Отговори
# 195
  • София
От утре в "Кауфланд" ще има 7 кг прах за пране
Ariel Color или Ariel Mountain Spring на промоционална
цена 20,99лв. Старата цена на праха е 30,75лв.,
стига за 70 пранета.

Скрит текст:

И аз това си заплюх от новата седмица. Само дано не е от тези - второ качество за източна Европа.

# 196
А какъв мислиш, че е?

# 197
Здравейте, бях в ЛИДЛ и ми попадна каталога. Simple Smile
От другата седмица ще има робот за 125 лв .
Какво ще кажете, май е добър? Аз не разбирам много, но искам да си взема.Дали да е от ЛИДЛ?

# 198
Питай в темата за Лидл, там има добри коментари за робота

# 199
  • София
Поне да са го подобрили малко. Joy Иначе Савекс е по насметка от сегашната промоция.  Simple Smile

# 200
Тази седмица ходих няколко пъти до Кауфланд и видях тези големи пакети Ариел по 70 пранета да се търкалят по земята под регалите без цена, пък и като гледам така брошурата, ще бъдат от новата партида с новата опаковка (ето и старата опаковка, за да се сравнят различията).
Промяна има и в състава. Не знам дали е подобрение (е, за мен не е), но старият съдържаше 15-30% кислородни избелители, а новият - 5-15%. Другото си е същото. А, и на новия ароматът ми се струва убийствено силен от опаковката.

# 201
  • София
Е, явно си доста по-навътре в темата за перилни препарати. И какво излиза? В края на краищата струва ли си да се вземе или не?

# 202
Да, защо не? Цената е добра - 30 ст. на пране за Ариел си е супер (иначе е над 50 ст.) и в случай, че переш много и не те притеснява голямото количество. Но е румънски (или чешки), произведен за Източна Европа. Не възлагай да е нещо различно от малките опаковки по 20 пранета.

# 203
  • София
Да, защо не? Цената е добра - 30 ст. на пране за Ариел си е супер (иначе е над 50 ст.) и в случай, че переш много и не те притеснява голямото количество. Но е румънски (или чешки), произведен за Източна Европа. Не възлагай да е нещо различно от малките опаковки по 20 пранета.
Чудех се дали не е по-добър течният Burti от сегашната промоция - 1.5л - 5.49лв

# 204
Със сигурност е по-добър.

# 205
  • София
Със сигурност е по-добър.
Благодаря ти!   bouquet А ако го сравним с лидълското ОМО, което пускат в понеделник?

Последна редакция: нд, 11 авг 2013, 17:42 от july1993

# 206
По-добър е от лидълското ОМО.

# 207
  • София
От 13ти ще пуснат тези ютии:
http://test-comparatif.quechoisir.org/fer-a-repasser-162404/carr … 2000a-12-p167409/
Не разбрах каква марка е и колко е мощна?!

Имат ли опция връщане до 30 дни Карфур?

# 208
  • на земята
Някой отзиви за парочистачката,от утре е на промо цена дали си заслужава..)))Ако я има някой да сподели мнение.Благодаря

# 209
  • Пловдив
Някой да е видял олекотените завивки, които са сега на промоция в Кауфланд? Искам да купя една, но не знам дали си струва. По Коледа купих един комплект, който беше супер, но после 3-4 пъти правиха промоции само на олекотени завивки, но те не струваха.
Моля, ако някой ги е видял днес, да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт