Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 106 026
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Oт няколко години ползвам   La Roche-Posay HYDRAPHASE Legere, пробвала съм и други - Hydreane BB, само Hydreane, Nuxe Crеme Prodigieuse, но този е чудесен:
http://monami.bg/products/4141-la-roche-hydraphase-legere-hidrat … t-krem-za-li.html

# 451
Здравейте. Кожата ми е смесена,не проблемна.  Четох тук за продуктите на Aquasource,  и моля да ме насочите къде да ги намеря?

# 452
Привет, дами Simple Smile
Можете ли да ми препоръчате някое хубаво кремче, не знам какво да избера. Кожата ми е мисля смесена, носът ми винаги лъщи, останалите зони са ок. Все още нямам бръчки. На 24 съм.

# 453
Аз съм с две ръце за Биотерм.Сета е най-евтин във фю. Дълго време ползвах на Кларинс, но ми идват тежички.Толкова съм доволна от Биотерма,че дори и мостри от друго не ми си пробват. Но определено си иска доста време и парички докато човек си улучи подходящото кремче newsm78

# 454
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хмм, не помня писала ли съм тук или не newsm78 Joy.
За всеки случай пак- допреди няколко месеца ползвах този

Хубав е, но адски много изсушава кожата и реших да го сменя.
Минах на този

и съм изкючително доволна. Матира доволно, мек е, лесно попиващ, оставя кожата мека и свежа.

# 455
И на мен ми отне доста години да си намеря крем за лице, който да е подходящ за моята кожа. Пробвала съм толкова много, Elemis, Dior, Chanel, La Mer, La Prairie, Estee Lauder и какво ли още не..., никога не съм била на доволна на 100%. Кожата ми е нормална/смесена, но е много чувствителна и се зачервява доста лесно. Ако не използвам подходящ крем, порите ми се разширяват, излизат ми малки пъпчици, омазнява се бързо, лъщи и все такива хубави неща.

Преди 2 месеца започнах да използвам Guerlain Abelle Royale за лице и очи и не мога да опиша каква разлика виждам в кожата на лицето си. Попива много добре, смалява порите, изравнява цвета на лицето и прави кожата невероятно гладка. Бих го препоръчала на момичета с чувствителна кожа (имат го в 2 варианта- за нормална/комбинирана и за суха кожа).
Ето и линк: http://shop.nordstrom.com/S/guerlain-abeille-royale-day-cream-no … PageCategoryId=PP

# 456
Аз пък съм във възторг от една нова за мен българска марка - Phytocode, която открих благодарение на една тема тук. Взех си хидратиращия им крем за суха кожа и този за околоочен контур и имам видими резултати - хубав тен, по-малко видими бръчици.

# 457
  • Sofia
   Записвам се при вас.   bouquet С интерес ще следя обсъждането на различните марки.  Hug

# 458
  • София
Продуктите, които ползвам последните 2 години са Филорга, Гуна и Кларинс дабъл серум.
Изключително съм доволна.

Кой точно крем на Гуна?

Гуна имат само един крем за лице - Natur 4 и един филъроподдържащ серум.
Просто лекува всички възможни кожни проблеми, а ако няма проблем просто изглажда контура на лицето и бръчките.

NATUR 4 - ЛИЦЕ, ДЕКОЛТЕ
Овлажняващ и ревитализиращ крем, подкрепящ ефекта на GUNA MD-TISSUE

Натюр 4 е иновативна козметика, която съдейства за пълната ревитализация на кожата на лицето и деколтето. Предотвратява оксидативните увреди, дехидратацията и остаряването на кожата на лицето и деколтето.

Натюр 4 е овлажняващ крем с лека текстура, приятно усещане при нанасяне и отличен толеранс. Обогатен със специално подбрани растителни и протеинови екстракти, за подсилване на кожата. Кожата става по-гладка, по-стегната и се запазва добре овлажнена.

Натюр 4 е ефективен при самостоятелно приложение, както и за засилване на ефекта от колагеновата мезотерапия.

Начин на употреба: Нанася се старателно върху лицето и деколтето сутрин и вечер, преди нанасяне на грим и след почистване.

Активни съставки
Хидролизиран колаген
Ревитализира съединителната тъкан.

Aesculus Hyppocastanum
Подобрява пермеабилитета на съдовия ендотел

Съединителнотъканен екстракт.
Ревитализира съединителната тъкан

Embryo Extract
Ревитализира кожата, като подобрява васкуларизацията.

Hamamelis Virginiana
Протективно действие върху капилярите.

Плацентарен протеин
Стимулира периферния кръвоток.

Колаген
Стимулира синтеза на автоложен колаген от фибробластите.

# 459
Май повечето ползвате скъпа козметика. Аз сега си търся нов крем.
joy_r ползвах този на Ив Роше, който си показала много години, но нещо кожата ми се промени изведнъж. Бях много доволна от него

# 460
Използвам крем с българска роза, доволна съм - много лек и приятен.
За фитокод съм със смесени чувства, но заради косата...

# 461
  • София-Младост
Аз съм с две ръце за Биотерм.Сета е най-евтин във фю. Дълго време ползвах на Кларинс, но ми идват тежички.Толкова съм доволна от Биотерма,че дори и мостри от друго не ми си пробват. Но определено си иска доста време и парички докато човек си улучи подходящото кремче newsm78
Няма ги вече сетовете, свършиха Sad А моят така и не пристигна...
За момента си доизползвам едно хидратиращо кремче на Биодерма, обаче искам да го сменя.

# 462
  • Belgium
В момента съм с Decleor и съм доволна - попива добре и овлажнява дори през зимата, не ме предаде и при дъждовно и ветровито лондонско време. Ухае много нежно на цветя. Минусът му е, че няма изразено противобръчково действие, ако някой търси такова. Предлага се в две текстури: крем за суха кожа и флуид за нормална и смесена. Аз съм с флуида.

# 463
  • София
С две ръце препоръчвам този:
Скрит текст:
Струва 2,60лв.

# 464
Добре ще е да уточнявате на каква възраст сте като хвалите определен крем. Това е ориентировъчно, нуждите на кожата са нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт