Отговори
# 210
Момичета, кутиите за прах за пране, които бяха на промоция мин. седмица в Кауфланд дали могат още да се купят?

# 211
  • sofia
Има ли намалена захар по тия вериги newsm78

В Метро има Захира на 1,69, но са 10 пакета.

от 15.08 е тази цена в Метро

Не от, а до http://proxy.metro-group.com/METRO-Bulgaria/Food_1613/#/spreadview/32/
Пред мен е следващия каталог хранителни 15,08-28,08 - на последната страница...явно я продължават промоцията

# 212
Момичета, кутиите за прах за пране, които бяха на промоция мин. седмица в Кауфланд дали могат още да се купят?
В Бургас не ги видях днес Sad

# 213
  • о`майна лунна нощ е
Кутиите не бяха налични във всички магазини. В Пловдив, в този, който ми е близко, изобщо не бяха докарали. Наложи се да ходя до тракийския, за да купя. Имам такава кутия още от миналата година. Много са сладки на дизайн и вършат добра работа, но имайте предвид, че не са особено големи. Побират пакет от 2 до 3 кг. максимум, в зависимост колко сте упорити в тъпкането. Та за едната красота помислете дали си заслужава да се ядосвате.

Ако имам път, ще проверя дали има налични още в Пловдив. Миналата година така исках да си взема допълнително бройки /за подарък/, но ги бяха прибрали веднага след изтичането на седмицата.

# 214
  • София

Ако са останали -да, но ще бъдат с друга цена. Аз си купих и съм доволна. Simple Smile

# 215
 Днес в Кауфланд на Цариградско шосе(Плд) имаше от тези кутийки за прах за пране ..наистина са много симпатични, но казвам кутийки защото наистина са много мънички, а цената им не мога да кажа с точност, но ми направи впечатление, че е висока- 5,99-6,99 ли беше, ще ви излъжа.
 От олекотените завивки също имаше там, на мен ми изглеждаха много добре. За разлика от спалните комплекти, които са пуснали на промоция  Stop 100% ПЕ, демек чист найлон си бяха  Mr. Green

# 216
Ще се разходя да видя дали имат. Малко ми е неудобен транспорта до там.
Но ако са на цена над 5 лв. просто не си заслужават...

Благодаря за инфото Hug

# 217
  • Пловдив
А от другите прИмоции в Кауфланд нещо интересно Rolling Eyes Имало намалени тигани,котлони и т.н.

# 218
   Има много намалени керамични тигани и тенджери на Sapir.
 Тиганите не знам дали навсякъде са така, но на Цариградско бяха всякакви размери, но само едни дълбоки. Аз имам такъв тиган на Sapir, ама от по-плитките и съм доволна от покритието, само дето дръжката се налага мъжа ми да я стяга, ама аз го изнасилвам тоя тиган от ползване hahaha .
  Имаше два размера нито големи нито малки керамични тенджери намалени от 30-40 лева на съответно 16 лв по малката и 19,99 лв по-голямата. Много се чудих дали да не си взема, ама се отказах, визията им не ми хареса, едни странни дръжки имат, ще си карам с алпаката  Crazy

# 219
  • Пловдив
Аз взех такъв тиган от предното им намаление,но като го сложих у нас на котлона/керамичен/ се оказа крив Confused и ми се клати и върти ooooh! Та се чудя за нов,но ако и той е така...

# 220
Днес в Кауфланд на Цариградско шосе(Плд) имаше от тези кутийки за прах за пране ..наистина са много симпатични, но казвам кутийки защото наистина са много мънички, а цената им не мога да кажа с точност, но ми направи впечатление, че е висока- 5,99-6,99 ли беше, ще ви излъжа.
 От олекотените завивки също имаше там, на мен ми изглеждаха много добре. За разлика от спалните комплекти, които са пуснали на промоция  Stop 100% ПЕ, демек чист найлон си бяха  Mr. Green

наистина са малки, а и не уплътняват добре. Аз съм купувала от Германия, нищо общо. Същото мога да кажа и за кутиите за сандвичи Sick

# 221
Понеже някой питаше за кашкавал Мероне, от днес в Т-маркет на цена - 2.50 лв за 200 гр.

Кайма народна за принцеси и универсална с лук - 1.19 лв пак там

# 222
  • София
Понеже някой питаше за кашкавал Мероне, от днес в Т-маркет на цена - 2.50 лв за 200 гр.

Стига бе! Кайма народна и кучетата не я ядат! Sick

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 22:45 от july1993

# 223

За всеки влак си има пътници.  Peace

# 224
  • Mediterraneo

?! Аз я ям, още не съм станала куче. По- скоро точно защото не съм куче  Thinking Рядко купувам кайма като цяло, но ако вземам, то е точно Народна.

Общи условия

Активация на акаунт