Целулит - 5 тема

• 63 134
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • в 1001-та нощ
 Blush Явно няма голямо предлагане и конкуренция  Confused

Но пък пакетите, за които спомена - са много изгодни  Peace

# 676
  • Пловдив
Кажете и на мен къде ходите в Пловдив Hug

# 677
Само в София са такива цените  Sad. Тук под 40-60 лв на процедура не можеш да намериш, зависи с какъв апарат е.
20 лв е ръчен масаж.
Сега попаднах на една оферта за пакетна цена за масажи от едно много препоръчано студио с кинезитерапевти за 100лв за 10 масажа и направо ще взема 2 пакета, дори се чудя за 3.

Здравейте, само ви шпионирах Embarassed, обаче бързам да предупредя Шайн : първо направи уговорка за една процедура, че не знаеш на какъв "майстор" ще попаднеш. Миналата пролет и аз се засилих да си купувам пакет процедури, но някой ме предупреди и добре, че послушах.  Naughty Такова касапско щипане беше, че ми идваше да се обърна и да и забия един юмрук в муцуната Sick

# 678
  • София
Само в София са такива цените  Sad. Тук под 40-60 лв на процедура не можеш да намериш, зависи с какъв апарат е.
20 лв е ръчен масаж.
Сега попаднах на една оферта за пакетна цена за масажи от едно много препоръчано студио с кинезитерапевти за 100лв за 10 масажа и направо ще взема 2 пакета, дори се чудя за 3.

Здравейте, само ви шпионирах Embarassed, обаче бързам да предупредя Шайн : първо направи уговорка за една процедура, че не знаеш на какъв "майстор" ще попаднеш. Миналата пролет и аз се засилих да си купувам пакет процедури, но някой ме предупреди и добре, че послушах.  Naughty Такова касапско щипане беше, че ми идваше да се обърна и да и забия един юмрук в муцуната Sick

В момента ходя на целутрон. След като свърша процедурите - 10 на брой - ще пиша дали има смисъл. След това съм си записала LPG процедури, но тях ще направя през май. Междувременно ще си правя и вендузите с антицелулитен крем и пиенето на много вода и диета. Още 3 кг. имам да сваля и ще се върна на килограмите си от когато бях 20 годишна.... Party

# 679
Алена,
 ти какви порцедури и къде ходиш в София?

много ме е страх да не попадна на някое място, където да ме одерат с пари и да няма ефект.   newsm78

# 680
  • София
Алена,
 ти какви порцедури и къде ходиш в София?

много ме е страх да не попадна на някое място, където да ме одерат с пари и да няма ефект.   newsm78

И аз се интересувам. Вчера си купих вендузите и се масажирах, не е зле, още се уча как се прави. Ползвам едно кокосово масло за сега. Да видим след месец какъв ще бъде резултата, естествено спортувам от доста време и се храня разумно.

# 681
Вендузките от къде ги купувате и от силиконовите ли са, дето имат и помпичка? Извинявайте ако е коментирано, не съм се връщала много назад да чета. Аз си бях купила малки стъклени чашки, ама те след 20 секунди се отлепят и ме ядосаха.
Може би тези:
http://www.aliexpress.com/item/Chinese-Medical-Vacuum-12-Body-Cu … y/1078795417.html

# 682
milanda, ето това се венузите http://samozdrav-bg.com/index.php?route=product/product&product_id=91, купуват се от магазин Самоздрав, или от сайта им.

Алена, за съжаление и аз нищо по-евтино от 65лв за процедура не намерих във Варна, и засега няма да има възможност. Sad

giuli, пробвай с олио, с масло няма как да станат така лесно .

# 683
  • София
Алия ще пробвам, мерси! Взела съм и на икаров единия вид за целулит, но след седмица ще го ползвам. Не се оплаквам от кокоса, той става течен в допир с кожата ми, а и аз мажа доволно!
Моите вендузи са от Самоздрав в халите, след като първо обиколих ЦУМ и хвърлих в потрес продавачките с въпроса Къде тук се намира магазин Самоздрав!  Laughing

# 684
Алия, погледни тук:
https://www.facebook.com/durzostikrasota/photos/a.50961176914856 … ype=3&theater 
Май става дума за този салон, който е във Владиславово.
 Peace
(Чудя се дали да ви го кажа, ама мисля, че е за добро. Да не се чува много-много. Моето зетче е някакъв шев в такава фирма, дето произвеждат медицинска апаратура и не ми разрешава да ползвам нищо от тези апарати по козметичните салони, казва, че никой от тези които работят там не се подлага на тестването им newsm78)
Магазин Самоздрав мярнах тия дни в Цветния, накой знае ли на по централно място?
Редактирам се, видях къде са другите магазини.

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 14:15 от milanda

# 685
  • на острова на мечтите
Съвсем нов тук и все още в проходилка по въпроса за целулита. Имам си го де, само дето не вземах никакви мерки. Сега обаче работата е сериозна и се налага да правя нещо. Като начало си закупих един крем антицелулитен, на базата на водорасли(пише британски newsm78).Не мога да дам подробности, защото не ми е под ръка и не му помня заглавието. Масажирам сутрин и вечер и като че ли има ефект. Не мога да тропкам от радост все още,минала е само една седмица.
Каква точно гимнастика правите? Аз поразгледах назад в темата, ама не намерих много по въпроса. В къщи имам велоергометър. За съжаления компанията за колоездене в неделя се разпадна SadКогато е  хубаво времето въртя педалите на двора на чист въздух, но бързичко ми омръзва Embarassed Ходене , уви, малко Embarassed Не успявам да се организирам.

# 686
Изтрих си поста  #Cussing out
Правя:
-клекове с гирички за дупе и задно бедро

-клек с дъмбел за дупе и вътрешно бедро

- и това с 10кг тежест

# 687
Здравейте!
Ето ме пак след цял месец процедури с вендузи ... мисля, че трябваше да направя снимки за сравнение преди и след, за да преценя резултата. Бях писала точно в началото, че след първата процедура съм на сини точици. След това обаче, като кожата ми свикна, те постепенно изчезнаха. Правих ги през ден, по 15/20 минути на крак, за мазила използвах зехтин, мед, масло на Икаров, по отделно разбира се ... започнах да ям само до 5h, защото от това свалям значително ... в общи линии мисля, че точно спазвах стъпките. Но за мое съжаление не съм особено впечатлена от резултата (а само искам да отбележа, че нямам и много целулит). Мисля обаче да дам още един шанс на процедурите и да направя снимка за сравнение. Ако имате съвети, с удоволствие бих ги чула Simple Smile

# 688
  • в 1001-та нощ
Как си с приема на течности?  Rolling Eyes Спортуваш ли?

# 689
Да не би да е бил с много слаб вакум? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт