Кралски работи и клюки - 6

• 51 700
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Хахахахаа..кралицата била "зелчица" - сигурно, заради прическата. Ама пък като млада не е била с нея  newsm78

Точно снощи реших да си припомня "Кралицата" и наистина Филип така я нарече по едно време. И на мен ми стана смешно.

# 511
Ехе,на 64 станал.

# 512
# 513
ДЗАААААААААААААккккккккккккккккк.........Как са любимите ми каки на малкия Джордж??????? Имам да наваксвам....ще чета.......

# 514
Ехее, добре си се завърнала.  Hug Как изкарахте?

# 515
  • София
ДЗАААААААААААААккккккккккккккккк.........Как са любимите ми каки на малкия Джордж??????? Имам да наваксвам....ще чета.......

Ами в общи линиии се същото нали. Прабабата му подарила къща, пък прадядото я нарекъл зелка (или май така е наричал някога), а па чичото щял да го възпитава, щото баща му бил много строооог. После стана ясно, че май щели някакви гроздови семки или нещо си такова да му взимат ли, да го наричат ли, ей такова нещо и зад всичките тия работи нали се търсеше връзка с Даяна.

Та това е в общи линии.

# 516

Ами в общи линиии се същото нали. Прабабата му подарила къща, пък прадядото я нарекъл зелка (или май така е наричал някога), а па чичото щял да го възпитава, щото баща му бил много строооог. После стана ясно, че май щели някакви гроздови семки или нещо си такова да му взимат ли, да го наричат ли, ей такова нещо и зад всичките тия работи нали се търсеше връзка с Даяна.

Та това е в общи линии.

... ааа, фаянса на принц Кирил си пропуснал!

Мама Цоцоланка ,  Hug добре си се завърнала! Починала, освежена, доволна, предполагам! Достатъчно ли беше или можеше и повече? А снимки от пейзажа ще има ли? Поне една?

И нали ми стана любопитно, като какво представлява Анмър Хол в Сандрингам, ей му снимки:

http://www.zimbio.com/pictures/G9Tv88ClhbZ/stunning+Anmer+Hall+S … am+estate+England

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 20:22 от nela_66

# 517
  • На земята, която е всъщност звезда.

Добре сме, чакаме покана за чай от херцозите на Кембридж. В новата им къща.  Simple Smile

# 518
Ох, девойки и Хаджи......Да знаете как ви мислих...и завиждах......Прекрасен купон е било в темите.......През какво ли не е минато - рокли, пръстени, одеалца, имена, почерпки.....Много, много благодаря на всички ви за постовете - направо още един път преживях влизането на баба и дядо в болницата, след това на Чарлз и Камила, съпреживях и 30-те мин., които е отделил ДАЛ на прабаба си Бети, съпреживях и коремчето на Кейт.....Обаче....да ви кажа.....

Нела, да знаеш, не си била сама...Не мога да повярвам какъв луд късмет съм имала - точно включих на почивката ТВ-то и даваха Кейт, Уилям и ДАЛ как се показват за 1 път след раждането....И помислих, че това е репортаж.....Но не! Гледала съм го пряко! И точно тогава се сетих как в темата се даваха залагания за рокля и прическа...и май познахме - синя рокля, пусната коса......

Кейт ми се видя уморена....За разлика от Уилям....Знаете, че съм фен на Хари....Но!!!! Но Уилям бе много секси на изписването - с тези навити ръкави, спортна фигура, сияещ........направо преобразен.... И с коса ми заприлича на Марк Кнофлер от младия му период с коса - http://cdn.mos.musicradar.com/images/features/50-greatest-guitar … corbis-630-80.jpg - не е много точна снимката, но е близо.....

Даяна......тя винаги ще присъства на кралските събития с...липсата си...И винаги ще има сравнения - за добро или лошо! Обаче като гледам Кейт, Уилям, Хари и си мисля......животът и не е бил напразно....прокара една човещина и топлота в този консервативен английски двор, и може би осигури един по-нормален живот на децата си.........

Благодаря и за разходката из Япония(ох.....тез пусти момчета....то и тук - в Благоевград - от възрастна баба чух израза - ти дете ли имаш, или момиче Embarassed - Япония си признавам, че в това отношение ме разочарова, но те си знаят, аз само си коментирам на глас), за Бутан - наистина е красива жената на Краля, за Монако и снимките на Каролина - леле, това наистина ли е тя????, видях и българския фаянс(то направо си е жив гранитогрес), и българския Майкъл Дж........

А веселите снимки на Нела са без конкуренция.......Нумбър уан! В този смисъл след малко ще си сложа нова премяна, пък току виж ни поканили на кръщенето на ДАЛ.....

Мдаааааааа....името......Много ми хареса.......Едно съвременно и царствено в същото време......

И да питам.....бъдещите тъщи дали усилено работят по въпроса за принцесите на ДАЛ????? Гледам обаче, че вече се събират пари за точния колеж - браво, браво......
И да питам и друго - бъдещите мами в темата родиха ли?

И...кога ще ходим на Пина и Юлия на питка? 40 дни станаха ли?????? Така де - трябва да тренираме за ДАЛ........

Много, много благодаря за всички снимки, наистина си останах само с прякото вкл. от изписването и след това нищо....до тази вечер....Бях отлично информирана, напоително и изчерпателно! Но аз и не очаквах друго - напълно се оправда реномето на бг-мамма......

Скрит текст:
Признавам си, че си починах от горещото пътуване много добре с 2-те теми, които имах да наваксвам - страхотни сте!!!! И ви благодаря!

Не мога да устоя на молбата за снимка, а и след 2 дни пак изчезвам, та ето ни - http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/1002845_1020038109 … 9_115252949_n.jpg  Embarassed

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 00:43 от Мама Цоцоланка

# 519
Кралски клюки или възможното прелюбодеяние на пуританката Елизабет с коняра:

Малък разказ:
Скрит текст:

Коняр, коняр, ама граф!
Как се е стигнало до това, обаче?
Принц Филип, херцога на Единбург, покорил сърцето на Елизабет още от първия поглед. И как няма - такъв красавец, сини очи, волеви поглед, рус, 1,88 м. на ръст! Не мъж, а близалка! На всичко отгоре - принц и Елизабет си го е поискала за съпруг. А и тя - престолонаследник, не може да вземе който й падне.

И така, след като Филип получил няколко титли от крал Джордж VІ, на 20,11,1947г. младите се взели!

И сега започва най-интересното и скандалното.
Слуховете говорят, че Филип, освен знатна персона е и плейбой! Макар че за това , на времето се е разказвало тайно, шепнешком ( а сега е повод за гордост, но това е друга тема). Та, принца, заедно със своя приятел, кралския фотограф Baron Neyhumom, още през 46 г. основали ергенски "Четвъртък клуб" . Разкошния дом на Baron била арена на оргии за приятелите - аристократи. Най-популярните игри били Chase the Bitch и Find the Lady. Победителят получавал за награда секс. Всичко се снимало с камери - за колекция. Самият Baron Neyhumom имал богата колекция от снимки от оргиите. По слухове, най-ценната колекция била на Филип в прегръдките на дашни красавици. Но не само той - имало цяла тълпа висши аристократи в клуба.

След сватбата Филип продължил с оргиите, но до Елизабет достигнали слухове. Чак британският парламент имал 3 тайни заседания по този въпрос. В последствие клуба се разтурил, всички стари приятели на Филип били отдалечени от него, а кралския фотограф бил открит мъртъв в следствие тежък инфаркт.

За известно време в семейството настъпил мир. Родили се Чарлз и Ана. Но Елизабет се възкачила на престола. На Филип била отредена само представителна роля. Кралицата вече имала много ангажименти и на Филип му доскучало. Основал през 1956г. "Премия на херцога на Единбург" и за цяла година напуснал Елизабет. Отправил се на околосветско пътешествие за да "работи" по проекта си. Филип си поживял подобаващо и вестниците започнали да излизат със заглавия "Къде е Филип". Кралицата била принудена да дава изявления за това, че всичко между нея и Филип е наред и няма да има развод. Интересното е, че на това пътуване Филип се е отправил с нейната яхта "Британи" и всички безобразия вършил там. Мнооого нетактично!

Херцога проявявал своята любвеобилност основно на омъжени жени - жените на испанските аристократи на които гостувал и играли поло, жените на американски милионери, красиви актриси.

Но принца прекалил в един момент - започнал да сваля братовчедката на Елизабет - принцеса Александра Кентска. За Елизабет това било страшен удар - по-младата братовчедка с 10 години била и нейна добра приятелка. Елизабет била готова на развод, още повече, че имала право като член на англиканската църква. Но тя била убеждавана да не подронва британската монархия и се стигнало до раздяла на покоите на Филип и Елизабет - Филип бил изгонен от кралската спалня.

В този момент кралицата се сближила с коняра - лорд Порчестър. Събрало ги любовта им към конете и надбягванията.

В крайна сметка резултатът бил принц Ендрю! Още повече, че с годините той все повече заприличва на лорда.

А дали лорд Плънкет е баща на Едуард? Надали ще узнаем истината някога  Grinning

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 09:37 от nela_66

# 520
Мама Цоцоланка , прекрасни сте!  Hug

# 521
  • На земята, която е всъщност звезда.
Мама Цоцоланка, имате допирни точки с Кралицата! И двете сте с по 3 момчета и 1 момиче.  Grinning

# 522
Божее, какви клюки се нищят тук и аз в 3.33 през нощта ви чета  Crazy
Що така с лошо за Кирил, добре си изглежда, дори не бил на 50  ooooh! То и аз все още не съм, но минах 40-те и като прочета подобен коментар и ми се свива сърцето. Имайте милост  Mr. Green

Все се каня да напиша, някой се питаше назад как ли били правили клизма и бръснене на Кейт за раждането. Такива неща в чужбината не се правят дори на простолюдието, тъй че не се притеснявайте.  Wink

# 523
  • София
Цоци, добре е каката, а също и тъщата.   Laughing
(Аз пък къде се бутам с моята дърта дъщеря.  Mr. Green)
Много хубаво семейство сте, пу-пу!  Heart Eyes

# 524
Принц Кирил ако разкара посивялата си монашеска брада, ще се подмлади с 10 г. сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт