Инцидент с мечка и дете в зоопарка във Варна

• 15 955
  • 317
  •   1
Отговори
# 210
...Не знам какво е, нито пък какви са родителите му. ...

Независимо кой как реагира, виждам че всички са заинтересувани. Хубаво е че има реакция на случилото се, а не обичайното "K´во ми пука за някаква си там мечка".

Ама дали пък родителката  на главния герой не списва в този форум и се явява някоя видна ССФ newsm78 Дано!

# 211
Цитат
Как може такива хора, които не обичат животните и искат да им навредят, да идват в зоопарка!?
И аз това се чудя.

# 212
Първоначално много се ядосах от деянието на момчето, ама статията в петел е отвратителна и тенденциозна. Докато във форума можем да си говорим така, както си говорим по пейките пред блока, за медия такъв стил е недопустим. Не може да си позволяват определения като злосторник, при положние че никак не са изяснени обстоятелствата около инцидента. Направо почва да ми дожалява за това момче вече. Каква детска педагогическа стая, ужас  ooooh! Много ми е любопитно дали ще сведат до знанието на читаля какво е станало после.

# 213
п.п. а да не отваряме и темата за условията, в които се отглеждат животните...чудя се, как още не сме осъдени от отговорните международни инстанции

А, това пък е съвсем отделно. Хубаво разискваме, какъв урок да се даде на детето, ама ако то или някое друго дете попита - а защо въобще тези животни са на това място, в този вид? Тука при нас отворили някакъв семеен парк през март, а в него има и животни - понита, зайци. Юли месец при поредната проверка установили, че на зайците им е прекалено горещо и бързо-бързо ги преместиха в някаква ферма, която доказано имала по-добри условия. Като се сетя за българските зоопаркове и ми се доплаква.

# 214
Злосторник- човек, който върши пакости, дребни престъпления.

Съвсем на място е употребена думата. Как да го нарекат?

Дано бързо се възстанови мецаната!

# 215
Спокойно, по всичко се вижда, че мецана ще се възтанови. Много е неприятно, но явно няма опасност за нея. Ще видим дали ще осъдят родителите да поемат разноските по лечението, което на мен ми се струва най-добрата идея за наказание.

# 216
Ще видим дали ще осъдят родителите да поемат разноските по лечението, което на мен ми се струва най-добрата идея за наказание.
Не само лечението, глоба също трябва да има. А те ще се оправят с наследника.
Скрит текст:
А детска педагогическа стая действа. След училище няколко майки водехме децата сив близкия парк да поиграят още 1-2 часа. Децата се бяха сприятели още в яслата и оттогава бяха неразделни, само едно от тях беше ново.  В един момент се затичаха към чешмата и новото дете се спъна и падна. Нищо му нямаше, дори колената не ожули, но баща му пусна жалба в полицията, че едно от децата го е спънало нарочно. И почнаха едни привиквания в детска педагогическа стая - детето, родителите писаха обяснения в полицията...  ooooh! 

# 217

Вместо детето да сложат директорката на зоопарка да обяснява на посетителите защо допускат 10-годишни хлапета без родителски надзор да се разхождат там.В случая е пострадала мечка,но можеше и дете да си провре ръцете през някоя клетка(а да не говорим,че има и случаи на избягали животни от време на време) и да се случи инцидент-кой щеше да е виновен тогава?

Дали не трябва и директорът на Градски транспорт да обяснява на посетителите как така е допуснал 10 годишни хлапета да се замъкнат сами от Виница до зоологическата градина? Ами ако бяха напръскали със спрей някоя баба в автобуса?  Sunglasses

Ако бяха я напръскали да си носеха вината.Зоопарка не е автобус,но де да знам-слънцето пече силно и може и да избледняват разликите...
Съжалявам мецаната,но cчитам че е несправедливо да се обвинява детето при положение,че хората над него не са си свршили работата и сега искат да си измият ръцете като за пореден път се поставя животното пред човека.За животните ще се грижим с любов,а човека да хвърлим на зверовете от детска педагогическа стая...съвсем в синхрон с настроенията у определени потребители тука.

# 218

Съжалявам мецаната,но cчитам че е несправедливо да се обвинява детето при положение,че хората над него не са си свршили работата и сега искат да си измият ръцете като за пореден път се поставя животното пред човека.За животните ще се грижим с любов,а човека да хвърлим на зверовете от детска педагогическа стая...съвсем в синхрон с настроенията у определени потребители тука.

Mr. Green

# 219
Е, утре това лешперче като откаже да стане в градския и да отстъпи място на бременната ти в 8ми месец дъщеря на 45 градуса на сянка през август, Ела тука да се оплачеш от днешната младеж и как нямат уважение към нищо. Или вдругиден като пребие сина ти в дискотеката при пиянска свада, пак Ела тука да се жалваш какви ужасни хора са се навъдили и как твоето безценно невинно синче е изяло без причина боя.

# 220
  • London
Хайде пак почнаха разни хорица да ОНЕВИНЯВАТ детето! Shocked Ако беше напръскало муцуната на твоето дете щеше да ми е интересно дали пак щеше да ги бистриш такива. newsm78 Да не сме поставяли животните пред хората , така ли го учиш твойто дете ??? После не се изненадваме защо уважение към животните няма и се случват подобни грозни неща. И какво искаше да подскаже потребителката със случката с детската педагогическа стая ??? Нещо ми убягва върху какво пада акцента или и тази институция е прекалено строга и ненужна за малките императори? Joy

# 221
Както винаги хората без деца най-много разбират от възпитание...Хайде със здраве!

# 222
Пише се лежпер, с 'ж'.

# 223
  • London
По-скоро хората без деца все още са обективни и не са станали роб на малкия император. Wink Мен пък много ме дразни някой, който си мисли, че като е пръкнал едно дете и е нещо повече от останалите и едва ли не мнението му струва повече. Я вижте какви деца невъзпитани са се навъдили, сигурно и майката на въпросния хулиган би ми се озъбила така. Whistling

# 224
  • на брега на морето
За животните ще се грижим с любов,а човека да хвърлим на зверовете от детска педагогическа стая...съвсем в синхрон с настроенията у определени потребители тука.

Брей каква надменност човешка само!!!

Както винаги хората без деца най-много разбират от възпитание...Хайде със здраве!

Е, виждам родителите на оня колко разбират от възпитание.

Общи условия

Активация на акаунт