Кралски работи и клюки - 6

• 52 307
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Не разбрах каква е причината Кейт да не си е с пръстените по време на престоя в болницата, освен опасенията от кражба - как пречат на раждането?
пречат, при евентуален лош развой и наложително спешно секцио, задължително трябва да е без бижута.
Мен също ме накараха да махна всичко, оставих го на мъжа ми ( бях тръгнала с някаква висулка на врата и халката) и точно това ми обясниха.
При нас се махат, за да не ги откраднат, няма никакви пречки за секцио и други манипулации.
Видях на снимките, на които отива в болницата, че тя си е с пръстена, не са и го носили впоследствие.

# 361
  • София
Видях на снимките, на които отива в болницата, че тя си е с пръстена, не са и го носили впоследствие.
Аз такива снимки не съм виждала - може ли линк?

# 362

При нас се махат, за да не ги откраднат, няма никакви пречки за секцио и други манипулации.

Махат се заради потенциални усложнения. По същата причина не се допуска, или поне не би трябвало да се допуска лак на ноктите, за да се следи цвета.

# 363
  • Варна
Не съм раждала в UK, но предполагам, че раждането на Кейт е било доста по-различно от нашите нормални раждания. Вие представяте ли си още от вратата да я пратят за клизма, да й наредят да сваля бижутата, да ляга на леглото и да не мърда? Като гледам колко е щастлива и спокойна на другия ден, предполагам, че всичко е минало възможно най-естествено и е имала максимален комфорт да прави каквото си иска.
И не мога да разбера Кейт не се ли допита до д-р Енчев кой е най-безопасният начин за раждане, че така да рискува живота на бъдещия крал?  Laughing

# 364
А клизмата едва ли и се е разминала, ама някак си кралска е била. Не като нашите  Joy

# 365
Само дето клизма тук не правят та не съм сигурна че са и правили на нея.

# 366
Което е доста рисковано за 12 часово нормално раждане......

# 367
 ooooh!,да не си на днешно време принцеса-във форумите к-------те да ти обсъждат Twisted Evil

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 21:42 от Sause baus!

# 368
Аз в България не съм получила това удоволствие- клизмата  Rolling Eyes
Само лака на ноктите ме накараха да изтрия (на ръцете, педикюра явно не им е пречел).

# 369
  • London

Това е мнението ми по въпроса....

# 370
La Catrala а от къде знаеш, че по - голяма част от вниманието ни не е насочено точно към тези деца?
Моето лично е в по - голямата част от ежедневието ми от 10 години насам, твоето е ли?

# 371
Принц Хари постоянно поства снимки на майка си или я споменава, това само в момента покрай бебето ли е или по принцип така прави?

# 372
  • London
Ами тема като тази го доказва на кой в какво е насочено вниманието. Не виждам някой да се е разписал в тема ''Болните от спин деца в Африка'' или ''Пролетариата'' , пише се в Кралски теми. Интересно ми е просто какво им е толкова забавно на хората да обсъждат тези персони, аз се сещам само, че навярно и моите данъци заминават за издръжка на тези лежляци. ooooh! А желание да ги величая и разсъждавам как раждали, какво облекли или къде пръднали нямам.

# 373
И ние нямаме, клюкарим ги, темата е за това, лекичка, неангажираща, за пред кафето сутрин Peace

# 374
Във форума има теми за раждане и отглеждане на деца, за кърмене, за плетки, за домашни любимци, за пътуване, за здраве, за кино, за музика, цял подфорум за благотворителност, за готвене, за пазаруване  и прочие!
Айде всеки да пише в тема, в която желае, без да дава обяснение на другите и съответно без да му се държи сметка!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт