БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 40 863
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, дали ще се получи нещо ако направя кекс в обикновена тава?  newsm78

# 631
ще, разбира се. Само я подбери по-тясно и висока, да не ти стане тъничък кекса (като питка)

# 632
Здравейте!Помагайте с изпитана рецепта за салата Ропотамо ,но без риба.Благодаря!

# 633
  • Пловдив
Дадоха ми сушена коприва, която искам да направя на кашичка - копривата ми трябва стрита за целта. Как да процедирам  Laughing - първо попарвам в гореща вода после стривам или направо стривам и тогава мия по някакъв начин...  Thinking ?

# 634
Здравейте!Помагайте с изпитана рецепта за салата Ропотамо ,но без риба.Благодаря!

Ето рецепта, на гости опитах такава, имаше още и царевица в нея. Не е лоша, но за мен "Ропотамо"-то си е с риба! Peace

# 635
# 636
и моето  Laughing Ропотамо - тук салата, за в буркани. http://pep-4o.blogspot.com/2009/09/blog-post_24.html

# 637
Тука с Пеп-чо мисля че ударих десетката  Laughing,защото мога да мина за един буркан за дегустация. Hug

# 638
 Mr. Green чакай да стане есен и да направя. Рано ми е  Wink

# 639
Момичета, искам да направя чорбаджийски пукани чушки, но не съм много на 'ти' с консервирането. Ако може да ми кажете някоя лесна и вкусна рецепта? А ако няма нужда от варене на бурканите ще бъде суууупер Wink   bouquet

# 640
мами помагайте ....Sad загубих ножчето от чопъра и сега няма как да правя каши или пък да нарежа нещо.. знаете ли от къде мога да си закупя ново ножче? Cry Cry Cry

# 641
ще ми кажете ли как да направя шкембе, не само като супичка, но и като мезе - вари ли се само и после се овкусява или как?

# 642
мами помагайте ....Sad загубих ножчето от чопъра и сега няма как да правя каши или пък да нарежа нещо.. знаете ли от къде мога да си закупя ново ножче? Cry Cry Cry
обади се в сервиза

# 643
  • Пловдив
.

# 644
Някой дали има идея как се прави това ?

Прилича ми на сладък салам Баунти.....Лабрекс има подобна рецепта, правила съм я, вкусно е! Аз сложих повече кафява основа........

Линка обаче не излиза като снимка.....

Общи условия

Активация на акаунт