Отговори
# 720
Щом шефката казва, значи Джейда е руса, а не ние. Джейда да се научи да се изразява по-добре.
Хайде сега, Джейда ни е виновна, че ние не можем да я разберем.  Laughing Може да цитира думи от някоя книга, песен или филм. Кой знае?  newsm78 Laughing

# 721
Щом шефката казва, значи Джейда е руса, а не ние. Джейда да се научи да се изразява по-добре.
Joy Joy Joy

# 722
Хайде сега, Джейда ни е виновна, че ние не можем да я разберем.  Laughing Може да цитира думи от някоя книга, песен или филм. Кой знае?  newsm78 Laughing
Не се и напрягам да я разбера Laughingтя нали си се разбира Laughing

# 723
Joy Joy Joy
Смей се ти, не признават нищо друго освен твоите думи.  Crossing Arms Joy

# 724
Снежи, това пък е нова снимка на Хазалчето от РД на братовчедка й, или на сестра й по бащина линия, но чичи не се смили над мен и не вдянах точно каква и се пада.

Скрит текст:

# 725
Верче, Hug
Коя е кукумявката? Джейлян Чапа ли?
чаплата да  Sick немога да я понасям

Ренка за какво се разправя в рази книга аз така и не разбрах  newsm78
Скрит текст:
главните са братчеди Laughingотначало тя само се подиграва с него пък после се влюбва стигат до годеж но Фахрието разбира че и е изневерил с Мерве Laughingи тя заминава и почва да се следи нейния живот Rolling Eyesтой се женел жена му умира и тя също Laughing и накрая се събират Peaceдано го променят че само за нея не ми се гледа LaughingДиди ми вика да проверя кога се жени с Мерве Laughingнад половината книга минах и не намерих ooooh!и се отказах  Laughing
ооооо никаква интрига значи  Joy е та само нея ли ще гледаме,те турците май доста харесват книгата та ме съмнява да я променят  Crossing Arms жалко за Бу добър актьор е дано не го оставят на заден план

# 726
Снежи, Hug Heart Eyes  bouquet

# 727
# 728
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз я слушах вчера половината ден, че бях сама. Crazy

# 729
 wavey Поздрави от моренцето wavey

grinning039    sport027

# 730
О, Манка, успя ли вече да пробваш водичката? Hug

# 731
Аз я слушах вчера половината ден, че бях сама. Crazy
И аз съм така като ми харесва песен Laughingама и да не съм сама пак Laughingдостатъчно са дигнали ръце от мен Mr. Green

Лека от мен Hug

Манка Hug Hug Hug

# 732
Наде,Ренка, благодаря ви!Още 2 дни съм на работа и когали ще намеря зарядно...гадост  smile3518
Петровче! wavey Любимата ми турска песен! Hug
Ча бил с ранено пръстче.../може и да сте видяли  newsm78/

А това...не съм писала аз,ама ми се искаше да бях  newsm78 Хазатай  txtloves
Цитат
Nothing in this world can separate us. We are two bodies but we are connected as one soul in every single way. When I look into your eyes with my eyes they merge and see the same things. When I hold your hand firmly , your fingers feel like my own . When I get real close to your body it smells just like mine. When I put my heart near your heart they beat as one. You speak, act , feel and think exactly the way I do. Our minds are merged to be one…Our souls are merged to be one till eternity
С Гуги...
Скрит текст:
Нищо в този свят не може да ни раздели. Ние сме две тела, но ние сме свързани като една душа във всеки един начин. Когато погледна в очите ти с очите си те се слеят и да видим едни и същи неща. Когато държа ръката ти здраво, пръстите се чувствам като моята собствена. Когато имам реално близо до тялото, мирише точно като моя. Когато аз влагам сърцето си в близост до сърцето ти те бият като едно. Вие говорите, акт, чувстват и мислят точно като мен. Нашите умове са обединени да бъде един ... Душите ни се сливат, за да бъде един до вечността

# 733
Ако си позволя да пусна турска музика така че да я чуват и останалите в къщи, просто ще бъда изселена! Аз и сега всеки ден по няколко пъти обяснявам, че Мико е грък, пее на гръцки, това не е чалга и това не са маанета. При това го обяснявам предимно на един идиот, който е луд фен на сръбското, и на поне една от щерките му, които по купони не слушат ACDC  Wink... И съм единствения човек в къщи, който наистина не би слушал чалга доброволно. Но харесвам съвременната музика, която в последните години се създава на Балканите - Румъния, Гърция, Албания, Турция ... вадят страхотни парчета.

# 734
Ако си позволя да пусна турска музика така че да я чуват и останалите в къщи, просто ще бъда изселена! Аз и сега всеки ден по няколко пъти обяснявам, че Мико е грък, пее на гръцки, това не е чалга и това не са маанета. При това го обяснявам предимно на един идиот, който е луд фен на сръбското, и на поне една от щерките му, които по купони не слушат ACDC  Wink... И съм единствения човек в къщи, който наистина не би слушал чалга доброволно. Но харесвам съвременната музика, която в последните години се създава на Балканите - Румъния, Гърция, Албания, Турция ... вадят страхотни парчета.
ахах гръцкото било чалга,а сръбското какво е  Mr. Green страшна логика имат  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт