Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е препоръчително да се започне захранването на бебето и кога е препоръчително да се въведе захранването на бебето?
Кога трябва да се сменят бибероните на бутилките и залъгалките?
Какво е действието на окситоцина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е препоръчително да се започне захранването на бебето и кога е препоръчително да се въведе захранването на бебето?
-
Кога трябва да се сменят бибероните на бутилките и залъгалките?
-
Какво е действието на окситоцина?
Окситоцинът е хормон, който играе решаваща роля по време на раждането, като стимулира контракциите на матката. Той също така се свързва със социалните взаимодействия, усещането за удоволствие и сексуалната стимулация. В медицината се използва за стимулиране на раждането и за контролиране на следродилното кървене.
-
Как се лекуват хеморроидите?
-
Как да се справя с хеморроидите по време на бременност?

Ще я ползвам, че нямам време да правя друга, ама много ме е яд, дано поне е вкусна отвътре, то е ясно, че кората никой няма да я яде и дано по снимките не изглежда ужасно зле...много ме е яд, много, много, много
При нас още няма нищо на този южен фронт. Вижда се само така, мъгляво в далечината, като една химера. Аз имах голямо желание след раждането като ми олекна шкембето с две бебета, но сега с тва недоспиване, вече ми се изпари. А и още ми текат пустите лохии. До кога е нормално? Пък и кога да се сексим, като постоянно трябва да им прислугвам на грухлите. Представям си как съм награбила по едно дете на цица, докато ги люлея, сексейки мм. Крейзи шит отвсякъде 

Един прекрасен , и за щастие спокоен за нас, месец измина. Равносметката е сладко, добро, поспаливо, кротко и неревящо бебенце. Дано така си остане ! Не съм уморена, не съм недоспала, че даже и за сексене - време бол ! (Мъхче, завиждай
За съжаление след това му кърмене аз ще ближа рани поне 2 дни защото бях нахапана, сдъвчана, насмукана, одрана и прочие и сега всичко що е цица ме боли