Кралски работи и клюки - 6

• 52 305
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Апропо някой наясно ли е как стоят нещата с японския императорски двор. Там дали се е родил втория престолонаследник.

В Япония са зле нещата. Престолонаследникът и жена му си имат си момиченце и второ дете не се очаква въпреки усилията (жената е на 49 г). Съсипаха я тази жена Масако, че не е родила син. Дъщеричката им Аико не е наследник на трона, опитаха се да въведат наследяване независимо от пола, но се провалиха.

Сега наследник след смъртта на Акихито е първо големият му син (бащата на Аико), след него брат му, който едва наскоро успя да осигури син, така че се измества линията в тази посока. За Аико, която е на 11 години, имаше някакви драми - сложили я да учи в обикновено училище, където пък децата я тормозили... Абе неприятна история.

# 346
  • София
И принцесите раждат нормално !

Апропо някой наясно ли е как стоят нещата с японския императорски двор. Там дали се е родил втория престолонаследник.
хахха, дядо каква ти е професията, криминалист?, ако не  е, време е да започнеш да пишеш романи Peace, хареса ми въображението ти Wink

Ми що бе интересувам се.

# 347
  • София
Не разбрах каква е причината Кейт да не си е с пръстените по време на престоя в болницата, освен опасенията от кражба - как пречат на раждането?

# 348
Не разбрах каква е причината Кейт да не си е с пръстените по време на престоя в болницата, освен опасенията от кражба - как пречат на раждането?
пречат, при евентуален лош развой и наложително спешно секцио, задължително трябва да е без бижута.
Мен също ме накараха да махна всичко, оставих го на мъжа ми ( бях тръгнала с някаква висулка на врата и халката) и точно това ми обясниха.

# 349
  • София
Хм, и аз съм със секцио по спешност и куп други неприятни последствия, но нямам спомен да са ме карали да ги махам. Даже погледнах сега снимки и съм си с пръстените.

Щеше да е чудесно авторът освен всичко което явно знае за преносването, раждането, кърменето и други лични подробности да беше научил поне титлата на Кейт.

# 350
  • София

Щеше да е чудесно авторът освен всичко което явно знае за преносването, раждането, кърменето и други лични подробности да беше научил поне титлата на Кейт.

Ми ако чете тук да си поправи материала.

# 351
  • София
Знам, че лак пречи, за да се вижда евентуално посиняване на ноктите, което е индикатор ...  Rolling Eyes

# 352
  • Бургас

В Япония са зле нещата. Престолонаследникът и жена му си имат си момиченце и второ дете не се очаква въпреки усилията (жената е на 49 г). Съсипаха я тази жена Масако, че не е родила син. Дъщеричката им Аико не е наследник на трона, опитаха се да въведат наследяване независимо от пола, но се провалиха.

Сега наследник след смъртта на Акихито е първо големият му син (бащата на Аико), след него брат му, който едва наскоро успя да осигури син, така че се измества линията в тази посока. За Аико, която е на 11 години, имаше някакви драми - сложили я да учи в обикновено училище, където пък децата я тормозили... Абе неприятна история.

Е те не започнаха ли някакви промени , но след раждането на сина на втория брат ги стопираха.?
Имаше статии,че Аико е аутист.Дали е истина или поредната сензация?

# 353
  • София
Какво е объркано? В статията пише "херцогинята на Кеймбридж", а тя си е такава...  Thinking

# 354
Ами да! Моят пръстен го откраднаха! В Токуда!  Mr. Green
Никво сваляне, мацки!  Naughty

# 355
  • Бургас
Годишната фотосесия на датското кралско семейство http://www.hellomagazine.com/royalty/2013072613791/danish-royal- … ummer-photoshoot/

Малките престолонаследници
http://www.hellomagazine.com/royalty/2013072313700/royal-baby-other-male-heirs/

# 356
Ех тази Мари защо така не ми е симпатична  Rolling Eyes

Любимка ми е Максима
Скрит текст:

# 357
  • Бургас
На мен пък ми е любимка. Но и Максима ме кефи   Grinning

# 358
Знам, че лак пречи, за да се вижда евентуално посиняване на ноктите, което е индикатор ...  Rolling Eyes
преди два дни ме оперираха, пак ме накараха да си сваля висулката и пръстена Rolling Eyes
и мъжа ми скоро оперираха, и него накараха newsm78
Както и да е, отплеснах се, може и въобще да не е това причината, знам ли я Кейт с хилядите възможности и вероятности Crazy

# 359

Е те не започнаха ли някакви промени , но след раждането на сина на втория брат ги стопираха.?
Имаше статии,че Аико е аутист.Дали е истина или поредната сензация?
В Япония тормоза е доста наболял проблем особено в училище, жалко е, че дори и Аико я тормозят.
Слабост ми е Япония, ще се радвам за повече новини около императорското семейство Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт