Отговори
# 225
Истината е, че и аз ям точно от тази кайма 2 или 3 пъти годишно и то само ако ми се приядат принцеси.Но понякога правя супа топчета точно от нея, защото е овкусена.

# 226
И аз съм взимала от кайма Народна за принцеси, също нямам лоши впечатления ... и преди и след нея никой не е лаел и ръмжал вкъщи  Joy и никой не е препикавал дърветата в района  Joy

# 227
И аз често купувам от нея,като ми трябва по-малка разфасовка и досега не съм случвала на кофти кайма  Peace А пък и за тези пари няма как да очакваме да е по-добра  Laughing

# 228
  • София
Някой да има отзиви за възглавниците на Тед от промоцията на Кауфланд? Ще се радвам да споделите.   bouquet

# 229
Ние имаме такава.Аз не мога да спя на нея,но моят приятел твърди,че е супер удобна и даже си я разнася с нас като пътуваме някъде  Laughing Не знам какво търсиш -дали да е висока или ниска,мека или твърда,но единственото,което мога да кажа,че нашата почти не е мръднала  Peace  аз спя на много меки и ниски възглавници и тази ми идва висока и твърда,дано съм била полезна  Peace

# 230
  • София
zuzka@ Много ти благодаря за споделеното мнение. Търся среден вариант, нито мека нито твърда, както и нито ниска нито висока   Mr. Green Ще мина да я видя на живо как е, много благодаря.   bouquet

# 231
  • София
В DM до другата сряда има новия Pur, 0,900 ml. за 1.95 лв.

# 232
  • Русе
 В Карфур излязоха ли ученическите пособия, има ли някаква акция за тях.

# 233
  • Mediterraneo

Аз попаднах на брошура на Била за ученически истории  Peace

# 234
  • 1st floor

Аз попаднах на брошура на Била за ученически истории  Peace
А аз на хартиена на Метро, мисля, че беше за след 15-ти... Laughing

# 235
В Пени Маркет пасатор за 12 лв - 400 вата (как ме е яд,че си взех Елит 20 лв - 250 в)

# 236
В Пени Маркет пасатор за 12 лв - 400 вата (как ме е яд,че си взех Елит 20 лв - 250 в)
Mоже ли линк, че нещо не мога да се ориентирам в сайта им? От кога е промоцията?
 Embarassed

# 237

И аз така, аз взех преди 10-на дни от Кауфланд пак за 12лв, но 170вата  ooooh! и с пластмасов накрайник, а този в Пени е с метален.

Промоцията е от утре  Peace

# 238
  • Варна
Току-що видях, че има на промоция двоен матрак за спане в Пикадили за 24.90 лв. Офертата е валидна до днес, ако не се лъжа. Някой знае ли дали са читави и дали има помпа към него  newsm78 Ще се радвам някой да сподели мнение, че да знам след работа да тичам ли до Пикадили да взема, ако има останал, разбира се Simple Smile

# 239
  • Mediterraneo

И аз така, аз взех преди 10-на дни от Кауфланд пак за 12лв, но 170вата  ooooh! и с пластмасов накрайник, а този в Пени е с метален.

Промоцията е от утре  Peace

Ами върнете ги и си вземете от тези!

Общи условия

Активация на акаунт