БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 112

• 56 809
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
има и чар в готовит екомплекти, има тръпка и в тези, които сами си събираме Simple Smile а най-хубавото е накрая, когато се похвалим с готовото е темата  Hug

мир и любофффф Simple Smile

пристигна и втората пратка  Laughing Laughing две седмици разлика в купуването - два дена в доставката. да живеят българските пощи  Laughing
не мога да не покажа  Blush

и за да не изгубя славата си на дразнител Simple Smile два за около 60 лева http://www.ebay.co.uk/itm/231006528668?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1438.l2649

това е много нежно и излиза около 25-30 лева http://www.ebay.co.uk/itm/190805894529?var=490135837235&ssPa … p3984.m1438.l2649

# 721
Първият линк е щампа и с ДДС и такса отива към 80 лв. Според мен не си струва.
Второто е хубаво, малко по размер, бих предпочела да си го комплектовам сама.

Благодаря на st. Dobri за предложенията.

# 722
На мен ми доставя удоволствие да си купувам оригинални гоблени. Много приятно се чувствам като си ги гледам и знам, че са мои. Има и елемент на чиста съвест и морално превъзходство в цялата работа, но няма да задълбавам, че да не се обиди някой Simple Smile

По въпроса за парите - с моята бавна скорост на бродиране, ако разделя цената на т.нар. скъп гоблен на времето, за което ще го избродирам, ми излиза нищожна сума. Ако бях със светкавичната скорост на Ина може би нямаше да ми стигат парите Simple Smile

На въпроса, дали някои гоблени си струват цената или не - нали не забравяте, че освен материалите, в стойността на един гоблен влизат и много други неща?

В заключение, нещо ако ми се вижда скъпо - не го купувам. Ако много ми харесва, пестя и го купувам. Хем си правя проверка дали наистина ми харесва или е моментно увлечение.

# 723
Е , благодаря  :hug:Ghibli

Като те видях на линия , помислих , че ще задълбаеш и за авторските права  BlushНе искам да се карам с никой  ,всеки си решава какво- що и как.

А тук не е ли по-евтино

http://www.stuff4crossstitch.com/8-x17-victorian-charm-counted-c … ch-kit-13666.html

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 20:08 от ina.

# 724
  • София / Баня
ina честит ти любимец - да си пазиш конците. А гобленчето е много готино. То почти не останало.
st. Dobri чорапчето ми хареса. Сподели кога си ги поръчвала и за колко време пристигнаха. Кога да си чакам моите от САЩ според вас.
Ghibli и аз така. Ако все още ми харесва докъто спестя пари, значи си заслужава. И не само за гоблените.

# 725
  • sf
Има и елемент на чиста съвест и морално превъзходство в цялата работа, но няма да задълбавам, че да не се обиди някой Simple Smile

Аз бих искала да чуя за чистата съвест и моралното превъзходство , съвсем сериозно  Wink

# 726
аз си харесвам кандамарите Wink точно тези вече ги имам  Blush и предложението си струва според мен  Blush

напоследък често споменаваме книгоразделителите и оформянето им. аз имам няколко ламинирани, няколко подлепени с филц имам и такива.

http://www.ebay.co.uk/itm/10-x-BOOKMARK-APERTURE-CARDS-10-MIXED- … sh=item257a752d4e

могат да се купят, но мисля, че не е сложно и да се направят  Hug

...
st. Dobri чорапчето ми хареса. Сподели кога си ги поръчвала и за колко време пристигнаха. Кога да си чакам моите от САЩ според вас.
...

...

първа поръчка на 25.07, втора на 05.08  Crazy дойдоха с два дена разлика. май е Божа работа  Hug

# 727
  • Троян
st. Dobri  би ли показала тези подлепени с филц,ще ми е интересно.
Като сте почнали и аз да кажа ,да не изостана Mr. Green Ако мога ще си копувам само готови комплекти,много ми е туткаво да си събирам конци и т.н. Разбира се има няоки,които според мен не си струват парите ,както Пумата отбелязана от Ина.Сега съм се позапасила,така че спирам с покупките,само плакна окото с предложенията на Добри  Laughing

# 728
Аз пък си мислех, че мога да си направя разделител с пластмасова панама и от зад да му сложа филц, предполагам, че единственият му недостатък е, че ще се цапа, но пък няма нищо вечно. Wink

# 729
От тези коледните с филц и аз съм поръчала ,но най-вероятно към зимата ще им дойде реда-един коледен календар и два чорапа.Шият се на ръка, с различни видове бодове, пришиват се мъниста ,пайети.Бодовете се правят с различни цветове конци .Работи се по шаблони ,които се изрязват и се прикачват към основа.В инструкциите всичко е обяснено.

# 730
st. Dobri  би ли показала тези подлепени с филц,ще ми е интересно.
..

за съжаление не мога да покажа  Blush беше от тези комплекти, които идват като подаръци със списанията. филцът се залепва с ютия  Hug

нещо такова, но без пискюл  Blush не съм се сетила  Hug

# 731
Момичета имам проблем и моля за малко помощ. Как да обърна .xsd фаил в .pdf ? Нали може? Rolling Eyes

# 732
Мината година правих на децата колата на Дядо Коледа от филц Много леко се работи, интересно и приятно е.
За тази Коледа на малкия ще правя такъв чорап , а на голения почнах този

# 733
Момичета имам проблем и моля за малко помощ. Как да обърна .xsd фаил в .pdf ? Нали може? Rolling Eyes

Трябва да имаш инсталирана програма ПМ, да отвориш файла да имаш инсталиран и виртуален принтер и тогава вече може да запаметиш файла в ПДФ формат.

# 734

Може - с фотошоп  Peace  или пиши на лични да помагам  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт