Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 772
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
Ползвам Aqua day на Герлен, но честно казано не съм доволна... Кожата ми явно е доста дехидратирана и тук е мястото да попитам дали някоя от вас може да ми препоръча крем за дехидратирана кожа, който от опит знае, че е добър? Кожата на бузите ми е доста суха, носът ми се бели тази зима, което е ужасно и не знам какво да правя...

Как я почистваш?

За под крема - можеш да ползваш масла - има специални за лице и под крем  Peace разгледай в аптека  Peace

# 571
  • София
Ползвам Aqua day на Герлен, но честно казано не съм доволна... Кожата ми явно е доста дехидратирана и тук е мястото да попитам дали някоя от вас може да ми препоръча крем за дехидратирана кожа, който от опит знае, че е добър? Кожата на бузите ми е доста суха, носът ми се бели тази зима, което е ужасно и не знам какво да правя...

Използвам демакиант на Estée Lauder и мицеларната вода на Биодерма (розовата). Преди месец пък ми се омазняваше около носа - нещо, което никога не ми се е случвало, но това го отдавам на мнооого стрес през същия период...

Как я почистваш?

За под крема - можеш да ползваш масла - има специални за лице и под крем  Peace разгледай в аптека  Peace

# 572
  • София
Кой точно ползваш? Аз започнах този за всеки тип кожа, но май не ми е ок. Пъпчасах, но пък съм и бременна. Нощният обаче е наистина добър, доволна съм.
Дневният Хидра Зен не е нищо особено, и аз го ползвам. Нощния си е друга работа, даже ми попива по-добре от дневния. Според мен има далеч по-хубави и в пъти по-евтини кремове от Хидра Зен дневния.

Иначе ползвам и Нормадерм и при мен няма нито лъщене, да не говорим за мазен филм от oil free крем  Thinking

Отскоро ползвам Ibuki enriched, много много ми харесва  Heart Eyes

Ползвам в момента нощния, но имам и този с фактора, и двата ми попиват идеално и в същото време се справят със сухите участъци. Купувам ги от ebay и ми излизат доста евтино. Simple Smile
Понеже ми е останало известно количество от Нормадерм, се намазах с него и разликата при мен е огромна.
Сподели кои по-евтини и по-хубави имаш предвид. Бих пробвала. Peace

Моят е без фактор  Peace
На мен по-добре ми понася Hydraphase на La roche, мисля че беше към 35 лв. Също и Hydrabio на Bioderma. Но моята кожа е доста чувствителна и понякога не реагира добре и на всеобщи любимци. Hydra Zen дневния ми оставя филм върху кожата.
Но сегашният ми фаворит е Ибуки на Шисейдо и определено оставам с него, ако продължи така добре да ми действа. Денем съм с него, вечер с Филорга или Ланком (редувам).

# 573
Мерси, сигурно ще ги пробвам първите два. Peace

# 574
Аз ползвам l'oreal triple action  Wink уникален е вече свърших 2-рото си бурканче прекрасен е попива абе нямам думи просто уникален е  Flutter Flutter

# 575
Момичета,моля препоръчайте ми хидратиращ крем за суха кожа който да има слънцезащита поне 20 фактор.
Загледах ето този,но не съм ползвала нищо на марката и много се чудя какво да взема

# 576
Авен и Ла Рош имат подобни кремове
аз ползвам лекия вариант на Авен / Heart Eyes/ и тествах този на Ла Рош, също е хубав - и двата са със спф точно 20

# 577
Авен и Ла Рош имат подобни кремове
аз ползвам лекия вариант на Авен / Heart Eyes/ и тествах този на Ла Рош, също е хубав - и двата са със спф точно 20
Ползвала съм и двата,тогава кожата ми беше комбинирана и крема на Ла Рош ми беше любим продукт,но сега кожата ми е доста суха,а нямам никакъв опит с продукти за такава.Сега се замислям дали да не си взема крем за суха кожа и отделно слънцезащитен,зашото освен хидратация ми трябва и висок фактор.

# 578
Момичета,моля препоръчайте ми хидратиращ крем за суха кожа който да има слънцезащита поне 20 фактор.
Загледах ето този,но не съм ползвала нищо на марката и много се чудя какво да взема
Моя приятелка страда от много суха кожа и дерматолог и предписа точно крем на А-Дерма за проблема. От нея знам, че марката е доста ефективна срещу този проблем. Но всяка кожа е различна, както знаем  Laughing

# 579
Здравейте, кремчето което използвам всекидневно е бебешки, мога да кажа, че те са най - безвредни, това е Бочко- Хидратиращ бебешки крем със зехтин и пшеничен зародиш за нежна и здрава кожа, подхранва, успокоява, като задържа естествената влага, предпазва кожата от външни въздействия  и засилва защитната и функция. А за пъпки, на раздразненото място крем здраве лека формула.

# 580
Аз лятото бях изцяло на този Бочко, използвах го след плажа, обилно се плесках с него не само по лицето и кожата ми се чувстваше прекрасно. За съжаление има само добър хидратиращ и подхранващ ефект, а сега ми трябва нещо по-силно.. Но за цената и количеството си, кремът е невероятен. Не съм сигурна дали имаше слънцезащитен фактор, обаче. В друга тема някой се беше изказал за състава Flutter, май не беше от най-натуралните Flutter , но аз не съм маниячка на тема без-парабени и консерванти на всяка цена..

Ако мога да бъда полезна за А-дерма - винаги подушвайте продуктите на този бранд, някои имат меко казано специфична миризма, предвид натуралния произход на съставките, които не допадат на всеки нос. По-конкретно визирам хидратиращата емулсия с овес Sick . Иначе добре хидратираше, идеален е за хора с атопични проблеми и бебета Hug

# 581
  • София
Здравейте! Дано питам на правилното място и вярвам, че ще помогнете.
Налага се да започна да използвам висок SPF за лицето. Към края на миналото лято за кратко ползвах емулсията на Юсерин с фактор 50 без допълнителен крем за лице. Преди емулсията съм ползвала дневни кремове с доста по-нисък фактор.
За това лято /като започвам веднага с първите слънчеви дни, заради доста чувствителна зона, която се появи на челото/ планирам пак да слагам Юсерин. Но какво да правя с дневния крем? След това ли го нанасям? Доколко успява да проникне поради нанесената преди това емулсия?
Ще съм благодарна и ако препоръчате крем за лице, който да успея да съчетая успешно по така начертания план /30+, смесена кожа, иска ми се нещо "опъващо и стягащо"; през нощта съм на Бинела/

bouquet  bouquet

# 582
  • в 1001-та нощ
Обичайно първо се нанасят емулсиите с фактор и след това кремовете, емулсиите са леки и попиват, без да пречат на крема  Peace

# 583
Напоследък чета хубави отзиви за козметика EVELLINE.Ако някоя от вас я ползва моля,споделете.Препоръчайте ми дневен крем 35+  bouquet.

# 584
В духа на последния пост, съм се насочила към един крем на Евелин, който май не се внася в България, т.е. внася се, но не успявам да намеря никъде. Става въпрос за крема с ретинол http://apteka.framar.bg/30016910/%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8% … D0%B5%D0%BA%D1%82
Стелажите са заринати с поне 10 серии на Евелин, но точно тази я няма newsm78
Чудя се и на Аромата, крема с ретинол и хиалурон, но нямам достатъчно инфо и отзиви. Рок го спират, Лореал съм скептична, май към Виши ще се насоча...

Общи условия

Активация на акаунт