"Системата минус 60"- тема №41

• 34 055
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ето малко нови снимки от мен и последните няколко дни. Даже едната е от басейна вчера. Simple Smile
Смятам да не пускам вече снимки от най-дебелия си период, защото май всички, които имам, вече сте ги виждали. Simple Smile

Паролата е 0000.

http://gabiplus.snimka.bg/other/novi-snimki-yuli-2013.767011.31091868

# 16
Добро утро и от мен момичета от днес съм с вас  Hug
Закуската е вече изядена 3 ръжени сухара и кафенцето е изпито

Mimi-to Килограмите ми не са много, но имам коремче и ханша не е както трябва . При мен главния проблем е че ако не сам на режим ям главно вечер и то в повечето случаи fast food което е много лошо.

Съгласна съм с адашката gabiplus най-важното е как изглежда човек и как се чувства. А аз определено в тези макар и малко кг не се чувствам добре.

Silveto_12  Hug

# 17
  • София
То и аз не се чувствам добре в сегашните си кг, има много още какво да се желае, но определено се харесвам повече, отколкото преди една година и всички други години назад във времето. Simple Smile

# 18
Моя обяд се изясни:
О-пиле със зеле и салата
В-варени яйца или кис.мляко с някакъв плод Heart Eyes
Mlambeva, обърни се душко да не изгориш Heart Eyes И според мен си отпусни душата за една вечер и си хапни каквото ти се яде HugВсе пак си на почивка Wink

# 19
  • София
И аз смятам да си подаря една вечер на морето с вечеря без ограничения, ама се надявам наистина да е само една. Simple Smile

Ама да дойде това море най-накрая, че го чакам от миналата година. Simple Smile

# 20
  • Видин
Здравейте и от мен. Благодаря за пожеланията Hug
Николова, добре дошла  bouquet и ти пожелавам да достигнеш желаните килограми. Само да знаеш, че никак няма да ти е лесно, защото са малко килограмите и ще става бавно Peace
Мламбева, Габи, и според мен можете съвсем спокойно да отпуснете душата една вечер без проблеми. Има и нещо, което съм забелязала при мен, и то е, е дори и да прегреша си имам минус. Може би на организма му е добре малко разнообразие newsm78
Менюто за днес:
З - много малко торта, сандвич с луканка и кашкавал и 2 блокчета шоколад Линд (не можах да устоя Blush)
О - картофи огретен и краставица
В - сухари с извара

# 21
Габи разгледах ти снимките, ма ти си си супер бе момиче като те гледам не си повече от 57-8 кг браво на теб за постигнатия резултат.А и до колкото се вижда на някои снимки има и принц до теб,май си го намерила ама няма начин да не е така щото си прекрасен човек и най -вече с чувсто за хумор а аз обичам такива хора  Laughing

# 22
  • София
Габи разгледах ти снимките, ма ти си си супер бе момиче като те гледам не си повече от 57-8 кг браво на теб за постигнатия резултат.А и до колкото се вижда на някои снимки има и принц до теб,май си го намерила ама няма начин да не е така щото си прекрасен човек и най -вече с чувсто за хумор а аз обичам такива хора  Laughing

spasiok74, много миличко ми стана, като прочетох какво си ми написала.   bouquet
Това са думи на приятел и са ми много ценни, да знаеш. Благодаря ти!   bouquet

Абе аз съм около 68 кг някъде, не ме лъжи, ей, че изглеждам към 60 кг. Това ми е крайната цел, ама засега.... голямо нъц. Simple Smile Но все пак бяха времена, в които бях към 110 кг, затова чистосърдечно мога да кажа, че в момента на 37 г. изглеждам значително по-добре от времето, когато бях по-млада лелка. Simple Smile

А за принца-не знам какво да кажа за момента... Simple Smile Принц ли е или илюзия на принц, ще видим. Simple Smile
Не мога да отрека обаче, че свалените кг дават различно самочувствие и някак ти дават усещане, че летиш на крилете на едно ново начало във всяко едно отношение. Simple Smile

# 23
Габи,страхотна си!  Peace
Днес закуских : белвита с кафе и 2 блокчета шоколад
Обяд: Оризови спагети с доматчета
Вечеря:обмислям  я още..може би салата Thinking

Аз днес си мързелувам -почнах да чета една книга  smile3529  за по-късно съм си приготвила един филм  Popcorn ..не ми е зле  Grinning Айде мързелива неделя и успешна седмица на всички!

# 24
  • Варна
Приклчих с яденето за днес.
З - пъпеш
О или по-скоро втора закуска около 11.30 - сладолед, почти половината кутия замина и половин натурален шоколад. Приела съм за себе си, че ако изтегля обяда преди 12часа мога да ям от храните за закуска. Времето ще покаже дали ще има някакъв ефект. Но и без това този начин на хранене си го позволявам рядко - това е третия път за месеца, като първите два ядох тестени неща.
В - вариант зеленчуци и млечни, ама малко повече излезе - зелен боб, домат, краставица и печен пипер, таратор и сирене.
Чакам още малко да се разхлади и ще изляза да се поразходя, че днес душата ми се стегна от стоене в къщи.
Утре е понеделник - ден за отчет.

# 25
Габи много си хубава , разликата е огромна, страхотен стимул си  Hug
Ето отчета за днес :
З. Парче и половина баница,компот
О. Омлет със салата
В. Айрян

Лека вечер   bouquet

# 26
  • в реалния свят
Тъкмо щях са се оплаквам, че две вечери ми стържи стомаха от глад, но като видях снимките на gabiplus се надъхвам още повече.
Габи, ти тези килограми само със системата ли ги свали?Аз на снимките виждам много елегантна и щастлива дама.Пък мале какъв бедър вадиш LaughingИ още искаш да отслабваш?Е, ти си знаеш, но си чудесна!!!
Отчета ми за днес:
Закуска- 2сухи пасти с чаша мляко
Обяд- миш маш с повечко сиренце+пъпеш
Вечеря- плодове с кисело мляко
За голямо постижение броя факта, че втори ден вечерям към 17ч.А вкъщи се вечеря през лятото след 8-9часа вечерта.Сега пия ментов чай и обмислям какво ще хапна утре.

# 27
  • по течението на реката
Добър вечер  wavey
Габиии, с всяка снимка все по-хубава  smile3501 Мога само да въздишам  Flutter
Колкото до принца,аз съм на мнение,че е най-важно ти да се чувстваш добре и сигурна с човека до себе си  smile3521 Ако на тебе ти идва отвътре ние няма да откажем някой ден една системна почерпка и за нещо повече  newsm47
А аз днес май сгазих лука и без да се усетя си изгърмях патроните за несистемна вечеря. Нека да ми каже някой,който разбира. Дъщеря ми си поръча омлет със сирене , а аз шопска салата. Омлета беше по-скоро запечен в микровълнова /правила съм си така и този изглеждаше по същия начин/,отколкото на тиган и реших и аз да си поръчам,но чак като го презполових се усетих,че май не трябваше да ям яйце  или беше жълтък newsm78 Кажете ми моля сгрешила ли съм много? От сега ми намирисва,че май ще си занеса вкъщи някой голям плюс след тази почивка?! Кантара ми липсва  smile3514
Иначе закуската ми беше едно малко кроасанче,такова за две хапки  Wink и кафе с мляко
О - миш-маш
Приятна вечер!

# 28
  • София
Ехооо, прибрах се най-накрая и аз вкъщи. Абе голяма скитня съм станала напоследък, все искам нещо да се случва, да ходя някъде, да има някаква положителна емоция, динамика... Меланхолията ме отегчава много.
Та се разходих днес по паркове, градинки и даже на покрива на един МОЛ. Хората пиха биричка, аз- минерална вода.
Преди малко си забърках мюсли за утрешната закуска- да са готови, че сутрин ламята не може да чака. Simple Smile Но едва ли ще мина само с мюсли де... Simple Smile

# 29
  bouquet, за темата

Общи условия

Активация на акаунт