Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е препоръчително да се започне захранването на бебето и кога е препоръчително да се въведе захранването на бебето?
Кога трябва да се сменят бибероните на бутилките и залъгалките?
Какво е действието на окситоцина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е препоръчително да се започне захранването на бебето и кога е препоръчително да се въведе захранването на бебето?
-
Кога трябва да се сменят бибероните на бутилките и залъгалките?
-
Какво е действието на окситоцина?
Окситоцинът е хормон, който играе решаваща роля по време на раждането, като стимулира контракциите на матката. Той също така се свързва със социалните взаимодействия, усещането за удоволствие и сексуалната стимулация. В медицината се използва за стимулиране на раждането и за контролиране на следродилното кървене.
-
Как се лекуват хеморроидите?
-
Как да се справя с хеморроидите по време на бременност?
Ако се видим някога, дай боже всекиму, ще си плесна челото в земята пред теб и ще ти замитам пред нозете. Как се справяш и си толкова дзен, нинам, ама искам и аз. 
(изобщо не ми е ясно дали е много или малко)
Пожелавам скоро да мине раждането при всички(и да бъде много лекичко). Но всъщност - наслаждавайте си се на последните мигове от бременноста. 
Оф надявам се да се размина
Хора ,като теб ,ме вдъхновяват и майчинството не ми изглежда чак толкова страшно 

Обясниха ми ,че това било реакция на кожата от прехода от водна към суха среда.Като петънце е ,появява се и след час изчезва ,но пък има на друго място.Не е страшно,спокойно.Щом не са ти изписали нищо за мазане ,няма проблем.
Пия чай от копър и анасон,сутрин си правя един литър и следобяд още толкова ,дано да има ефект.На капки за колики вяра нямам аз,това ми се струва само за успокоение на родителите