Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 106 060
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
здравейте, красавици  Grinning имам нужда от съвет - кожата ми е комбинирана, на 34 г, без някакви особени проблеми по кожата, колебая се между тези три крема:
Виши акуалиа антиокс
Виши нормадерм антиейдж
Юсерин аквапорин лайт
какво ще ми препоръчате?   bouquet

# 436
здравейте, красавици  Grinning имам нужда от съвет - кожата ми е комбинирана, на 34 г, без някакви особени проблеми по кожата, колебая се между тези три крема:
Виши акуалиа антиокс
Виши нормадерм антиейдж
Юсерин аквапорин лайт
какво ще ми препоръчате?   bouquet
Vichy Aqualia Antiox мисля е 25+, може и да бъркам. На Юсерин е 30+, така че той би бил по-добър вариант. Изключвам нормадерм, тъй като той е за проблемна кожа, а ти казваш, че нямаш проблеми.

# 437
  • Варна
Здравейте, момичета! Писах ви преди време, ще повторя за мен, 34г. , комбинирана кожа, първи бръчки в областта на околоочния контур,и от носа към устата по-подчертани бръчки. Харесах една промоция на кремове Lumene Excellent Future Deep Repairing подмладяващ серум за регенерация на стволови клетки за 30+ 30мл
с подарък околоочен крем от същата серия. Моля за мнение, серума дали е подходящ за комбинирана кожа, да не ми мазнее,и да ми е тежък на лицето? Благодаря предварително!! Simple Smile

# 438
Lumene не използвам защото получих леки обриви, придружени е неприятен сърбеж и парене по лицето от техен крем. Разбира се, това не жажи за всички, но при мен се получи реакция.
raTedinka - може да опиташ този: (цената му е по-висока)

има и околоочен крем от същата серия Peace
Имам приятелки, които харесват този крем http://www.ivis.bg/arnaud-eclat-jeunesse-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B … %D0%B5-p7718.html аз обаче нямам лични впечатления, можеш да потърсиш тестер.

# 439
В момента довършвам на Виши Нормадерм, ето и мнението ми за цялата серия: http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/01/normaderm.html

# 440
благодаря за отговорите, аз в крайна сметка си взех Лореал трипъл акшън за мазна кожа, пасна ми идеално....мисля скоро да се сдобия с мостри на виши нормадерм, и други от серията, и на юсерин също и ще си взема за пролетта някой...

# 441
Здравейте момичета! Моля ви за съвет ,търся си крем за комбинирана кожа, бръчки в областта на около очния контур и от носа към устата по-подчертани бръчки. На 41 години съм , кожата ми е уморена и отпусната.Бих искала да е по стегната,хидратирана и сияйна. Абе искам да изглеждам по млада с една дума  Laughing Моля ви за съвет за нощен и дневен крем .Благодаря   bouquet

# 442
  • някъде
Някой ползвал ли е този флуид за суха кожа
http://www.fragrancesandcosmeticsco.com/skincare/lierac/sequissi … mo-fluide-douceur

# 443
  • София
В момента съм с този на Yon-ka http://www.yonka.com/product/pamplemousse-ps
Имах притеснение, че ще ми е тежък, защото кожата ми е смесена, но е прекрасен.  Heart Eyes И мирише "билково" Mr. Green Heart Eyes

# 444
Ползвах Bilka с мавруд за очи и Bilka с бяло грозде за лице. Не са лоши и са абсолютно достъпни, като цена.
Козметичката ми реши, че крема за лице не ми е подходящ за кожата и го смених с Abyss spa анти-иритантен крем. И съм много доволна. Професионална козметика, голям избор на продукти за всякакъв тип кожа. И това, което ме впечатли искрено - няма парабени, което не може да се каже за голяма част от продуктите на пазара. Е, крема струва 25 лева, но ако има желаният ефект си заслужава Simple Smile

# 445
  • София
Продуктите, които ползвам последните 2 години са Филорга, Гуна и Кларинс дабъл серум.
Изключително съм доволна.

# 446
Аз съм с чувствителна кожа и от една година съм само с  NUXE

# 447
Последния крем който си взех е на Mixa, анти-ейдж. Доволна съм, не омазнява кожата, попива чудесно.

# 448
  • Sofia
И аз съм доволна от тези Peace

# 449
Продуктите, които ползвам последните 2 години са Филорга, Гуна и Кларинс дабъл серум.
Изключително съм доволна.

Кой точно крем на Гуна?

Общи условия

Активация на акаунт