Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е препоръчително да се започне захранването на бебето и кога е препоръчително да се въведе захранването на бебето?
Кога трябва да се сменят бибероните на бутилките и залъгалките?
Какво е действието на окситоцина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е препоръчително да се започне захранването на бебето и кога е препоръчително да се въведе захранването на бебето?
-
Кога трябва да се сменят бибероните на бутилките и залъгалките?
-
Какво е действието на окситоцина?
Окситоцинът е хормон, който играе решаваща роля по време на раждането, като стимулира контракциите на матката. Той също така се свързва със социалните взаимодействия, усещането за удоволствие и сексуалната стимулация. В медицината се използва за стимулиране на раждането и за контролиране на следродилното кървене.
-
Как се лекуват хеморроидите?
-
Как да се справя с хеморроидите по време на бременност?
/. А, иначе Марина не яде от гърда, но докато се храни от шишенцето и тя гледа с очички и е сладко, ай сега да не искаш да кажеш, че мойто, като не е кърмено е второ качество /внимавай какво говориш, че може някой ден снаха да ти стане
Те са неонатолози 
но после не ме огря мене. накрая минах последният ден на обща храна. Нашите ми бяха донесли два сандвича със саламче и с кашкавал и аз тайно първата вечер си хапнах половината от тоя с кашкавала. Обаче майка ми мушнала и ягоди и сливи в чантата и незнайно от къде се появиха стадо мравки и ми налазиха сандвичите баш
та ядох сливи. Понеже операцията е коремна и е желателно да се спазва диета. Ама пък аз като чуя думата диета и съм ужасно гладна вече. Та през цялото време тъпчех нещо все едно ми е за последно.
Мажа се с Лансинох вече 2-3 пъти, но няма подобрение.... 

Ама и аз сега с прибрания корем навлякох една тясна рокличка, червени високи обувки и червена кожена чанта и обилно количество грим. Та даже и аз си се харесах
Минималния курс на антибиотика бил пет до седем дена. Ама никой не можа да ми обясни точно ква беше таз инфекция и какъв е тоз общ антибиотик. Правели изслефвания всеки ден уж и по преценка на главната неонатоложка. Сега вече я разбирам Пина като недоволстваше по отношение на точене на касата.