Още мъничко остана, скоро всяка ЮЛКА ще е горда мама! - тема 35

• 39 524
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, мами!
Хайде и тук да честитя на Хера! Жива и здрава бебка Ема, а мама бързо да я разкабеляват и да се възстановява!  Hug
Танче, всички сме с теб!  Hug Хайде до довечера да се разпишеш и ти. Май ще закриваш темичката. Simple Smile
Юли се изака  newsm44 newsm44 newsm44 А майка му се разплака от радост. Пробвах съвсем леко с термометъра в 4:30 сутринта, но ме достраша и не посмях да го тикна колкото док ми каза и никаква не я свърших. Събуди се после детето в 6 и го взех при мен, та до 8 му правих масажче на коремчето в просъница. Дойде ред да яде, памперса празен Sad Грабнах термометъра, викам, ще пробвам този път по-смело, буф в Судокрема, тъкмо да действам и чувам "пръц", поглеждам и О, чудо!  Heart Eyes Та се почна едно количество, милото направо се е измъчило съвсем. Беше си гъстичко като мекониума, хич не беше онова рядкото дето уж трябва да е. Та от днес му спирам Лефакса. Ще питам док за пробиотик, ако трябва ще пия чай от копър и анасон, но не искам пак да преживява това мъничо. (Брей, цяла плеяда за акото написах  hahaha )
Весе, благодаря за линка!  Hug
Лили, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, щастлива и обичана от хората около теб! Весел празник!   bouquet
А как ме замисли с тази играчка  Confused Но ми казаха, че ще ми дадат активна гимнастика, та за това се чудя...

# 421
Танче, стискам силно палци. Не се разстройвай. Все пак ти пожелавам да тръгне нормално раждане. Най важното е бебка да е добре. И да пратиш много поздрави на Светлето от мен и Далийка и на докторката в неонатологията - не знам как се казва, но е много готина.

Лили, нямам преки наблюдения за този хотел, но преди години много се оплакваха от олинклузива

# 422
  • varna
Таничка,и аз не щях ама след 24 часовото мъчение,което преживях,накрая просто исках да излезе иа дамсе свърши. Вече тотално разбирам  ените,избрали секцио.  Стискам палци да заключиш темста вече Peace Praynig

# 423
  • Бургас
мерси Роси и Хера

Роси, аз ти звънях да те разпитам за секциото, ама нещо не вдигаш...

# 424
  • София
Таничка успех и от мен следобед, не се плаши, не е толкова страшно, боли не мога да отрека но щом се навиват жените (вкл. и аз) за второ секцио значи не е толкова пък чак страшно. Спокойно повтаряй си, че до часове вече всичко ще е минало и ще си гушкаш рожбата.  Hug

# 425
  • София
Добре дошла, Ема! Хера желая ти много бързо възстановяване Hug
Сега се връщам от маникюр и педикюр, докато ме нямаше /не повече от час и нещо/, мъжа ми, който гледа детето ми звъня 4 пъти с въпроси, един от които многократно повтарящ се: "до къде стигна?"...
Казах му да не се прави на ударен, защото модерните мъже готвят, перат, чистят, хранят, преобличат, преобуват, изцеждат и още 101 други функции притежават Naughty

Танче, няма да се страхуваш. Щом аз, която съм с много нисък праг на болка, два "секциума" съм преживяла, че вече даже и забравила, значи е лесна работа. С теб сме и те мислим. Hug
Весе, аз пак да кажа ти много ми помогна  в болницата, макар и дистанционно Hug

# 426
  • София
Джине   Hug Hug Hug

Сега се връщам от маникюр и педикюр, докато ме нямаше /не повече от час и нещо/, мъжа ми, който гледа детето ми звъня 4 пъти с въпроси, един от които многократно повтарящ се: "до къде стигна?"...

Joy Ще ме убиеш с тоз Стилян!  Joy

А моят като го оставя, (случвало се е точно два пъти) и като се прибера той плува в пот. Ама целия е мокър от зор, обаче не ми се обажда козирога му мръсен, инат, той ще ми доказва, че не е кой знае какво да гледаш бебе и стоически издържа.  Mr. Green Като го попитах "що си целия мокър?" отговорът му беше hahaha  "нарочно се потим".

# 427
Хайде, честито и от тук! Хера желая ти много щастие с малката принцеса!  Hug  bouquet Hug

# 428
Таничка, спокойно. Не е страшно секциото. Има болка само 3.4 дни и не е постоянна, а при движение. Ако имаш конкретни въпроси , питай ще ти отговоря от сърце  Hug. Желая ти успех  Hug

# 429
Здравейте, мами!
Хайде и тук да честитя на Хера! Жива и здрава бебка Ема, а мама бързо да я разкабеляват и да се възстановява!  Hug
Танче, всички сме с теб!  Hug Хайде до довечера да се разпишеш и ти. Май ще закриваш темичката. Simple Smile
Юли се изака  newsm44 newsm44 newsm44 А майка му се разплака от радост. Пробвах съвсем леко с термометъра в 4:30 сутринта, но ме достраша и не посмях да го тикна колкото док ми каза и никаква не я свърших. Събуди се после детето в 6 и го взех при мен, та до 8 му правих масажче на коремчето в просъница. Дойде ред да яде, памперса празен Sad Грабнах термометъра, викам, ще пробвам този път по-смело, буф в Судокрема, тъкмо да действам и чувам "пръц", поглеждам и О, чудо!  Heart Eyes Та се почна едно количество, милото направо се е измъчило съвсем. Беше си гъстичко като мекониума, хич не беше онова рядкото дето уж трябва да е. Та от днес му спирам Лефакса. Ще питам док за пробиотик, ако трябва ще пия чай от копър и анасон, но не искам пак да преживява това мъничо. (Брей, цяла плеяда за акото написах  hahaha )
Весе, благодаря за линка!  Hug
Лили, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, щастлива и обичана от хората около теб! Весел празник!   bouquet
А как ме замисли с тази играчка  Confused Но ми казаха, че ще ми дадат активна гимнастика, та за това се чудя...

Гърл , за да нямате запек, намали дозата, но не спирай капките които използваш, докато преминат коликите  Hug

# 430
  • Перник
Честита Ема на мама Хера   bouquet
Честита Маги на мама Катето   bouquet
Да са ви много послушни госпожиците, а на вас бързо възстановяване

Момичета, моя Христо прави много дълги паузи през ноща за хранене. Като заспи към 21-22ч. и се буди чак към 4-5. Това дали е притеснително. Попринцип си наддава добре, за месец беше качил 1.300. Незнам да се притеснявам ли? Жал ми е да го събуждам принудително.

Танче успех мила следобяд. Стискам палци, дано мине по възможно най-лекия начин всичко и за теб и за бебчо  Hug

# 431
Херичка, честита дъщеричка !!!! Да ти е жива и здрава а ти бързо да влезеш във форма !  Hug  bouquet

Таничка, много ти стискам палци  Praynig Всичко ще мине нормално, не се притеснявай ! Следобед ще си имаш вече бебенце и ще закриеш темичката   bouquet Успех !

Джине, нЕма такав фога  hahaha Не знам как ги раждаш такива, замислИ се за кариера в комедийно шоу  Mr. Green

На мен днеска не ми се пише нещо, мързи ме, един комшия прави ремонт и ми бръмчи на главата, а съм спала точно 2 чАса....Поне секса у дома вече е постоянно явление, което си е голям напредък. Или както казва ММ: "Друго си е да олабиш жилата"  Mr. Green

# 432
Катеее - честито!  HugДа ти е жива и здрава малката принцеса и да ви радва много!  bouquet
Сандалке -  Hug за коликите и моята педиатърка каза същото - момчетата страдат доста по-често. А и да хване някое от момичетата, те търпят доста повече и не плачат толкова много (милите още от бебета си търпят болката ) Иначе и аз рева за всичко - само като погледна бебето и ми се насълзяват очите от щастие! После се чудя дали се справям добре и пак му удрям един рев....като казвам на хората, че съм родила и пак плача..абе нямат край тия сълзи, но пък на мен ми е сладко да се наплача (ако ти кажа, че и в момента съм се просълзила )
lili_sf - честит рожден ден! Да си жива и здрава и една спокойна и щастлива мама   bouquet

herairness - честита малка принцеса! Да ти е жива и здрава малката! Да се гушкате много и скорошно оправяне за теб   bouquet Hug
*Таничка* - мила всичко ще мине добре и скоро ще си гушкаш малкото сладурче Simple Smile Мисли за него и всичко ще мине много леко. Прегръщам те Hug
Гърл - хехе, представяш ли си колко е мило всичко - радваме се, че Юли се е изакал Simple Smile Хихи, наистина супер сладичко. Аз преди една година дори не съм си представяла , че може да ме вълнуват такива неща  Heart Eyes

Ние сме добре с бебка...само се притеснявам дали се храни добре, вече го обърнахме на поискване. Огладнява на часа за хранене, но хапва много малко и точно след един час е супер гладна. Сега се чудя какво да я правя, забравям вече кога съм я нахранила, кога не съм....
Сдухах се, защото сутринта тя взе да мрънкоти, а аз не я чух и си спях, добре че беше ММ да ми каже да отида да я нахраня.
ММ го изгоних да ходи да кара сърф на Огняново с един приятел, че вече започнахме малко да си идваме в повече по цял ден вкъщи Simple Smile Но той се грижи много добре за нея, сменя пелени, храни с шише....само му е трудно да я преолича, че ми били много дебели пръстите и не може да й вкара ръката. Иначе вчера излизах и ги оставих с бабата и са се справили много добре. Майка ми каза, че тя нищо не правила, всичко ММ искал да си свърши сам Simple Smile
Моето коремче се прибира и аз се чувствам много добре, малко само кожата е провиснала, но много мъничко...направо съм герой сериозно, почти се побирам в дрехите от преди бременоста  Flutter

# 433
ХЕРА ЧЕСТИТА ЕМА!
Момичета и Елито акаше веднъж дневно,и то с големи напъни,но откакто смених АМ ака по три пъти на ден без проблем.И като бях отвикнала да ми ака толкова редовно и викам Ели голяма дрисла стана,но така е по добре,олеква му на детенцето.

# 434
 Hug
Хера, честита Ема да ви е жива и здрава и много да ви радва  Hug
Таничка  Flowers Four Leaf Clover  стискам палчета, а ти не се притеснявай всичко ще мине добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт