Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 808
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Да, пробвала съм с матиращи от по-нисък ценови клас и ми мазнеят, може би и защото са евтини. Затова искам съвет от вас Simple Smile

# 556
Аз от около месец ползвам матиращият крем на Лореал и съм доволна от него,матира доста добре.

# 557
От този клас - доста хвален е на Биодерма.
Аз съм със суха и не мога да кажа за него. Но съм ползвала овлажняващия серум и крема за суха кожа и съм много доволна. Ползвам и мицеларната вода

# 558
Аз ползвам на AVON,ANEW 35+ и съм доволна много. Simple Smile

# 559
Имам мазна кожа, склонна към акне, на 23 години съм и не ползвам никакъв крем, понеже абсолютно всички ми омазняват мега много. Препоръчайте ми някакъв Simple Smile Ползвах тестери на крема на Ла Рош за акнеична кожа и ми хареса, попива бързо и не ми мазнее, но след час примерно кожата ми пак лъсва Simple Smile Не успях да пробвам тестера с фдт и пудра, защото ми стигна за 2 пъти  Laughing
Bioderma Sebium Mat или Bioderma Sebium Global, но пъвият е по-удачен вариант ако търсиш нещо не-лъскощо и матиращо. Лично при мен пък, крема на Ла Рош ми матира идеално кожата! Ако ползваш ФДТ гледай да е без мазнини и матиращ, а матираща пудра  трябва да е задължителна за теб. Като усетиш, че лъсваш, слагай пудрата и готово. Продават се и къррпички, който попиват омазняването. Аз преди години съм пробвала едни от оризова хартия, но не помня марка.

# 560
Ползвам и фдт и пудра за мазна кожа, тоест матиращи и оризови листчета също, както и такива които имат пудра по себе си Simple Smile Благодаря за предложенията Simple Smile А кремът на Ла Рош влияе ли по някакъв начин на пъпките?

# 561
Ползвам и фдт и пудра за мазна кожа, тоест матиращи и оризови листчета също, както и такива които имат пудра по себе си Simple Smile Благодаря за предложенията Simple Smile А кремът на Ла Рош влияе ли по някакъв начин на пъпките?
ами аз си пазя цялостното мнение за блога ми, но мога да ти споделя, че след около 1 седмица употреба се забеляза ефект, което за мен беше изненада. Овен това помага и при черни точки (аз нямам де )  Mr. Green Embarassed Но на Ла Рош се води и хидратираща грижа, така че погледни тези на Биодерма ако искаш нещо матиращо и справящо се с проблема, защото цялата серия Себиум на Биодерма са съсредоточени в това, да помогнат спирането на производство на излишния себум.

# 562
На мен пък нещо  Виши не ми влияе добре,но наистина съм съгласна,че все пак си зависи и от кожата.БЛАГОДАРЯ за мненията  newsm10

# 563
Препоръчайте ми крем за лице на GARNIER,за 35+ нормална кожа,дневен и нощен. Simple Smile  bouquet

# 564
И на мен Виши не ми харесва, винаги оставя едно лъщене и мазен филм, дори Нормадерм. Откакто открих ланкомския Хидра Дзен, се преродих.

# 565
И на мен Виши не ми харесва, винаги оставя едно лъщене и мазен филм, дори Нормадерм. Откакто открих ланкомския Хидра Дзен, се преродих.
Кой точно ползваш? Аз започнах този за всеки тип кожа, но май не ми е ок. Пъпчасах, но пък съм и бременна. Нощният обаче е наистина добър, доволна съм.

# 566
  • София
Кой точно ползваш? Аз започнах този за всеки тип кожа, но май не ми е ок. Пъпчасах, но пък съм и бременна. Нощният обаче е наистина добър, доволна съм.

Дневният Хидра Зен не е нищо особено, и аз го ползвам. Нощния си е друга работа, даже ми попива по-добре от дневния. Според мен има далеч по-хубави и в пъти по-евтини кремове от Хидра Зен дневния.

Иначе ползвам и Нормадерм и при мен няма нито лъщене, да не говорим за мазен филм от oil free крем  Thinking

Отскоро ползвам Ibuki enriched, много много ми харесва  Heart Eyes

# 567
  • Belgium
O, дневният успокояващ Хидра Зен с SPF 15 е страхотен за моята кожа  Heart Eyes

Виши са ми изключително непоносими като продукти  Sick

# 568
  • София
Ползвам Aqua day на Герлен, но честно казано не съм доволна... Кожата ми явно е доста дехидратирана и тук е мястото да попитам дали някоя от вас може да ми препоръча крем за дехидратирана кожа, който от опит знае, че е добър? Кожата на бузите ми е доста суха, носът ми се бели тази зима, което е ужасно и не знам какво да правя...

# 569

Дневният Хидра Зен не е нищо особено, и аз го ползвам. Нощния си е друга работа, даже ми попива по-добре от дневния. Според мен има далеч по-хубави и в пъти по-евтини кремове от Хидра Зен дневния.

Иначе ползвам и Нормадерм и при мен няма нито лъщене, да не говорим за мазен филм от oil free крем  Thinking

Отскоро ползвам Ibuki enriched, много много ми харесва  Heart Eyes

Ползвам в момента нощния, но имам и този с фактора, и двата ми попиват идеално и в същото време се справят със сухите участъци. Купувам ги от ebay и ми излизат доста евтино. Simple Smile
Понеже ми е останало известно количество от Нормадерм, се намазах с него и разликата при мен е огромна.
Сподели кои по-евтини и по-хубави имаш предвид. Бих пробвала. Peace

Общи условия

Активация на акаунт