Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 106 063
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Някой може ли да даде отзив за околоочния крем/не гел/ на Талодерма?Какво точно е действието му? Hug

# 211
За лицето използвам този крем  Hug

# 212
Може ли мнения за Caudalie? Хубави ли са?  Hug

# 213
Taloderma bulgarski li sa?

# 214
  • София
да

# 215
А къде в София се продават продукти на Талодерма ?

Аз си взех този крем - доста ми е тежък, ама пък на сутринта кожата ми е приятно хидратирана
Скрит текст:

# 216
  • София
Някога имаше в Халите, но не съм минавала оттам от 2 години, може би.

# 217
Някога имаше в Халите, но не съм минавала оттам от 2 години, може би.

В Халите нещо аптека или магазин ли ?

# 218
  • София
Имаше щанд на фирмата на първия етаж

# 219
Имаше щанд на фирмата на първия етаж

Hug

# 220
Може ли мнения за Caudalie? Хубави ли са?  Hug

И аз се интересувам Wink Ще съм благодарна ползващите техни продукти да споделят впечатления  bouquet

# 221
  • Бургас
Държа да отбележа че освен типичните неприятности на омазняващата се кожа, аз нямам кой знае какви проблеми, освен малко бръчки около очите и леко отпускане на шията от свалени килограми. Така че не знам на вас как ще се отрази това което аз ползвам.
Caudalie e френска козметика на основата на гроздето.  Не съм маниачка на натуралната козметика (другата предпочитана бяла козметика ми е на Кларинс), просто преди години ми попадна 15мл тестер на техен крем и бях възхитена как се отрази на уморената ми тогава кожа. Не съм добра в описанията, аз използвам тази серия: серумът ми се абсолютно любим, фруидът и нощният крем  http://us.caudalie.com/shop-products/collections/vinoperfect.html плюс определени продукти за тяло, а в това олио съм влюбена http://us.caudalie.com/shop-products/category/body-and-fragrances/divine-oil.html.
Обикновено ми ги носят от Гърция, а сега за Нова година ще си попазаря от този сайт, който Аленка посочи.

# 222
  • София-Младост
Някакви преки отзиви от серума на Виши идеалия? Имам няколко тестера, но ще ги пробвам др.седмица.

# 223
Някакви преки отзиви от серума на Виши идеалия? Имам няколко тестера, но ще ги пробвам др.седмица.

И аз го пробвах от тестер. Ако си ползвала крема Идеалия, може би и серумчето ще ти хареса. Плътничка ми се видя консистенцията и не попива много бързо, но има леко озаряващ ефект след нанасяне.

В момента ползвам . Лека формула, попива бързо, хидратира добре.

# 224
Caudalie им ли ги в БГ (или бг сайт)? Ако ДА, къде? Hug

Общи условия

Активация на акаунт