Отговори
# 240
И аз отдавна не пазарувам в Била. Скъпо ми идва, а нещата от топлия щанд изобщо не стават...

# 241
  • у дома
Момичета, взех си пасатора от Пени и вече го пробвах. Определено си заслужава покупката, немски, 3 г.гаранция, метален накрайник, 12 лева  Hug. Дори се замислям дали да не си взема още един /често ползвам по принцип/.

# 242
Здравейте   bouquet

Пийвам кафе, разглеждам промоциите ... и реших да се консултирам с вас...

За Маслото Elle & Vire какво ви е мнението?
Също и за Карловското саламурено сирене?

# 243
Лазурит, това масло е, което е в Била на промоция, нали? Ако нямах масло вкъщи, щях да го пробвам, все пак е намалено с над 1,20 (обикновено се продава около 5 и нещо, а сега е 2,99лв) , т.е. може би е доста хубаво  ... а и предвид грамажа му от  200г. за нормалната му цена си идва доста скъпо  ... обикновено големите опаковки масло са 250г. и варират около 3-4лв ...

# 244
  • София
Хубаво е маслото Elle & Vire. Само редовната му цена не ми харесва.

# 245
Благодаря ви, момичета!
Забърсах си едно...

Много се зарадвах на цената на памперсите на Клевър.... 50бр за 11.35лв...

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 18:18 от Лазурит

# 246
  • София
В Карфур има промоция на Perwoll- плащаш 2 по 5.99 и взимаш 3. Има 4 вида- за тъмни дрехи, за цветни, за бяло и за вълна. Така всяко едно излиза по 4 лв.

# 247
  • София

Без промоцията не бих взела заради цената, но сега реших, че е добър момент за проба. По съдържание е ок за мен, опитах - доволна съм. Държи се като масло и има съответен вкус. Срокът на годност е доста дълъг. Обикновено ползвам немско масло - 4 до 5 лв. за 250 гр. върви без промоция, но аз си дебна и си зареждам от намаленията.

# 248
В Карфур има промоция на Perwoll- плащаш 2 по 5.99 и взимаш 3. Има 4 вида- за тъмни дрехи, за цветни, за бяло и за вълна. Така всяко едно излиза по 4 лв.

Има я и в Хит, но за 2 броя какъв да е течен Первол от 1 литър получаваш Первол за бяло пране от 1 литър.
Аз се възползвах, сравнително доволна съм, този за цветно пране има много приятен и лек аромат. Не се справя със сериозни петна, иска си предварително киснене, но нови петна или по-леки премахва без проблеми.
Первол за бяло пране го ползвах два пъти - много ми допадна, бялото стана много свежо  Peace

# 249
Тези дни една приятелка бе купила два пакета със солети от Фантастикото до тях, мисля че е около Черковна самия магазин...
Срока им на годност бе до 5 май 2011 година!!!!!
За съжаление не  пазеше касовата бележка, за да се оплаче в КЗП.

# 250
Тези дни една приятелка бе купила два пакета със солети от Фантастикото до тях, мисля че е около Черковна самия магазин...
Срока им на годност бе до 5 май 2011 година!!!!!
За съжаление не  пазеше касовата бележка, за да се оплаче в КЗП.

Ако ходи пак там да погледне останалите солети, откъдето е взела тези - много често е цяла партида, която никой не е забелязал като зарежда, че е с изтекъл срок ... и да им каже на място да си ги приберат  Peace

# 251
  • софия

Това е любимото ни масло. До кога е промоцията?

# 252

Това е любимото ни масло. До кога е промоцията?

До сряда включително  Peace

# 253
  • софия
Благодаря Hug Ще отскоча на обяд да взема. Това масло и маслото на Домлян са единствените, които миришат на масло и приличат на такова. Домлян ми е за готвене, а това за филийки.

# 254
  • Пловдив
В Пени дали има още от пасаторите Rolling Eyes За Пловдив питам,ако някой е мернал...

Общи условия

Активация на акаунт