Кралски работи и клюки - 6

• 52 361
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2377597/Royal-baby-Pri … eged-requests.htm
някой питаше за одеалцето каква марка било, не знам дали сте писали вече,но сега видях в Дейли Мейл

Интересно, значи не само в роклята е приликата.

# 211
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2377597/Royal-baby-Pri … eged-requests.htm
някой питаше за одеалцето каква марка било, не знам дали сте писали вече,но сега видях в Дейли Мейл

Благодаря! И аз вчера много се ровичках да открия коя е марката, но не успях. Уилям бил увит в 'идентично' одеалце на същата марка преди 31 год. На Джордж струва 45 лири.
Искам го! Но ми е рано за деца.  Sad

# 212
  • Пловдив
Момичета мерна ми се назад по темата, че пишете, че Кейт е направила страхотен жест към Даяна. Това нещо го пропуснах. Някой ще ме осветли ли?
На изписването беше със синя рокля на точки, Даяна също е била със синя рокля на точки на изписването на Уилям
Даяна е била със зелена рокля на точки (милостиво го наричам рокля, ама е чувалоподобно нещо). Ключът е в точките. "Полка дот".

# 213
  • София
Момичета мерна ми се назад по темата, че пишете, че Кейт е направила страхотен жест към Даяна. Това нещо го пропуснах. Някой ще ме осветли ли?
На изписването беше със синя рокля на точки, Даяна също е била със синя рокля на точки на изписването на Уилям
Даяна е била със зелена рокля на точки (милостиво го наричам рокля, ама е чувалоподобно нещо). Ключът е в точките. "Полка дот".
Е това щях да кажа и аз, че тя е със зелена рокля с якичка. Въобще не се бях замисляла за точките. Наистина е жест към Уилям!

# 214
  • София

Благодаря! И аз вчера много се ровичках да открия коя е марката, но не успях. Уилям бил увит в 'идентично' одеалце на същата марка преди 31 год. На Джордж струва 45 лири.
Искам го! Но ми е рано за деца.  Sad
По БНТ сутринта казаха, че струвало 220 лв. (не помня колко беше в лири) и че с идентична пелена но розова било загърнато бебето на Виктория Бекъм при изписването..... май споменаха и марка, но не обърнах внимание

# 215
Казаха по новините вчера, че пелената е кашмирена и струва 85 паунда. Много е красива. Heart Eyes

# 216
Пелената е от мериносова вълна и струва 45 паунда. Според дейли мейл е тази

# 217
Някой беше написал, че Чарлз не се е оженил за Камила, защото кралицата не одобрявала факта, че е по-стара от него и не била девствена, което било недопустимо за майка на бъдещия наследник. Та въпросът ми е Кейт била ли е девствена, че я допуснаха да ги дари с наследник ?  Thinking

# 218
  • sf
Е в наше време ако чакат някоя девствена, всички ще са ергени до живот  Joy  това на майтап
Радвам се,че Камила и Чарлз се пребориха и са заедно, дано наистина да са щастливи, ако вече не са си омръзнали  Mr. Green

# 219
Някой беше написал, че Чарлз не се е оженил за Камила, защото кралицата не одобрявала факта, че е по-стара от него и не била девствена, което било недопустимо за майка на бъдещия наследник. Та въпросът ми е Кейт била ли е девствена, че я допуснаха да ги дари с наследник ?  Thinking
Времената се менят.  Simple Smile

# 220
Преди не се е допускало бъдещите съпрузи да живеят заедно преди брака, сега се насърчава. И кралският двор се учи от грешките си Simple Smile.

# 221
Чела съм, че Катрин не е било с друг мъж освен с Уилям.

# 222
  • sf
Е да, то всички така казват  Joy

# 223
  • Бургас

Няма да се учудя. Връзката им е от 12г. Това значи, че Кейт е била на около 20г., когато са се запознали. А и четох, че била затворено и скромно момиче -значи нищо чудно да е била девствена.

# 224

Няма да се учудя. Връзката им е от 12г. Това значи, че Кейт е била на около 20г., когато са се запознали. А и четох, че била затворено и скромно момиче -значи нищо чудно да е била девствена.
Докато са живяли с Уилям и още двама души като студенти е имала връзка с друг мъж.Когато са зажевили заедно с Уилям пръвоначално не са били гаджета.

Общи условия

Активация на акаунт