Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 106 082
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • в 1001-та нощ
rajnaa  Peace марката се предлага и в escentual и в момента ба фр. марки има голямо намаление - можеш да видиш дали са изгодни твоите продукти  Peace http://www.escentual.com/caudalie0024/?utm_source=Products+Newsl … faa7b70-129337356

# 226
  • Бургас
@a.l.e.n.a, мерси много  Hug
@ lawless , не, не се предлагат в БГ, но не те съветвам да поръчваш на сляпо.

# 227
  • Стара Загора
Кремът за лице, който ползвам вече половин година е:

http://www.zoya.bg/%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D1%87% … ca-Cosmetics-m125

По принцип кожата ми е чувствителна, лесно се обривам. Пробвала съм всичко - и евтинки марки като Гарние, Нивеа и т.н., и среден клас като Виши, и по-скъпи като Нукс. Пробвала съм и няколко био варианта (Handmade Naturals, MuLondon, и още два-три) - нищо не ми действаше добре, нито конвенционалните химии, нито био-то. Единствено един крем на Лавера горе-долу ми беше паснал, та дълго време все него ползвах.

Пробвала съм и един бг крем, сега не се сещам как се казва - пак е био, беше ОК в началото, после лицето ми започна да се зачервява след нанасянето. А уж беше за розацея крема..

С Уника-та се родих - няма обриви, зачервявания, усещам кожата си мека и хидратирана, няма опъване, няма и лъщене. Консистенцията е богата, с мъничко се маже цялото лице. Абе кремът е разкош, и аз съм супер щастлива, че си го открих  Heart Eyes

Разбира се, това съвсем не означава автоматично, че на всички ще им пасне - всяка кожа си е различна  Peace
След този отзив и аз си купих този крем.С две думи само ще кажа - страхотен!!!! Heart Eyes
Тайс, благодаря че сподели.След трита ми несполучливи отзива с натурална и био козметика мислех да се откажа от такъв тип кремове, но сега с този кожата ми се чувства прекрасно.

# 228
Влизам да помоля за препоръка за крем за много суха кожа, на 24 съм.
Понякога използвам Нивеа Aqua Effect Nourishing, но ми идва тежък и не ми допада особено.
Отнема му цяла вечност да попие, и все пак някак не ми достига овлажняването.

Ползвах известно време и Aqua Expert-а на Биофреш, той става, но пак ми идва леко тежък.
Не е моят крем като цяло.

Търся си нещо до 10-15лв., което да мога да купя офлайн и което наистина да хидратира...
Надявам се да ме ориентирате към нещо конкретно. Hug

# 229
Saudadе в момента на тази цена се сещам само масла. Ползвам бадемово на Икаров, със суха коже съм и аз и съм много доволна. Купува се от всяка аптека, а имат и доста други масла, може да си харесах от сайта им, по около 2,50 са шишето. На по-висока, но все пак поносима цена се сещам за розовия крем на биодерма. Не че не съм си купувала и други хидратиращи кремове, но не съм била особено доволна, така че не мога да препоръчам.

# 230
Благодаря ти за мнението, и аз си мислех за някакви масла, може би ще си взема.

На по-висока, но все пак поносима цена се сещам за розовия крем на биодерма.

Биодерма Сенсибио ли имаш предвид? Ако е той, струва ми се, че не е особено подходящ за мен.
Аз по принцип нямам проблем със зачервявания или раздразнения, дори бих казала,
че кожата ми е страхотно гладка и изчистена, и то без да полагам специални грижи за нея.
Просто е страшно дехидратирана и ми опъва доста.
Иначе, бих мога да направя известен компромис относно цената на крема, предполагам,
просто трябва да е нещо, което наистина ще ми вдъхне доверие и което бих могла да изпробвам на мостра първо.  Simple Smile

# 231
За всички, който имат проблеми с пъпки и акне да ви препоръчам това: http://cosmeticforbeauty.blogspot.com/2013/10/amrita-laboratory.html
Оо, аз на Амрита ползвам маските им за лице и ето този крем като нощен http://amritalab.eu/beautystudio/kremove/moisturizing/glycolic_acid_cream и не си спомням от кога не съм имала толкова чиста и мека кожа.

Разгледах подробно всички продукти на марката. За съжаление, кремът, който препоръчваш не е подходящ за чувствителна кожа, но за сметка но това си поръчах този http://amritalab.eu/beautystudio/kremove/moisturizing/nourishing_night_cream плюс още няколко неща. Признавам си, че го направих от любопитство и ми се ще да експериментирам с по-бюджетна козметика отколкото по принцип ползвам. Още като му видях опаковката бях готова да го оплюя, но му давам време вече няколко дни и съм много приятно изненадана. На по-късен етап смятам да напиша и ревю в блога.

# 232
Saudadе в серията има един Rich или нещо подобно, който е силно хидратиращ. Аз също нямам зачервявания, но пък една козметичка ми препоръча точно тази серия, май наистина не звучи съвсем правилно, но според мен обяснението й беше, че другото пък е прекалено силно за млада кожа  Thinking Не мисля, че дават мостри обаче.

# 233
Благодаря ти, ще го погледна.
Оставам отворена и към други предложения все пак.

bouquet

# 234
  • Пловдив

bouquet
Пробвала ли си нещо от козметиката на Фитокод - българска марка са, с натурални съставки, само положителни отзиви чета за тях. Като цени са добре, а и пращат мостри - виж тук във форума има тема с повече отзиви Peace

# 235
# 236
  • София-Младост

bouquet
Аз съм доволна от Bioderma Hydrabio Legere, а преди време и от БИЛКА с бяло грозде. Единият е около 25 лв, другият около 5 лв..
Скрит текст:

# 237
От кой матиращ крем сте доволни? Кожата ми е смесена, напоследък бързо се омазнява. Искам да си взема добър хидратиращ крем с матиращ ефект.

# 238
От кой матиращ крем сте доволни? Кожата ми е смесена, напоследък бързо се омазнява. Искам да си взема добър хидратиращ крем с матиращ ефект.
Bioderma Sebium Mat !

# 239
Момичета някой има ли отзиви за този крем FitLine - Resultate erleben
https://www.facebook.com/fitline
моля ако някой знае нещо да каже две думи, мислите ли че ще има този ефект?

Общи условия

Активация на акаунт