Отговори
# 705

Четох,че връщали просто защото не им харесвало на вкус.За мен е меко казано странно.
 Чудесно е,че има права на потребителя,ама понякога избива на....
 Това си е мое мнение и не визирам никой.

Много странно,наистина.  Crazy Всеки си има вкус все пак..Един харесва орехи в кекса,друг не и така.  Simple Smile
Като не обичам чушки не ги купувам.Акокупя продукт на който не харесвам вкуса,другият път няма да купя.
 Рекламация се прави за некачествен продукт.

# 706
  • Пловдив
Някой се интересуваше от Lavazza Crema Gusto - в Метро в момента има промоция 3+1 на цена от 17 и нещо :peace:

# 707
По мои спомени стока без повреда може да бъде върната в 7-дневен срок от закупуването.
Така е, но с ТВ не се спори.  Wink
Вижте раздела за сделки от разстояние в ЗЗП. А ако намерите същото за сделки "очи в очи" Simple Smile цитирайте ми го, защото аз специално търсих и не видях.

# 708
Здравейте. Какви са цените на чаршафите в Била и колко точки трябва да се съберат?
Попадна ми брошуара за тази седмица и ме заинтригуваха, а пък попинцип не пазарувам в Била. Изгодно ли излизат?

# 709
Здравейте. Какви са цените на чаршафите в Била и колко точки трябва да се съберат?
Попадна ми брошуара за тази седмица и ме заинтригуваха, а пък попинцип не пазарувам в Била. Изгодно ли излизат?

20 точки трябват, зависи какъв комплект ти трябва - от 5 части за спалня (долен чаршаф, 2 плика и 2 калъфки) е 53лв, от рънфорс са.

# 710
  • Пловдив
Момичета, мнение за завивките на Дормео, които сега са намалени в Кауфланд?

# 711

20 точки трябват, зависи какъв комплект ти трябва - от 5 части за спалня (долен чаршаф, 2 плика и 2 калъфки) е 53лв, от рънфорс са.

А 4 части има ли? Хубави цветове ли са?

# 712

А 4 части има ли? Хубави цветове ли са?

има от 3  ( чаршаф, плик, калъфка) - 30лв има и 4 (голям чаршаф, голям плик и 2 калъфки)- 43лв . Относно десените тези в нашия магазин бяха 2 вида и не ме грабнаха много, иначе незнам дали има и други цветове по другите магазини.

# 713
  • Пловдив
Може ли някой да ми каже каква е цената в момента на памперсите Клевър в Била? За синия пакет специално ме интересува-мисля,че Макси се водят?

# 714

А долният чаршаф с ластик ли е?

# 715
Мисля, че не.

Може ли някой да ми каже каква е цената в момента на памперсите Клевър в Била? За синия пакет специално ме интересува-мисля,че Макси се водят?

около 13-14лв , защото най-големия размер е най-скъп а е 15лв

# 716
Да похваля чопъра Сингер от Пени. Беше на промоция 29.99 миналата седмица, но често го пускат. Определено си струва покупката.

# 717
  • Варна
На който му трябват бонбони в по-голямо количество за почерпка, в Пени има едни нови бели кутии 400 гр. за 3,99 лв, вътре са 40 бройки.  Peace

# 718
Взех си от Кауфланд Хейнц кетчуп 1350 гр. за 5.39 и гел Лактацид 400мл. за 6.89. Мнооого съм доволна  Grinning

# 719
Мисля, че не.

около 13-14лв , защото най-големия размер е най-скъп а е 15лв
А заслужават ли си да се пробват?

Общи условия

Активация на акаунт