Кралски работи и клюки - 6

• 52 331
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Даяна заслужаваше да стои редом до Уилям на сватбата, заслужаваше да изпита радостта от раждането на внучето и т.н. За съжаление нямаше късмет да изживее тези моменти  Confused На някои хора просто не им е писано  Rolling Eyes

# 256
# 257
Измислена личност е Елизабет за мен, защото това, че наследяваш престола не те прави велика личност. Великата личност трябва сама да си го заслужи, плюс това има човешки ценности, които трябва да слагаш на първо място, а не да мислиш само за това какво ще си помислят хората и обществото и да съсипваш живота на хората, само защото не са такива, каквито искаш ти да са. Аз ако бях съсипала живота на такова мило създание като Даяна, нямаше да мога да се погледна в огледалото. И всичко това само защото си е позволявала да говори повече и уж е излагала семейството и пред обществото. Ако беше истинска жена щеше да застане до нея и да и каже, че в крайна сметка живота си е неин и сама може да си преценява с кой ще живее, от кой ще забременява и т.н. Съжалявам, че се изказвам толкова грубо, но наистина такива хора ме отвращават, много харесвам Даяна като личност, защото е била смела, искрена, борбена и с добра душа. Но за съжаление е попаднала в неправилната среда. И това, което ме дразни е, че и в днешно време не се толерират хората с различни виждания, сякаш всички предпочитат да следват стадото, защото е по-лесно и безопасно. Така че колкото и неща да е направила Елизабет за страната си и не знам за кого още, това, че не е позволила на една майка да изживее живота си, да види как синовете и порастват и стават бащи компенсира всичко останало и аз не мога да величая и да уважавам такива хора.

# 258
  • София
 pipilota666, в голяма степен си права, но животът на кралските особи е по-различен. За тях е настина важно, какво мислят хората. Не е било без значение, за кого ще се ожени Чарлс. Намесата й  е напраеила 3-ма човека нещастни. Питам се обаче, защо Чарлс не се е възпротивил на брака с Даяна и защо Даяна се е съгласила изобщо да се омъжва за човек, когото почти не познава?

# 259
  • София
Имайте предвид, че не знаем много ама наистина много неща за кралския двор и правим заключенията си само от това, което сме прочели от пресата или интернета. Даяна (Бог да я прости) също не е имала чак пък толкова лесен  и хрисим характер и тръгна да играе праволинейно на инат на кралския двор. Аз до ден днешен продължавам да си мисля, че тя не загина случайно. Ще кажете ама тя щото нали Чарлз така па онака. Ами сигурно заради него, ама и тя много добре е знаела (а и усещала) какви са нещата и нито нея нито Чарлз някой ги е накарал чак пък насила да се оженят. А направиш ли веднъж компромис вече се продължава така докрай.

# 260
Има ли някакъв документален филм покрай тази история или за инцидента?
Някой ако може да ми препоръча. Praynig

# 261
... и защо Даяна се е съгласила изобщо да се омъжва за човек, когото почти не познава?

Перспективата да бъдеш следващата кралица на Англия/съпругата на краля би поблазнила много хора.  Wink
Да бъдеш дядо, баба, чичо, леля, братовчед на бъдещия крал също. Доста хора са я побутнали Даяна!

п.с. нима не сте виждали разни простосмъртни да бутат децата си да се оженят за Пенчо/Пенка "щото има 2 апартамента у града"? Е, тук става въпрос за мноооого пари, дворци и златни букви в световната история.  Wink

# 262
  • София
Имайте предвид, че не знаем много ама наистина много неща за кралския двор и правим заключенията си само от това, което сме прочели от пресата или интернета. Даяна (Бог да я прости) също не е имала чак пък толкова лесен  и хрисим характер и тръгна да играе праволинейно на инат на кралския двор. Аз до ден днешен продължавам да си мисля, че тя не загина случайно. Ще кажете ама тя щото нали Чарлз така па онака. Ами сигурно заради него, ама и тя много добре е знаела (а и усещала) какви са нещата и нито нея нито Чарлз някой ги е накарал чак пък насила да се оженят. А направиш ли веднъж компромис вече се продължава така докрай.

И аз мисля, че двамата са направили огромен компромис и то съзнателно. Даяна е знаела за Камила и въпреки това се е съгласила на брак. Чарлс не се е опълчил на майка си и се е подчинил, а после е направил и Даяна нещастна.

Ice Queen, затова говорим. Правиш компромис за постигането на тази примамлива цел и си носиш кръста  Peace Иначе е ясно, че всяка (или поне почти всяка) жена би направила компромиси, за да е на мястото на Даяна или Кейт  Peace

# 263
На 20 години все още си мислиш, че човекът до теб може да се промени, че можеш да му помогнеш да се влюби в теб и да те заобича и всякакви такива. Вероятно е и Даяна да не е била лесен характер, със сигурност е станало още по-трудно, когато е разбрала, че шанс за щастлив живот с този човек няма.
Защо загина и има ли нещо повече там едва ли някога ще разберем.

# 264
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5959591

Явно принц Джордж ще е ревливо бебе.

Хари започна да предлага услугите си на бейбиситър.

# 265
  • София
На 20 години все още си мислиш, че човекът до теб може да се промени, че можеш да му помогнеш да се влюби в теб и да те заобича и всякакви такива. Вероятно е и Даяна да не е била лесен характер, със сигурност е станало още по-трудно, когато е разбрала, че шанс за щастлив живот с този човек няма.
Защо загина и има ли нещо повече там едва ли някога ще разберем.

Да, на 20 (пък и след 20) мисълта да си до престолонаследника, да родиш бъдещия крал и да тънеш в охолство е примамлива. Това е абсолютен факт. Друг е въпросът, дали е толкова лесно постижимо това бленувано щастие? Като слушам и чета за кралските особи по света, се чудя, защо се развеждат, нещастни са и т.н. нали имат всичко, което си пожелаят  newsm78

# 266
  • София
А, дреме ми да тъна в охолство, ако не мога да си каня по всяко време приятелите на ядене и пиене. Аз съм от хората, които обичат да споделят това, което имат. Да живея в дворец, а да не мога един як купон да спретна и да се освиним подобаващо, мерси.  Mr. Green

Мисълта ми е, че не всяко момиче мечтае да бъде принцеса.  Peace Прекалено скъп ми е животът, че да го изживея по протокол, а не така, както на мен ми се иска.

# 267
  • София
А, дреме ми да тъна в охолство, ако не мога да си каня по всяко време приятелите на ядене и пиене. Аз съм от хората, които обичат да споделят това, което имат. Да живея в дворец, а да не мога един як купон да спретна и да се освиним подобаващо, мерси.  Mr. Green

....

Е, на Хари не му пречи да спретва купони  Wink

# 268
# 269
Задълженията са по права линия. Другите ядат, пият, освинват се...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт