Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е препоръчително да се започне захранването на бебето и кога е препоръчително да се въведе захранването на бебето?
Кога трябва да се сменят бибероните на бутилките и залъгалките?
Какво е действието на окситоцина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е препоръчително да се започне захранването на бебето и кога е препоръчително да се въведе захранването на бебето?
-
Кога трябва да се сменят бибероните на бутилките и залъгалките?
-
Какво е действието на окситоцина?
Окситоцинът е хормон, който играе решаваща роля по време на раждането, като стимулира контракциите на матката. Той също така се свързва със социалните взаимодействия, усещането за удоволствие и сексуалната стимулация. В медицината се използва за стимулиране на раждането и за контролиране на следродилното кървене.
-
Как се лекуват хеморроидите?
-
Как да се справя с хеморроидите по време на бременност?
Обаче аз не рева, аз направо нападам и го карам да съжалява сто пъти за всичко , което е направил. Вчера ми обяснява, как като дойдат гости за питката, щяло да има и деца. А аз няма как да кажа на майките - елате сами, без децата си. И как видите ли щяло да стане у нас лудница, да викат , да крещят, да се гонят. А той такива работи не обичал. И можело да се наложи да е и той на питката, та ако много прекалят да им фраснел по няколко шамара
Знам, че в повечето случаи не го казва сериозно и даже не го мисли наистина, но трябва да си изтърпи наказанието
А имам чувството, че много му пречи и убива тая гадна щипка. И както каза Скреч, мирише лошо
Четох някъде, че и до 40 дена можело да не падне

Добре, че си тръгва на 11-ти вечерта!
Ми извинявай, ама толоз време бременна, секс нула (макар, че сега се възобнови) а в НСА се навъдили едни ми ти такива пичовееееееее, голички до кръста, хубавки, стегнати, тичат потнички по стадиончето...майко милааааааа...
То аз и за това предпочитам сама да се разхождам , че с ММ се налага само тайничко да хвърлям озверели погледчета

Исках да попитам кога се разбира,че гърдата е празна?Скоро след започване на кърменето гърдите ми стават точно като превтасало тесто,отвратителни!Това значи,че са добре изпразнени,ако не се лъжа или..?Предлагам и двете гърди на едно кърмене.