Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 877
  • 724
  •   1
Отговори
# 630

Ето още една прекрасна снимка на един прекрасен мъж.

# 631

Аз въртя-суча  умът ми все в сценарият.

Като съберем това, че  Керем Дерен обича ретроспекцията като свой основен метод при изграждане на сценария и "малката" подсказка, че ще гледаме един спомен за любовта  -  значи те двамата Текин и Ейлюл  "трябва да са се срещнали по някакъв начин преди, или пък ще се "срещнат" сега чрез спомените си за нещо което ги е свързвало в миналото.

Аурелия,аз също съм изказала вчера същата идея като Марта,че всъщност това може да е вече отминала "любов през септември" и чрез спомените на главните герои да ни разкажат за нея като след това...тя отново се връща на острова,двамата се срещат и любовта се връща отново.Като не помня кое от момичетата изказа мнение,че малката актриса може да изиграе детето на Ейлюл и Текин,родено от тяхната любов....Размечтах се...   Heart Eyes Hug
Чакам някой да ти отговори, че ми е твърде интересно. Аз май нямам идея...
В моя ум е като как да отида до Турция, за да гледам филма на широк екран... това не мога да го пропусна, но има няколко подробности, на които още не съм им намерила начина...

# 632
Нещо ми се прецака текста и това,което съм написала излезе под текста на Марта в заграденото.

# 633

Ето още нещо красиво

# 634

Като съберем това, че  Керем Дерен обича ретроспекцията като свой основен метод при изграждане на сценария и "малката" подсказка, че ще гледаме един спомен за любовта  -  значи те двамата Текин и Ейлюл  "трябва да са се срещнали по някакъв начин преди, или пък ще се "срещнат" сега чрез спомените си за нещо което ги е свързвало в миналото.

Аурелия,аз също съм изказала вчера същата идея като Марта,че всъщност това може да е вече отминала "любов през септември" и чрез спомените на главните герои да ни разкажат за нея като след това...тя отново се връща на острова,двамата се срещат и любовта се връща отново.Като не помня кое от момичетата изказа мнение,че малката актриса може да изиграе детето на Ейлюл и Текин,родено от тяхната любов....Размечтах се...   Heart Eyes Hug
В моя ум е като как да отида до Турция, за да гледам филма на широк екран... това не мога да го пропусна, но има няколко подробности, на които още не съм им намерила начина...

Момичета,  newsm51организирайте се да гледате филма - ей го Одрин!
Аз, ако можех, бих дошла с вас, но за съжаление ще бъда в една далечна страна!
Но ще се радвам вие да отидете и после да разказвате. Какъвто и да е сюжетът, колкото и изчанчен да е Керем Дерен, нали Енгин участва! Какво ни трябва повече!
Пожелавам ви го от все сърце!

# 635
# 636
   bouquet Ах че хубаво... много ми допада такъв вариант!  Hug Благодаря, Ками!
Извинявай, че не четох страниците назад, а само последните две... имах натоварен ден...
но сега ще проследя хронологията.
 txtloves

# 637
Поздрав за всички....Любовче къде ще ходиш,джанъм...

# 638

Момичета,  newsm51организирайте се да гледате филма - ей го Одрин!
Аз, ако можех, бих дошла с вас, но за съжаление ще бъда в една далечна страна!
Но ще се радвам вие да отидете и после да разказвате. Какъвто и да е сюжетът, колкото и изчанчен да е Керем Дерен, нали Енгин участва! Какво ни трябва повече!
Пожелавам ви го от все сърце!

Абсолютно!  Hug Благодаря!
Ходенето до Одрин наистина е фасулска работа, както се казва, но нямам идея как ще разбера кога точно ще започне излъчването на филма там, и как ще се снабдя предварително с билети... ами ако са изчерпани за деня в който съм там... ей такива досадни неща си мисля...

# 639
Аурелия,ако трябва ще спим пред снимачната площадка и все за някой ден ще хартисат билети и за нас.    love001

# 640

Ками,  bouquet позволих си да го поправя.

# 641
Благодаря Танушка... newsm51

# 642
Много сълзи проля Керим,затова искам в новия филм да видя един щастлив Текин,който да плаче само от щастие за споделената любов с Ейлюл.     

# 643

smile3524 Приключвам за днес, и ви пожелавам красива и спокойна нощ!  smile3524

# 644

Тези разплакани очи

Общи условия

Активация на акаунт