Отговори
# 675
бонбонбон, можеш направо като решиш какво ще си взимаш с точките, отивайки в магазина да помолиш да ти дадат една бланка, 100% ще имат и аз онзи ден си поисках и имаха, но ако ходиш да пазаруваш често оттам, като си на касата им кажи да ти дадат, мисля че се събират до края на този месец, а до края на януари могат да се употребят - за повече (и по-сигурно) инфо на първа страница съм дала линк към страницата им, виж там  Peace

# 676
Някой купи ли от комплекта силиконови четка и шпатула от Кауфланд -дръжките на тези в ЛИДЛ  са метални -аз не обичам да докосвам точно такова желязо.
 И още един въпрос има ли разлика между купите за разбиване в  двата магазина,гледах тази в Лидл и е идеален с гумен уплатнител отдолу.

Да, горини са, с пласмасови дружки имитиращи стъкло Peace

# 677
  bouquet мерси Ани -сега оставя да се затътря до там -това ми е най-трудната част  Laughing

# 678
Онзи ден ми се прииска да взема пилешки дробчета от Била и гледам замразените 2,99лв и като ми се стори, че това е цената за килограм ... помислих, че е ок (щях да взема охладени, но нещо .... не ми се понравиха) ... та отивам на касата и се оказа, че това било цената за 500г  Shocked Върнах се да видя цената на охладените, килограмът не надвишаваше 3-4лв, а на замразените излизаше 6лв (колкото цяло пиле) .... Това не е ли супер ненормално???

# 679
Онзи ден ми се прииска да взема пилешки дробчета от Била и гледам замразените 2,99лв и като ми се стори, че това е цената за килограм ... помислих, че е ок (щях да взема охладени, но нещо .... не ми се понравиха) ... та отивам на касата и се оказа, че това било цената за 500г  Shocked Върнах се да видя цената на охладените, килограмът не надвишаваше 3-4лв, а на замразените излизаше 6лв (колкото цяло пиле) .... Това не е ли супер ненормално???

А на една и съща фирма ли бяха?

# 680
  bouquet мерси Ани -сега оставя да се затътря до там -това ми е най-трудната част  Laughing
Няма за какво Blush

Дробчетата ако са на различна фирма е нормално, аз купувам само бразилските по 1 кг за ооло 3 лв

# 681
Няма за какво Blush

Дробчетата ако са на различна фирма е нормално, аз купувам само бразилските по 1 кг за ооло 3 лв
В Лидл хвалят охладените ,ни е дробчета много не ядем -освен заешки домашни.
   Лятото бяхме взели някакъв дроб на промо от Кауфланд -свински охладен.Аз която мразя дроб доста си хапнах от него,направо беше прекрасен.
 Сега видях,че има няква промоция на дроб в СБА , ама съм само с децата и няма кой да го яде.

# 682
Абе най-хубави са сомашните, избягвам да купувам квото ми падне, че може да е доста опасно Peace

# 683
Не не бяха една фирма, въпросът ми е - 6лв за замразени дробчета (на една от често срещаните български фирми беше, просто забравих името) , не е ли твърде много?  newsm78

# 684
  • Sunshine state
Е,не всеки може да хапва домашен дроб,да не кажем единици са тези.
Дробчета охладени взимам,че нямам нерви да ги чакам да се размразят.. Плюс това ми се струва,че замразените са някак си разкашкани едни. Не е нормално пил. дробчетата да са 6лв/кг. Това е направо лудост. Че те гонят килото на пържолите,егати..  ooooh!  Mr. Green

# 685
Благодаря  Peace

Аnni0422, наистина е невъзможно всеки да може да похапва само домашни продукти, колкото и да ни се иска, а за купуването на каквото ни падне - едва ли някой тук и която и да е друга разумна домакиня си прави подобни експерименти, от които зависи здравето на цялото й семейство ...

# 686
Е, да няма как да се гледат кокошки в апартамента Joy ние за това сме делегиралитези права на свекъра да ги гледа на село.
Много е 6 лв за субпродукт #2gunfire че те пържолите от врат са толкова дет се вика.

# 687
От миналата година съм фен на сърца пилешки,ядох такива като бяхме на море и вече ги обожавам.
Но цената за кг, охладени мие твърде солена,в близост ми е СБА -оттам съм вземала -последно около 8-9кг, ако не се лъжа.Това беше лятото,скоро не съм вземала.

# 688
В Баумакс - Русе има намаление на килим 100 % вълна 140 х 200 .
Стара цена 259,99  лв нова цена 119,99 лв.
Намалението е -52%
Българско производство  Wink

Аз днес си купих  Hug

# 689
В Баумакс - Русе има намаление на килим 100 % вълна 140 х 200 .
Стара цена 259,99  лв нова цена 119,99 лв.
Намалението е -52%
Българско производство  Wink

Аз днес си купих  Hug
Какъв тип е този килим -имам лоши спомени от вълнени изделия. Имам арелгия и кихам от вълна.

Общи условия

Активация на акаунт