Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 106 012
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, това олио е страхотно за всеки тип кожа, за суха кожа предполагам ще върши чудеса!
http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/01/avon-planet-spa-h … ly-hydration.html

# 466
 Peace записвам се да ви следя. Темата е доста интересна и давате много полезна информация

# 467
Магика, би ли споделила какво точно ти харесва в този крем? Hug
Пробвала съм го, но освен непоносимата за мен миризма, друг ефект не видях Rolling Eyes. Не хидратира, не редуцира бръчици, няма УВ защита... Питам, понеже и аз искам да намеря свястна БГ продукция newsm78
Благодаря  bouquet

# 468
  • София
Доволна съм от Дева, Нивеа и Леокрема. Съвсем ''простички'' кремове са, но ми харесват. Пробвах с продукти за лице от Este Lauder, но нещо не останах много очарована от тях.

# 469
  • тук-там
Някой с по-зряла кожа 40+ ползвал ли е Стривектин! Много му се чудя. newsm78
Иначе за протокола - ползвах Филорга, сега съм на Ланком -ренeрджи мулти лифт.
Филорга ми се отразяваше добре, даже отлично, но.... спрях я за около месец и нещата се "върнаха" по-старому!

Опитаха се да ме зарибят в една аптека и с Нюкс Нюкселанс - но не поддадох.

# 470
  • София
Някой с по-зряла кожа 40+ ползвал ли е Стривектин! Много му се чудя. newsm78
Иначе за протокола - ползвах Филорга, сега съм на Ланком -ренeрджи мулти лифт.
Филорга ми се отразяваше добре, даже отлично, но.... спрях я за около месец и нещата се "върнаха" по-старому!

Опитаха се да ме зарибят в една аптека и с Нюкс Нюкселанс - но не поддадох.

Филорга точно това прави - поддържа кожата млада. Нормално е като спреш да го ползваш, състоянието на кожата да се влоши, въпреки че при мен не се случва така. Дори и да не ползвам Филорга, състоянието на кожата не се влошава. Известно време /лятото/ ползвах Лиарак - хареса ми, но не мисля за постоянно, че е много силна козметика с малко повече химия Simple Smile отколкото ми се иска.
Дабъл серум на Кларинс също е много добър, кожата става кадифе и изравнява тена.
Но Филорга си е Филорга и винаги се връщам към нея.

# 471
  • София
И аз съм 40+, ползвам Extra-Firming Day на Clarins и съм много доволна.

# 472
Здравейте моми4ета,много интересна тема.
Искам да ви попитам за крема под очи-
Как се нанася той?
Върху дневния или сам за себе си,защото една от продавачките-консултант ми каза че се нанася като последен върху дневния,т.е. първо почистваш лицето+около очния контур,след което тонизираш,нанасяш серум,дневен и най-накрая върху вси4кото това крем под о4ите.
Имах много хубава кожа,но около о4ите по4ват да се виждат ве4е бръ4ки и даже торби4ки под о4ите...Та тя консултантката ми каза,4е е от неправилно използване на крем под о4ите newsm78
ееееееееее те и годините си оказват влияние,но тя натърти,4е това е една от най-важните при4ини

# 473
# 474
  • Австрия
Ами, не. Deep Fill не е околоочен. Просто се поставя в самите бръчки (флакончето има специално хоботче затова  Laughing), особено подходящ за назолабиални и по-дълбоки между веждите над носа и хоризонталните на челото.. Околоочните кремове се поставят самостоятелно и само около (под и над) окото, като върху тях може да се поставя make up..  Peace

ops  Crazy Сега видях, че тубичката ми е различна от показаната от теб:
Скрит текст:

но предназначението и начина на ползване на кремчето са същите.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 16:06 от DimS.

# 475
Здравейте,
влизам в темата с молба за съвет, понеже знам, че сте експерти.  Wink
Искам да купя на майка си някакъв крем за лице.
Тя е на 65 и за съжаление отдавна е занемарила грижата за кожата си.
Ясно ми е, че чудеса няма как да станат вече на тази възраст, и то с крем, но търся все пак нещо,
което да ѝ придаде поне малко по-свеж вид, защото в момента кожата ѝ е подпухнала, без всякакъв тонус, със сивкав тен и петна, въобще - доста неприятна за гледане.
Като цена мога да си позволя до 60-70 лв.
Благодаря предварително.

# 476
  • София
Магика, би ли споделила какво точно ти харесва в този крем? Hug
Пробвала съм го, но освен непоносимата за мен миризма, друг ефект не видях Rolling Eyes. Не хидратира, не редуцира бръчици, няма УВ защита... Питам, понеже и аз искам да намеря свястна БГ продукция newsm78
Благодаря  bouquet
Кожата ми е смесена към мазна.Крема ми попива идеално,няма лъщене,не оставя и мазен филм.Знам ли как да го опиша.За мен хидратира,кожата ми е мека.Според мен още не е измислен крема,който да редуцира бръчки.Точа,че няма УВ-защита не ме бърка.Обикновено само ги трупам,но този с кеф ще си го изразходя.

[/quote]

# 477
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Peace

# 478
  • в 1001-та нощ
Splendora  Blush отдавна се каня да те попитам - кои кремове харесваш и кои не харесваш, какво ти харесва или не харесва в тях Simple Smile нещо, като лични топ 5 в двете посоки  Peace

# 479
  • София
Splendora  Blush отдавна се каня да те попитам - кои кремове харесваш и кои не харесваш, какво ти харесва или не харесва в тях Simple Smile нещо, като лични топ 5 в двете посоки  Peace
A.l.e.n.a, кремът, който за мен е номер 1 е Secret De Vie на Ланком, но вече не се произвежда. Няколко опаковки измазах с HR Collagenist Pro-Xfill- кожата ми беше опъната като пружина с него, но го преформулираха в нещо ново и го оставих. Минах на HR V-Lift, но спряха вноса на ХР в България и трудно се намираше в нета като цяло. За зимата перфектен крем ми е HR Skin Life SOS крем за суха кожа, с липиди, като кашмир за кожата, няма белене на кожата, няма дискомфорт, мека, добре хидратирана и защитена от студа кожа. Винаги имам опаковка от него. Последният, който тествах от мостра и ме впечатли много е Абсолю Прешъс Селс- видях кожата си различна, много свежа, с избистрен тен. Обичам богати текстури, които дават комфорт и правят кожата мека и пухкава, еластична, да усещам, че съм нанесла крем, но без да оставят неприятно лепкаво усещане (каквото ми се е случвало с някои гелове). Преди (доста) години не изневерявах на Шисейдо- Пюърнес ми помогна за балансиране на кожата и го ползвах ок. 3 години. После реших, че искам сияйна, порцеланова кожа и измазах няколко опаковки на White Lucency. Ползвала съм доста неща на марката и ако реша отновод а си взема техни неща, първа покупка ще ми бъде BOP Super Restoring. Доволна съм от някои неща и на Биотерм, най-вече Age Fitness Elastic, крем и серум в 1 опаковка, но май вече не се произвежда.
Кремовете, които със сигурност няма да купя отново са Skin Vivo на Биотерм и Orchidee Imperiale на Герлен за очи- ронеха се ужасно, Ланкастър- Акуамилк ( в началото ми беше ок, но с времето състоянието и видът на кожата се влошиха, с неравна повърхност, нямаше свежест), Sisleya- от мостра, такова лепкаво чудо не бях нанасяла. В момента измазвам Advanced Тime Zone на EL за н/к- всичкото чудесно, само дето ми се бели кожата с него , което значи, че не ми е достатъчно подхранващ и предпазващ. Пробвах миниатюра на Re-Nutriv Age Renewal- и той не е моят крем, след 30 мин. изчезна, изсъхна, все едно нямах крем и усетих опъване. Бях си наумила да си взема ЕЛ Revitalizing Supreme, но след срещата ми с Абсолю ПС, ще го подмина. Не ползвам матиращи продукти от години, купувам си такива за суха кожа. Kaто изключа някои спорадични "забежки", последните 5 г. основно циркулирам между Ланком и ХР. Извинете за дългия пост Blush

Общи условия

Активация на акаунт