Целулит - 5 тема

• 64 439
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
И аз си купих вендузите от самоздрав, изполозвах ги 2-3 пъти и една позната ме пита дали не е страх да ги използвам сама в къщи, защото можело да си спукам капиляри и изобщо да си навредя. Веднага спрях да ги използвам, защото ме хвана страх. Иначе амо синки си направих и то, защото правя много силен вакуум и вътрешната горна част на бедрото ми стана на мънички синки. Кажете ми дали е вярно това с капилярите и как мога още да си навредя като ги използвам? Сега за себеси реши да ги ползвам примерно 2 пъти в седмицата и доста по-лек вакуум.

# 541
По тая логика само в компания да ги ползваме Grinning
Направих си домашно масло за мазане при масаж - олио и канелено масло, яко мирише цялата къща. Смятам да направя и с хвойново масло, но на него пише да се разрежда само с нерафинирано. Някой има ли обяснение защо така? Дали ефекта няма да е същия и с олио?  Имам само един бутиков зехтин у дома и хич не ми се иска да го мажа. Според вас добра идея ли е добавката на етерични масла или няма голяма полза от тях?

# 542
Да се запиша и аз при вас за борбата с нашествениците по бедрата Laughing В началото си ме болеше, но действах бавно и постепенно и после даже чувствах едно странно удовлетворение, все едно си изсмуквам тлъстинките с прахосмукачка и ги изхвърлям  Simple Smile Моят бъркоч е от Алмисан гела, разбъркан с разтопено масажно блокче на Lush. Получи се супер и мирише разкошно Flutter

# 543
За целулита: всеки ден 1л зелен чай и колкото можете чай от джинджифил! Общо взето поетите течности да са над 3 литра. За максимални резултати: ограничаване на солта, защото тя спомага за натрупването на течности.

# 544
Popule, зa желaещите йонизaтори... Laughing е, ще остaвя идеятa дa узрее!

# 545
Никога не съм вярвала, че нещо толкова елементарно и "бабешко" като вендузите ще има такъв умопомрачаващ ефект! 2 номера на дънките надолу за около месец (не ходя на фитнес, само внимавам с храната)  newsm44

# 546
  • в 1001-та нощ
Норе  newsm68 newsm44 нали, как работят елементарните неща  Heart Eyes

Sunnynon, аз съм с повърхностни вени, никак не съм се увредила  Peace  Peace За да не си навредиш някак - е важно да спазващ правилата, те са простички  Peace

acer, всички етерични масла, които съм взимала - смесвам само с олио  Peace

Дори това на Икаров, в което има хвойна е рафинирано  Peace

Снимай етикета/продукта  newsm78 Става въпрос за етерично от хвойна, така ли, което да се смесва с какво да е нерафинирано  newsm78

# 547
Уникален ефект, наистина!
И аз съм изумена от резултатите. Вчера козметичката ми ми каза, че съм отслабнала много в краката, а аз не съм мръднала на кг.

Миналата година ползвах Елансил целу слим. Бях много доволна, но сега осъзнавам, че ефектът е бил повече от масажите, от колкото от мазилото.
Сега гледам, че са го намалили страшно много във Фармашоп, а в Субра казаха, че тази година няма да го внасят.
Чудя се да не би да има някакъв проблем с този продукт и за това да е толкова намален Thinking
И като цяло още се чудя какво да си купя за мазане след вендузите.
Lierac ми идват малко скъпи, защото мажа много и 200 мл си отиват за двадесетина дена.

# 548
  • в 1001-та нощ
Току що в бременната група коментираха, че спират продукти на бранда, може ли линк към продукта във фармашоп?

# 549
http://www.pharmashopdiscount.com/en/minceur-elancyl-/24643-elan … 282779343756.html

Като го видях на тази цена се засилих направо 2-3 да поръчам, но после се замислих дали всичко е наред.

# 550
  • в 1001-та нощ
В Русе от аптека са взели намален 500 мл за 50 лв  Peace мисля продукт за стрии беше, но момичетата провериха, за да си вземат и инфото беше, че спират да произвеждат опр. продукти - вероятно пускат нова линия  Peace

Мерси за линка  Peace

# 551
Миналата година някой ми беше споменал за тези разфасовки от 500 мл, но тогава за първи път ползвах продукта и сега не се сещам от къде можеха да се намерят. Иначе наистина излизаше много евтино.

# 552
  • в 1001-та нощ
Момичето от аптека го е взела  Peace

# 553
Здравейте, момичета, приемате ли нови в групата?  Grinning

Да се представя - винаги съм била кльощава, чак се срамувах, после се появи едно да го наречем хормонално смущение и с лекарството, което приемах, качих няколко килца... и станах идеална  Flutter
Никога не съм била супер спортна натура, имам си вкъщи кростренажор, гирички, въже, но най-вече ползвах кроса, особено интензивно преди 1-вата бременност, след това не толкова интензивно преди 2-рата и сега преди 5 дена наново го сглоби мъжът ми.  Blush
Сега, след двете бременности имам точно 2 килца, които трябва да сваля, това според мен, но нали е най-важно как самият ти се чувстваш... защото според някои мои близки съм "много слаба"  newsm78

Никога не съм се вълнувала от темата "целулит", защото всъщност никога не съм имала някакви сериозни мазнинки. Даже точно като ми откриха "заболяването", също ме изследваха на този уред за тегло/мазнини и т.н. и ми казаха, че сериозно трябва да взема под внимание фактът, че в тялото ми има застрашаващо малко % мазнини.

И това до лятото на миналата година, когато една масажистка ми каза, че имам целулит и то 2-ра към 3-та степен  Shocked. Онемях. Като гръм от ясно небе. Още повече, че тичах след малко дете и бебе, постоянно в движение, с добро тегло и вече напреднал целулит.  Confused

Та така, започнах да следя темата ви с голям интерес. Всички сте много запознати и много се радвам като прочета как някое момиче вижда резултат. Много сте полезни и приятни за четене.   bouquet Ще помоля и мен да ориентирате.

Ще е достатъчно ли сутрин и вечер да правя кардио с кроса поне 15 мин. и вечер в банята да започна вендузи по 15 мин. на крак? /нямам възможност за други тренировки и ходене по масажи и процедури, няма на кого да оставя децата/ Притеснява ме фактът дали ще правя масажа правилно - и аз съм с разширени вени и спукани капиляри... Дали трябва да има дни с почивка или не е нужно?
Тук имаше пост с коментар за видове целулит - спортен и воден, аз не мога да преценя какъв ми е, а и масажистката нищо не спомена... моят е някакъв такъв скрит  Rolling Eyes , според мен, най-вече се вижда като стисна кожата или като седна крак върху крак... и като че ли е от вътрешната част на краката, там и кожата ми е по-отпусната, от външната почти няма. По този повод трябва ли да наблягам повече отвътре на краката с вендузите?

Спирам дотук, че стана много дълго, за което се извинявам и ще се радвам да ме насочите към правилния път за красиво и гладко тяло.  Simple Smile

# 554
  • в 1001-та нощ
Можеш да започнеш с кардио и вендузи, като свикнеш с натоварването - интервално кардио + вендузи и в някакъв момент - клекове и напади  Peace

Общи условия

Активация на акаунт