията още ) и тя се е оженила ,
той се жени чак 6-7-8  години след това ( по-точно женят го )  и няколко години след сватбата си започнал пак да се среща с Камилата ,
понеже бил човек тип ''ерген по душа'' , а лейди Ди - едно наивно 20 годи. момиче , която искала истинско семейство , на него му дошло нанагорно в един момент и той се обърнал  към Камила ,
която споделяла интересите му - коне , лов , поло , бридж - въобще селска идилия ,
тя не го натискала за внимание през цялото време и той избягал там от брака си ...

# 227
  • София
Момичета мерна ми се назад по темата, че пишете, че Кейт е направила страхотен жест към Даяна. Това нещо го пропуснах. Някой ще ме осветли ли?
На изписването беше със синя рокля на точки, Даяна също е била със синя рокля на точки на изписването на Уилям
И майката на Кейт на свиждането беше с рокля на точки!

# 228
  • София
Момичета мерна ми се назад по темата, че пишете, че Кейт е направила страхотен жест към Даяна. Това нещо го пропуснах. Някой ще ме осветли ли?
На изписването беше със синя рокля на точки, Даяна също е била със синя рокля на точки на изписването на Уилям
И майката на Кейт на свиждането беше с рокля на точки!
Е това вече е уникално Simple Smile

# 229
# 230
# 231
Доколкото знам са били влюбени с Камила, но от двореца са осуетили задълбаването. Камила се е омъжила, но пак са се срещали. Чела съм, че някои предполагат, че са имали връзка дори по време на годежа, сватбата на Чарлз и Даяна. Той си е хойкал с Камила, а Даяна си е мислела, че ще излезе нещо от брака. В един момент или е разбрала за връзката  или е знаела, но се е примирила и е започнала и тя да хойка.

# 232
Даяна е чула  негови разговори - как бил искал да бъде тампона  във влагалището на Камила !

# 233
  • sf
Даяна е чула  негови разговори - как бил искал да бъде тампона  във влагалището на Камила !
Joy  много романтичен  Mr. Green

# 234
Това не беше ли записан разговор между Чарлз и Камила, който 2-3 години по-късно излиза наяве и става огромен скандал.

# 235
  • Телиш/Плевен
хахахахххха ужас. hahaha

# 236
  • Бургас
хахахахххха ужас. hahaha

Този Чарлз прави по-"просташки" изказвания и от мен  Laughing
А относно бившите на Кейт - страхотни сладури. Този от втория линк ми прилича на Матю Макконахи.
Е, след като е имала такива гаджета, си връщам думите обратно за това, че е била девствена като се е загаджила с Уилям. Не можеш да имаш такива гаджета и да си върджин Мери  Crazy

# 237
  • На земята, която е всъщност звезда.
Някъде четох, че Даяна толкова мразела Камила, че й измислила прякора "ротвайлерът". Камила, обаче, имала чувство за хумор и започнала като си вдига телефона да казва "Ротвайлерът слуша". Също така, по едно време пресата силно застанала на страната на Ди и непрекъснато публикували грозни снимки на Ками. А тя ги разглеждала и казвала: "Мда, дванайсет двойни брадички, както обикновено".

# 238

Тази снимка от кога е? Тук зъбите на Кейт са хубави, но не и избелени. Simple Smile
Долавям също така и разлика в усмивката и. Сега е някак си по-различна. Thinking

# 239
  • София
Младата Камила с майка си:

И пак, но сама:

Срещичка:

Булка:

Общи условия

Активация на акаунт