Кралски работи и клюки - 6

• 52 272
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Ау, какъв лапсус точно в края! Така е като пише човек посред нощ след цал ден с две деца на главата си (буквално!).
Благодаря, поправих!  Hug

# 391
http://www.fanpop.com/clubs/prince-william/images/35008019/title/harry-photo

Нашият любимец Хари, най-вероятно на училищна пиеса Laughing
или може би е шафер на сватба...

# 392
  • На земята, която е всъщност звезда.
fata ®, видях, че в дискусията под статията в сайта ти някакво момиче е написало, че принцесата е била длъжна да роди нормално. Можеш да я светнеш, че това не е вярно: Кралицата е родена с Цезарово, а и тя самата е родила 4-те си деца по същия начин. От друга страна нейните внуци /с изкл. на двама или трима/ са родени нормално.   

# 393
  • София
fata,   newsm10
Може да съм прозвучала малко заядливо, заради една грешка, за което се извинявам, но честно казано, материалът е написан супер, много позитивен, но все пак малко тенденциозен. Част от нещата, които споменаваш като факт, са само предположения или инфо от жълтата преса.

# 394
# 395
Хари е уникален сладур  Heart Eyes

# 396
Принц Хари постоянно поства снимки на майка си или я споменава, това само в момента покрай бебето ли е или по принцип така прави?

Може ли линк?  Simple Smile

# 397
Принц Хари постоянно поства снимки на майка си или я споменава, това само в момента покрай бебето ли е или по принцип така прави?

https://www.facebook.com/princeharryfanspage?fref=ts

това му е профила мисля, поне този спрягат за истинския и постоянно има нещо свързано с майка му Rolling Eyes

# 398

https://www.facebook.com/princeharryfanspage?fref=ts

това му е профила мисля, поне този спрягат за истинския и постоянно има нещо свързано с майка му Rolling Eyes
(Fans Page Administrators @marianaleja1 and @clara_claires)

# 399
Ох, знам го този, тъкмо щях да обърна внимание на същото, което пише о Memento Mori. Всички профили, на които съм попадала, са все администрирани от други хора.  Confused

# 400
  • Бургас
Принц Хаакон и Принцеса Мете-Марит празнуват своите 40 -ти рожденни дни и по този случай са си спретнали фотосесия :
http://www.hellomagazine.com/royalty/2013062513193/princess-mett … -haakon-birthday/

# 401
fata ®, видях, че в дискусията под статията в сайта ти някакво момиче е написало, че принцесата е била длъжна да роди нормално. Можеш да я светнеш, че това не е вярно: Кралицата е родена с Цезарово, а и тя самата е родила 4-те си деца по същия начин. От друга страна нейните внуци /с изкл. на двама или трима/ са родени нормално.   

Мерси, отговорих, чак до секциото на Елизабет не бях стигнала   Simple Smile

fata,   newsm10
Може да съм прозвучала малко заядливо, заради една грешка, за което се извинявам, но честно казано, материалът е написан супер, много позитивен, но все пак малко тенденциозен. Част от нещата, които споменаваш като факт, са само предположения или инфо от жълтата преса.

Напротив, благодаря за грешката!  Simple Smile

По въпроса за инфото, в интерес на истината повечето неща не са от жълтата преса, а от CNN и BBC  Simple Smile В момента съм в чужбина и единствената ТВ, която мога да гледам на разбираем език са тези две програми, та в реално време съм осведомена за всички кралски клюки  Crazy А накои факти са си факти и няма как да ги промени и жълтата преса  Peace

# 402
  • София

Мерси, отговорих, чак до секциото на Елизабет не бях стигнала   Simple Smile

fata,   newsm10

Напротив, благодаря за грешката!  Simple Smile

По въпроса за инфото, в интерес на истината повечето неща не са от жълтата преса, а от CNN и BBC  Simple Smile В момента съм в чужбина и единствената ТВ, която мога да гледам на разбираем език са тези две програми, та в реално време съм осведомена за всички кралски клюки  Crazy А накои факти са си факти и няма как да ги промени и жълтата преса  Peace

OK, няма да споря, но не смятам, че всичко посочено е факт, примерно за преносването - никога не е обявявано официално кога е терминът (и ББС така казва), така че спокойно може и да е подранило бебето Simple Smile Или че е била без упойка.
При всички положения както казах, чудесна и позитивна статия!

# 403
  • София
След като мимоходом споменахме японското императорско семейство дали да не обсъдим кралското семейство на Бутан ? Бяха много симпатична двойка.

# 404

Ооо, какви сладури са били!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт