Отговори
# 255
Масло немско има и от днес в Кауфланд 2,99лв/250г ...

# 256
Здравейте, питам за магазин Кауфланд - в един от тях във Варна видях, че има магазин за обувки, как му е името някой може ли да каже? Дали ги има и в София тези магазини за обувки? Благодаря  bouquet

# 257
Дайхман. Има ги в някои магазини Кауфланд, има ги и в почти всички молове.

# 258
  • Пловдив
Много се зарадвах на цената на памперсите на Клевър.... 50бр за 11.35лв...

Лазурит това редовна цена ли е в момента на памперсите? Защото не ги видях да са намалени в брошурата,а ги дебна? Ако са толкова в момента ще скоча утре да си взема няколко пакета.

# 259

Ок, мерси! Може би ми се привидя някакво друго име, но явно това е магазинът.   bouquet

# 260
  • София

Ок, мерси! Може би ми се привидя някакво друго име, но явно това е магазинът.   bouquet

Не знам във Варна какъв е, но не във всички магазини Кауфланд има Дайхман. Примерно в Пловдив съм виждала Мат Стар - също толкова голям и просторен като Дайхман.  Wink

# 261

Лазурит това редовна цена ли е в момента на памперсите? Защото не ги видях да са намалени в брошурата,а ги дебна? Ако са толкова в момента ще скоча утре да си взема няколко пакета.

Мисля, че не са намалени такава си им е цената, от както ги промениха и ги направиха в 3 размера и им намалиха цените. Аз преди вземах най-големия размер бяха по 16лв сега ги гледах , че са 12,50лв.

# 262
Здравейте, питам за магазин Кауфланд - в един от тях във Варна видях, че има магазин за обувки, как му е името някой може ли да каже? Дали ги има и в София тези магазини за обувки? Благодаря  bouquet

Мисля, че магазинът за обувки, в Кауфланд Варна, е Матстар - потърси ги в Гугъл, сигулно имат страница и адреси на магазините им  Peace Не е Дайхман - в това съм 100000% сигурна.

# 263

Мисля, че не са намалени такава си им е цената, от както ги промениха и ги направиха в 3 размера и им намалиха цените. Аз преди вземах най-големия размер бяха по 16лв сега ги гледах , че са 12,50лв.

и според мен им е редовна... нямаше по-различен етикет

# 264
  • София

и според мен им е редовна... нямаше по-различен етикет
А как са тези памперси в сравнение с Лидълските - тях купувам напоследък, защото сме само на нощен памперс.

# 265
  • Варна - Черна гора
В Кауфланд 2, Варна (до Mall Varna) магазина за обувки е Mat star  Peace.

# 266
Памперсите на Клевър: Мен ме устройват - малкия е с тях навън и (понякога) когато спи.
Може би са една идея по-плътни... но не спарват сякаш... Нямат ластик на гърба, ама вече не ми е и необходим де ...
Лепките им са кекави - не стават да се отлепват и залепват няколко пъти или да се свалят като гащички, но това вече не ми е необходимо ...

# 267
Здравейте, питам за магазин Кауфланд - в един от тях във Варна видях, че има магазин за обувки, как му е името някой може ли да каже? Дали ги има и в София тези магазини за обувки? Благодаря  bouquet

Мисля, че магазинът за обувки, в Кауфланд Варна, е Матстар - потърси ги в Гугъл, сигулно имат страница и адреси на магазините им  Peace Не е Дайхман - в това съм 100000% сигурна.

Да,мисля че беше нещо с Ма в името, но понеже и Дайхмайн го има, реших че съм се объркала. Мисля,че става дума за този Мат стар. Ще потърся в Гугъл. Peace
Илка,Таня  Peace

# 268

А как са тези памперси в сравнение с Лидълските - тях купувам напоследък, защото сме само на нощен памперс.

Преди да ги променят Лидълските по ми харесваха защото бяха много меки, а Клевърските по-твърди. Но след промяната и те вече са мекички, та в това отношение разлика нямат много, но според мен Лидълските са по-тънки и повече пропускат, защото и аз ползвах само за сън и с тези на Лидъл почти всяка сутрин беше мокър, докато с  Клевър се случваше рядко.

# 269
Да, с Тужур, влагата се усеща отвън, докато с Клевър не толкова.

Но при нас памперса след сън не е пълен и не мога да преценя сега колко поема преди да пропусне  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт