Отговори
# 705
Tweet на Джейда Атеш
Liitle hopes big expactations  newsm78 newsm78 newsm78
Отивам да убия синята мъка навън,
Лека и спокойна вечер!

# 706

За партньорите им едни ми харесват, други не, визиите им също, но това е част от работата им, няма как, веднъж ще си с красив, друг път с грозен, но ще е много жалко ако "феновете им" провалят сериалите им, защото не могат да излязат от образите на Емир и Фери  Peace[/b]
Hug Peace

# 707
Големи фенки сте ooooh!да спрат сериала да ходи при нея #Crazy

+1   Shocked ooooh!smile3505
Ако трябва да избирам между двата сериала, въпреки, че още не съм решила окончателно кой сериал от двата да гледам, то бих предпочела проекта на Чаатай и не защото съм му върла фенка, а защото ми е познат, допада ми играта му и защото свикнах със Серенай отдавна чрез гледания в момента от мен сериал по Диема, а бъдещите партньори на Хазал не ми се нравят въобще. Може да му хвърлям по едно око заради нея, но едва ли бих го следила от-до, както възнамерявам да направя със сериала на Серенай и Чаги.

# 708
Tweet на Джейда Атеш
Отивам да убия синята мъка навън,
Лека и спокойна вечер!
Малки надежди големи очаквания Rolling Eyes

Лека Hug

# 709
Tweet на Джейда Атеш
Kaкво ли трябва да означава това?  newsm78

Наде,  Hug и аз съм като теб.
Може да погледна сериала на Хазал, но едва ли ще го следя..  Rolling Eyes Не ми допадат партньорите й и това си е.
Докато още когато разбрах от Диди за Серенай тя ми хареса, така че нямам проблеми с нея и с нетърпение чакам да ги видя с Ча. Heart Eyes

# 710
  • Стара Загора
Tweet на Джейда Атеш
Liitle hopes big expactations  newsm78 newsm78 newsm78
Kaкво ли трябва да означава това?  newsm78

newsm78 newsm78 а ся де, биммиорум  newsm78

# 711
Верче, Hug
Коя е кукумявката? Джейлян Чапа ли?
чаплата да  Sick немога да я понасям

Ренка за какво се разправя в рази книга аз така и не разбрах  newsm78

# 712
Tweet на Джейда Атеш

newsm78 newsm78 а ся де, биммиорум  newsm78

И аз така newsm78 щях да кажа руса му работа Mr. Greenама тя не е вече Laughing

# 713
Tweet на Джейда Атеш

newsm78 newsm78 а ся де, биммиорум  newsm78

И аз така newsm78 щях да кажа руса му работа Mr. Greenама тя не е вече Laughing
Aбе в случая май ние сме русите за дето не можем да разберем за какво става на въпрос.  Laughing Чакай още едно чешесто се да сложа. Mr. Green newsm78

# 714
  • в подножието на планината
Скрит текст:
Браво, шефке, за реда и дисциплината! Hug Heart Eyes  bouquet
Диспансер, диспансер, ама не разпасана команда.

Джейн, Hug Heart Eyes  bouquet
Лятната ти рокля е прекрасна.
И да се разберем. Хазалчето и с Йети да играе, пак ще и се получи. Последно лято на Балканите не е смъкнат от екран по нейна вина.

Скрит текст:

+ 1  smile3521

# 715
Щом шефката казва, значи Джейда е руса, а не ние. Джейда да се научи да се изразява по-добре.

# 716
Здравейте,слънчица!Сега се прибирам,ама нещо ми се пре'ба зарядното и незнам дали ще мога да ви "видя".Как щял да се казва сериала на Ча/превода/.Нещо интересно и ново  newsm78 Кажете на 2,на 3,че ще ми падне батерията  Praynig Praynig Praynig

# 717
Верче, Hug
Коя е кукумявката? Джейлян Чапа ли?
чаплата да  Sick немога да я понасям

Ренка за какво се разправя в рази книга аз така и не разбрах  newsm78
Скрит текст:
главните са братчеди Laughingотначало тя само се подиграва с него пък после се влюбва стигат до годеж но Фахрието разбира че и е изневерил с Мерве Laughingи тя заминава и почва да се следи нейния живот Rolling Eyesтой се женел жена му умира и тя също Laughing и накрая се събират Peaceдано го променят че само за нея не ми се гледа LaughingДиди ми вика да проверя кога се жени с Мерве Laughingнад половината книга минах и не намерих ooooh!и се отказах  Laughing

# 718
Здравейте,слънчица!Сега се прибирам,ама нещо ми се пре'ба зарядното и незнам дали ще мога да ви "видя".Как щял да се казва сериала на Ча/превода/.Нещо интересно и ново  newsm78 Кажете на 2,на 3,че ще ми падне батерията  Praynig Praynig Praynig
HugПрилив отлив се казва сериала Laughingново няма Peace

# 719
Едже туитна, че, ще се казва Прилив и Отлив.
Друго ново няма, освен една нова снимка на Ча с много рошав бритон, но може и да си я видяла във фейса, че тя май е отвчера.

Общи условия

Активация на акаунт