Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 906
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Момичета купих си този крем http://www.senseonline.com.au/Lierac-Paris-1-68-ozLipofilling-Vo … -Anti-Aging-Cream,някой ползвал ли го е ???
Досега съм ползвала ROC и SVR.

# 496
Чудя се дали да не си подаря за 14.02 един Matriciane rides.

# 497
  • София
Splendora,a.l.e.n.a.,виждам,че сте "навътре в нещата" с кремовете.Интересно ми е как бихте коментирали козметиката Дешели.Няма начин да не сте се запознали със съдържанието им.Чисто любопитство,но ми е интересно 2 бона за козметика....дали някой би си я купил....а дали си струва цената... newsm78 #Crazy

# 498
тук може да си направите онлайн консултация за кожата и подходящите продукти
http://www.shiseido.com/skincare-consultation/skincareConsultati … p#results-wrapper

# 499
  • София
Splendora,a.l.e.n.a.,виждам,че сте "навътре в нещата" с кремовете.Интересно ми е как бихте коментирали козметиката Дешели.Няма начин да не сте се запознали със съдържанието им.Чисто любопитство,но ми е интересно 2 бона за козметика....дали някой би си я купил....а дали си струва цената... newsm78 #Crazy
Магика, не съм я ползвала, но ако имах възможност да похарча 2 бона, би било за Ла Мер, Ла Прери или Менард. Много не "излизам" извън границите на марките, които ползвам. Чувствам се добре с тях, намирам в линиите им това, което ми е нужно и не ми се експериментира много с други марки. Можеш да прочетеш повече в "Клюкарник"- има тема за Дешели и марката, както и промотирането й са доста съмнителни. Какво е Дешели, що е, не знам, нито какво стои зад тази марка, но Ланком, Шисейдо, Хелена Рубинщайн, Биотерм и т.н., са марки с по над 70- 100 г (даже Шисейдо честваха 120 г) иновации, изследвания, награди, академии, институти, открития, които ползват всички
останали марки. Шисейдо, например, работят съвместно с екип от  Харвард.  Peace

# 500
# 501
  • в 1001-та нощ
Дешели - не бяха ли онези мошеници с кол центъра и  ....да не продължавам  newsm78 Rolling Eyes

Ако са те - получих "покана" да ме обработят и отказах  Mr. Green

Иначе сега съм в преход от Филорга на Ла Прери, но между тях имам разни "остатъци", които искам да приключа, за да на стоят така  Blush

Специално за Ла Прери имах предубеждения, че са просто луксозно име за хора, които държа и по този начин да се чувстват "специални", консултирах се тук-там и се оказа, че не е само това и има основания за цената  Blush

Съвсем друг въпрос е - дали кожата ми ще ги хареса  Mr. Green

С филорга - минах през повечето продукти, за да открия своите, тук ще ми е малко трудно да се случи, но стрелях в тъмното - ще видим  Peace

# 502

Някой да е ползвал
ЮЦЕРИН
този
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=240695
или този
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=269478

доволни ли сте?

# 503
Би трябвало да има тестери по аптеките и от двата Peace, особено на втория, защото все пак е нов - есента излезе. Първия съм го пробвала навремето като излезе, но не ме впечатли никак.

# 504
  • Австрия

В края на лятото ползвах дневен и нощен: от дневния - не съм особено впечатлена (предадох за употреба по-нататък  Wink), от нощния имаше положителен резултат, бях доволна и го изразходих целия.. вземи си проби преди да ги купиш, най-добре  Peace
От volume-filler-a нямам впечатления.

# 505
Мерси мацки
  bouquet
ще се порзходя по аптеките

# 506
  • в 1001-та нощ

Първият съм го ползвала, лек е, не е мазен, при мен попива бързо, но не бих повторила, не е моят крем  Peace Но концентратът  от серията е много добър  Heart Eyes

Бих пробвала втория  Peace

Ти с каква цел? С каква кожа си? възрастов диапазон?

# 507
В момента ползвам Юсерин Хиалурон филър дневен заедно с концентрата. Крема попива бързо, макар да ми е малко мазен (кожата ми е комбинирана), но за зимата е добре. Не бях ползвала досега друг крем от този клас и при мен определено има видим резултат. Може би и съчетанието с концентрата усилва действието. Имам една по-изразена бръчка между веждите и линии около очите - не ги заличи, но някак ги омекоти, а кожата на цялото лице някак грейна и стана по-пухкава. Концентрата ползвам само където има бръчки (малко повече от месец).

# 508
Момичета, снощи ми пристигна ето този сет:
http://www.feelunique.com/p/Decleor-Soothing-Skincare-Coffret#buy-this-product
голяма радост беше  Grinning, докато тази сутрин не се намазах, изчаках 10мин. и започнах да слагам фон дьо тен - ужас започна да се рони на трохи  Shocked, изтрих се и се намазах с http://cdn1.feelunique.com/img/products/9855/Elemis_Maximum_Mois … ml_1363789812.png - който си ползвах до сега и ми харесва, но ми се искаше нещо по-богато като текстура. Най-вероятно ще му дам още шансове, но на някоя от вас случвало ли й се е и каква може да е причината?!
Благодаря  Hug
Здравейте, включвам се в дискусията, защото и аз съм на кръстопът - не зная какво да избера, много ми се иска да си намеря нещо натурално, но ефективно - за мен "ефективно" означава добра хидратация (мека и  свежо усещане на кожата) и заглаждане на фините линии.
Към Grape: да, случвало ми е е - малки белезникави частици имаш чувството, че ти се ронят от лицето - ужас Close и ако бързаш и нямаш време на се дегримираш, сложиш нов крем и т.н. може да бъде много, много неприятно. Пробвах миналата година URIAGE IsoFill (един розов крем, препоръчаха ми го като много награждаван) и едил черен Лиерак - и от двата крема имах такъв проблем. Моето решение бе да ползвам кремовете само като нощни.
Искрено се надявам да съм била полезна.. Simple Smile

ivet77  Hug много благодаря за съвета! А защо се получава това ронене, просто ми е необяснимо?!

# 509
Много има писано за т.нар. 'кир ефект' Laughing За себе си съм установила, че всеки крем, независимо дали е хидратиращ, по-мазен и пр., ако не е попил на 100%, се рони. Ако даден крем ми е по-тежък и трябва да го чакам 10 мин да попие, а нямам време, разгъвам една салфетка и я прилепям към лицето. По този начин се отнема излишното, което не е попило. Друг , мой любим вариант, е с термална вода, която можеш да напръскаш и след фдт/бб-крема, даже след пудра Flutter

Общи условия

Активация на акаунт