БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 40 473
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Привет!Искам да изпека пиле върху морска сол.Смятам да не му слагам подправки,но се чудя дали да го осоля преди да го сложа върху морскаа сол или то ще си поеме?Ще го пека  разрязано наполовина и се притеснявам дали ще се овкуси от горната част?
Ще се овкуси и още как. То си поема достатъчно сол, даже прекалено много.

# 616
Лабрекс, Селма благодаря Ви за предложенията!

На мен тези ми идват малко сложни  Embarassed - онази рецепта беше само със забъркване, изсипване в тавата и се пече - като за такива готвачки като мен Simple Smile

# 617

На мен тези ми идват малко сложни  Embarassed - онази рецепта беше само със забъркване, изсипване в тавата и се пече - като за такива готвачки като мен Simple Smile

Това със забъркването ми звучи като солен кейк? newsm78 Виж рецептата на Захарно петле.

# 618

Това със забъркването ми звучи като солен кейк? newsm78 Виж рецептата на Захарно петле.

Точно  Hug Само без колбаса Simple Smile
Благодаря ти! Беше ми представена рецептата като за тутманик, но наистина всъщност си е солен кекс.

# 619
.......

Да не беше на TheNMaster ?
   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415187.msg12277788#msg12277788

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 21:23 от Селма

# 620
Според вас дали по това време мога да си намеря от някъде малини? Обикалях по пазара, Била СBA и други супермаркети, обаче никъде няма. Според вас възможно ли е да има в Метро, е хич не ми е близко и се чудя дали въобще да се азказвам до там..

# 621
  • София
Според вас дали по това време мога да си намеря от някъде малини? Обикалях по пазара, Била СBA и други супермаркети, обаче никъде няма. Според вас възможно ли е да има в Метро, е хич не ми е близко и се чудя дали въобще да се азказвам до там..
Малини има н авсякъде по пазара. Днес направих сладко от два кг. Има на пазара на "Гр.Игнатиев" , на "Ситняково" в плод и зеленчук в Лозенец и на пазара на Черни връх...... По 5 лв за килограм.

# 622
Да, обаче аз пропуснах да отбележа, че съм от Търново и тук тази вечер нямаше. Утре ще проверя пак, дано липсата да се е дължала на факта, че е неделя вечер.

# 623
  • София
Да, обаче аз пропуснах да отбележа, че съм от Търново и тук тази вечер нямаше. Утре ще проверя пак, дано липсата да се е дължала на факта, че е неделя вечер.
Ааааа, ясно, малка неточност. Ще има, днес беше неделя. Утре, в понеделник ще извадят.  Peace

# 624
.......

Да не беше на TheNMaster ?
   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415187.msg12277788#msg12277788

Да  Peace

# 625
Момичета, искам да направя бухтички утре за закуска. Моята рецепта е със сода, а не с мая. Имам обаче проблем със събуждането, по -точно казано   ......  Сънла съм! Blush Дали ще ми бухнат бухтите, ако замеся тестото вечерта  и го прибера в хладилника, а сутринта го извадя  за 15 минути да се отпусне и си ги изпържа по обичайния начин???? Thinking

# 626
ами ти за 15 мин. ще забъркаш содените бухти  Peace 

# 627
Наистина сте бързи! Благодаря! LaughingНо в моята рецепта пише, че е хубаво тестото да престои половин час преди да се разточи.

# 628
да, да се отпусне глутена вътре, но може да престои и 10 мин, и да не престоява.
А за тестото с мая ще ти трябват 30 мин. да се отпусне на стайна Т*

# 629

Общи условия

Активация на акаунт