Кралски работи и клюки - 6

• 52 282
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Изложба в Бъкингамския дворец, посветена на коронацията през 1953г. :

http://www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/royalty/1020372 … tml?frame=2627794

# 376
  • София
La Catrala а от къде знаеш, че по - голяма част от вниманието ни не е насочено точно към тези деца?
Моето лично е в по - голямата част от ежедневието ми от 10 години насам, твоето е ли?
Да не кажа почти всичкото-за твоето говоря де!  Hug както и на голяма част от момичетата тук!

# 377
  • На земята, която е всъщност звезда.
Апропо някой наясно ли е как стоят нещата с японския императорски двор. Там дали се е родил втория престолонаследник.

В Япония са зле нещата. Престолонаследникът и жена му си имат си момиченце и второ дете не се очаква въпреки усилията (жената е на 49 г). Съсипаха я тази жена Масако, че не е родила син. Дъщеричката им Аико не е наследник на трона, опитаха се да въведат наследяване независимо от пола, но се провалиха.

Сега наследник след смъртта на Акихито е първо големият му син (бащата на Аико), след него брат му, който едва наскоро успя да осигури син, така че се измества линията в тази посока. За Аико, която е на 11 години, имаше някакви драми - сложили я да учи в обикновено училище, където пък децата я тормозили... Абе неприятна история.

Преди дни се бях сетила за нея и се поразрових да видя как е, подобри ли се. Но не, продължава да се появява веднъж на една- две години и официално от двореца продължават да твърдят, че се лекува от депресия. Но след толкова години да няма подобрение  newsm78, започвам да си мисля, че е нещо по- сериозно. Много ми е жал, изглежда мила и изолирана.

# 378
Не знаех такива подробности за японците, интересна и тъжна информация Rolling Eyes

# 379
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ами тема като тази го доказва на кой в какво е насочено вниманието. Не виждам някой да се е разписал в тема ''Болните от спин деца в Африка'' или ''Пролетариата'' , пише се в Кралски теми. Интересно ми е просто какво им е толкова забавно на хората да обсъждат тези персони, аз се сещам само, че навярно и моите данъци заминават за издръжка на тези лежляци. ooooh! А желание да ги величая и разсъждавам как раждали, какво облекли или къде пръднали нямам.

Ами нашето оправдание е, че сме студени и егоистични кучки, а твоето какво е?

# 380
Ами тема като тази го доказва на кой в какво е насочено вниманието. Не виждам някой да се е разписал в тема ''Болните от спин деца в Африка'' или ''Пролетариата'' , пише се в Кралски теми. Интересно ми е просто какво им е толкова забавно на хората да обсъждат тези персони, аз се сещам само, че навярно и моите данъци заминават за издръжка на тези лежляци. ooooh! А желание да ги величая и разсъждавам как раждали, какво облекли или къде пръднали нямам.

Ами нашето оправдание е, че сме студени и егоистични кучки, а твоето какво е?

Ами, г-жа La Catrala ги издържа , докато ние не , та затова се дразни!

# 381
Мисля, че тази снимка олицетворява изцяло отношенията помежду им. Има и още една от посещение в Корея (може би), където Чарлз гледа на едната страна, а Даяна отегчена на другата страна...
Просто някои хора не "трептят" на една съща вълна, не са създадени един за друг...

В днешни дни, с Камила, вече е по друг начин - има някакъв синхрон..
А при Уилям и Кейт пък е удоволствие да ги гледаш...погледи, жестове, усмивки (не вярвам да е заучено) има удивителен синхрон
При изписването на бебето, Уилям забави крачка и погледна Кейт, която с бебето на ръце слизаше по стълбите и махаше на пресата...има химия между тях, което прави много добро впечатление...

Аз малко със закъснение се изказвам, но моите постове и без това никой не ги чете и коментира, но аз да си кажа Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 23:58 от malko_z

# 382
На сватбата си Уилям и Кейт изглеждаха много влюбени. Не знам дали от предубеденост, но като гледам кадри от сватбата на Даяна и Чарлз  Rolling Eyes Rolling Eyes Тя, милата, се усмихва свенливо и си личи, че хем е щастлива, хем се притеснява.Той нещо, не изглежда особено ентусиазиран.
Целувката на Кей и Уилям, там на терсата, беше страхотна.И тя как се посвиваше засрамено и червеше бузите  hahaha

Какво забавно бих открила в тема "Болните деца в Африка" ? Някой ако там се развлича и му е приятно, нека си пише.
Има хора, които са достатъчно натоварени нагнетени в ежедневието, че когато седнат пред компютъра или телевизора, искат да видят нещо леко, приятно, красиво. Гладът и нещастието няма да свършат, но всеки човек има нужда от спокойствие, малко красота и щастие, макар и чуждо.
Други имат нужда от чуждо нещастие и болка, че да се почувстват по-добре.

# 383

А при Уилям и Кейт пък е удоволствие да ги гледаш...погледи, жестове, усмивки (не вярвам да е заучено) има удивителен синхрон
При изписването на бебето, Уилям забави крачка и погледна Кейт, която с бебето на ръце слизаше по стълбите...има химия между тях, което прави много добро впечатление...

и аз така мисля Peace а на стълбите сякаш я предупреди да внимава / каза й нещо и я докосна по лакъта/, тъй като имаше още едно стъпало...

# 384
  • София
В днешни дни, с Камила, вече е по друг начин - има някакъв синхрон..
При изписването на бебето, Уилям забави крачка и погледна Кейт, която с бебето на ръце слизаше по стълбите и махаше на пресата...има химия между тях, което прави много добро впечатление...

Аз малко със закъснение се изказвам, но моите постове и без това никой не ги чете и коментира, но аз да си кажа Simple Smile
Да бе, как да не ти ги четем Simple Smile
За Уилям и Кейт съм абсолютно съгласна, страхотни са!!!
Чарлс и Камила наистиха изглеждат в пълен синхрон също и много щастливи изглеждат. Въпреки това продължавам безкрайно да не ги харесвам.
Интересно ми е коя ли девойка ще завърти и на Хари главата Simple Smile

# 385
Ами според мен времената се променят и жената на бъдещия престолонаследник не трябва да е хрисима, смирена и безлична.

Така е! Времената се менят и Кейт и Уилям напълно го доказват.

Не само, че при изписването на бебето Уилям сам качи бебето в колата, сам кара, но и отидоха за една нощ в Кенсингтън, да не "строшат хатъра" на Кралицата. На другата сутрин тя дойде, видя го, одобри името и отпраши към Балморал... и те след нея директно към Бъкълбери при мама... Щото каква излагация щеше да е Баба Бети да ходи в Бъркшир да види правнука си Laughing
На това му се казва "со кротце, со благо", хем баба Бети е щастлива, хем ние сме при мама Laughing

Шапка й свалям на Кейт, че успешно се нагажда към ситуацията. Даяна, за съжаление, не го правеше, тръгваше "на острия ъгъл" (както би казал мъж ми), опитваше се да промени вековни порядки...и в много случаи успяваше, но в повечето се провали (за голямо съжаление)

# 386

Щеше да е чудесно авторът освен всичко което явно знае за преносването, раждането, кърменето и други лични подробности да беше научил поне титлата на Кейт.

Ми ако чете тук да си поправи материала.

Ами обикновено не чета тук, но сега случайно попадам  Sunglasses

ЗНам, че титлата на Кейт не е "принцеса", но звучеше по-добре в заглавието, а и нали принц Уилям е все пак принц  Simple Smile Peace
Надявам се на височайша прошка  Blush

# 387
# 388
Ами според мен времената се променят и жената на бъдещия престолонаследник не трябва да е хрисима, смирена и безлична.

Така е! Времената се менят и Кейт и Уилям напълно го доказват.

Не само, че при изписването на бебето Уилям сам качи бебето в колата, сам кара, но и отидоха за една нощ в Кенсингтън, да не "строшат хатъра" на Кралицата. На другата сутрин тя дойде, видя го, одобри името и отпраши към Балморал... и те след нея директно към Бъкълбери при мама... Щото каква излагация щеше да е Баба Бети да ходи в Бъркшир да види правнука си Laughing
На това му се казва "со кротце, со благо", хем баба Бети е щастлива, хем ние сме при мама Laughing

Шапка й свалям на Кейт, че успешно се нагажда към ситуацията. Даяна, за съжаление, не го правеше, тръгваше "на острия ъгъл" (както би казал мъж ми), опитваше се да промени вековни порядки...и в много случаи успяваше, но в повечето се провали (за голямо съжаление)

Преди сватбата, четох че баба Бети извадила поука от отношенията си Даяна и Чарлз и обещала, че монархията трябва да върви в крак с времето. За това нямало да настоява да спазват каноните по протокол. Но пък единият принц да се гледа от простосмъртните роднини е голям жест към Кейт.

Хари беше голям чаровник, когато го хванаха журналята да го питат за бебо. Той отговарял за забавленията на Джордж, че за какво друго да отговаря, я?  Joy

# 389

Щеше да е чудесно авторът освен всичко което явно знае за преносването, раждането, кърменето и други лични подробности да беше научил поне титлата на Кейт.
Ми ако чете тук да си поправи материала.
Ами обикновено не чета тук, но сега случайно попадам  Sunglasses

ЗНам, че титлата на Кейт не е "принцеса", но звучеше по-добре в заглавието, а и нали принц Уилям е все пак принц  Simple Smile Peace
Надявам се на височайша прошка  Blush
Кейт е Херцогиня на Кембридж, не на Йорк, това е малката разлика Sunglasses Иначе всичко друга е даста вярно Peace

Общи условия

Активация на акаунт